wiLQ Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 1 minutę temu, Mar napisał: Oddaje do @wiLQ Siakama, Fourniera za Granta i Harta oraz pick #16. Tam wcześniej McDanielsa wywalalem ze składu jakby co. Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Olynyk za 15$ do Chytrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) ^ yep Wywalam Jalena Harrisa Edit: dwoch musze wyjebac, wiec jeszcze Cameron Oliver. Edytowane 4 Września 2021 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @Roger Jest szansa na aktualizacje składów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Tych w kolorze pomarańczowym mogę sprzedać. Pierwszy w kolejce do transferu jest Tate. Co do pozostałych będzie trudniej (nie licząc Knoxa i Nnajiego, których też mogę spylić), bo moje subiektywne podejście podpowiada mi fajny sezon Smarta i Bazleya. Lonzo jest nadal na blocku za podobnego wiekowo i FP-owo gościa (np. taki Devin Booker). Za Foxa @bulek nie zaoferował Tatuma, więc będzie trudno Wam go zdobyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 15 minut temu, Lu- napisał: Tych w kolorze pomarańczowym mogę sprzedać. Pierwszy w kolejce do transferu jest Tate. Co do pozostałych będzie trudniej (nie licząc Knoxa i Nnajiego, których też mogę spylić), bo moje subiektywne podejście podpowiada mi fajny sezon Smarta i Bazleya. Lonzo jest nadal na blocku za podobnego wiekowo i FP-owo gościa (np. taki Devin Booker). Za Foxa @bulek nie zaoferował Tatuma, więc będzie trudno Wam go zdobyć. A propo Foxa, podobnie jak bulek, ja rowniez nie proponuje Townsa jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Mam do oddania Beasley’a i tegoroczny #16 pick. W zamian wchodzą również $$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 35 minut temu, antek napisał: A propo Foxa, podobnie jak bulek, ja rowniez nie proponuje Townsa jak cos. Nadejdzie dzień, kiedy zaproponujesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Nie spodziewałem się tutaj Kumingi, ale jak się ostał do 10 to biorę w ciemno. Potrzebuje zejść kilka mln z salary (min 5 mln, najchętniej ok. 10), oddać mogę praktycznie każdego z wijątkiem Ziona i Hayesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 6 godzin temu, Mar napisał: @Roger Jest szansa na aktualizacje składów? Jutro będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 4 godziny temu, Lu- napisał: Nadejdzie dzień, kiedy zaproponujesz ;] Nie mówię, że w końcu nie wróci Fox czy Collins do daddyego, który ich wybral w drafcie swego czasu Nie wiem czy pisałem, ale oddam Buddyego Hielda nie za drogo lub trochę drożej Malcolma Brogdona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Moses i Bryant praktycznie za darmo (late pick, przyszłoroczny, $$$). Mogę rozmienić Vuca celem zejścia z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 zwalniam Nianga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Nico Mannion out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Aktualizacja na pierwszej stronie. Ci co nie wywalili jeszcze ze składu nadmiaru zawodników, to swoich wybranych rookie mają w pickach i ich salary się nie wlicza do całości którą widzicie na 1 stronie, więc musicie o tym pamiętać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 @Rogerja Ramseya wyrzuciłem podczas wyboru Suggsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Zrzucam campazzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Jak ktoś chciałby pick 12 (mój wybór obecnie) to hit me up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 5 godzin temu, PeWee napisał: Jak ktoś chciałby pick 12 (mój wybór obecnie) to hit me up! Buddy Hield za pick @PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Potwierdzam. Wywalam Okogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi