Lu- Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Wilq, przyjacielu, tradycyjnie chcesz strzelić na pustaka, a kopiesz się piłką w twarz. Niby taki marny ten mój skład, a regularnie podbijasz żeby kogoś wysondować Zresztą spójrz na skład, jaki dostałem po Gerardzie i jak on wygląda teraz / będzie wyglądać po otwarciu FA. Dzięki czyszczeniu SC na koniec sezonu, mam trzeci pick i możliwość przyjęcia sporej ilości FP. Jaki sens był w tym żeby kisić w rosterze Harrisa, Nunna, czy innych ziutków z poziomu FA? Chętnie się dowiem, nie zawiedź mnie i odpisz. Zeszły sezon zaczynałem z próbą zaatakowania ile się uda. W połowie sezonu uznałem, że ósme miejsce to nie jest to, stąd decyzją o tanku. Zresztą o czym my mówimy, Dort over Curry? Naprawdę nie porównujmy gówna z czekoladą... Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 5 minut temu, Lu- napisał: a regularnie podbijasz żeby kogoś wysondować Lubie czasem zagadac bo byc moze cos sie z tego urodzi Ale to dotyczy wszystkich GMow, wiec nie czuj sie wyrozniony... No moze poza Wirakocza bo tam juz stracilem nadzieje, ze cos kiedys klepniemy 5 minut temu, Lu- napisał: Zresztą spójrz na skład, jaki dostałem po Gerardzie i jak on wygląda teraz / będzie wyglądać po otwarciu FA. Dzięki czyszczeniu SC na koniec sezonu, mam trzeci pick i możliwość przyjęcia sporej ilości FP. Jaki sens był w tym żeby kisić w rosterze Harrisa, Nunna, czy innych ziutków z poziomu FA? Chętnie się dowiem, nie zawiedź mnie i odpisz. Przeciez nie skrytykowalem Twojego skladu, tylko zwracam uwage, ze czepiasz sie podejscia, ktore sam zastosowales. A Gerard nadal z nami gra, wiec chyba miales na mysli kogos innego ;-> 5 minut temu, Lu- napisał: Zresztą o czym my mówimy, Dort over Curry? Naprawdę nie porównujmy gówna z czekoladą... Dlaczego? Mozemy sie nie zgadzac z taka ocena ich wartosci, ale filozofia jest ta sama - mlody z nadzieja na poprawe vs przeplacona gwiazda po kilku kontuzjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Wilq ja rozumiem co chcesz przekazac, ale nie bierze sie Jakuba Modera przed Leo Messim w zadnym drafcie, przynamniej tak sie wydawalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Dinwiddie i Warren za Irvinga i Poeltl. @ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 57 minut temu, antek napisał: Wilq ja rozumiem co chcesz przekazac, ale nie bierze sie Jakuba Modera przed Leo Messim w zadnym drafcie, przynamniej tak sie wydawalo. No w drafcie Fantasy Premier League ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Jako ze otrzymuje sporo propozycji biznesowych potrzebuje jedno dnia na ich ogarniecie i wybranie najciekawszej opcji - także mini draft chwilowo wstrzymany oczywiscie jestem otwarty na nowe propozycje poza tymi które już rozważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Szulim napisał: Jako ze otrzymuje sporo propozycji biznesowych potrzebuje jedno dnia na ich ogarniecie i wybranie najciekawszej opcji - także mini draft chwilowo wstrzymany Teraz kumam ten ruch z dortem zamiast kury! Wszyscy Cię wzięli za leszcza i teraz wysyłają propsy, co jak co w robieniu deali jesteś zajebisty wiec będzie dymanko, tym bardziej ze garde wszyscy maja opuszczona bo myślą ze nie ogarniasz tematu dobrze wykminilem ? (qrwa pick 8 w takim drafcie za grahama…) Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Roger napisał: My w sumie od zawsze bazowaliśmy na starym podziale dywizji, więc do wyboru masz Hawks albo Raptors, a 76ers ma Chytry 9 godzin temu, Lu- napisał: Kolego, naprawdę zastanawiam się, czy Ty tak na poważnie, czy jesteś jakimś dziwnym wcieleniem Tadeusza Drozdy w FBX1? Tak co do zasady np. w ekstraklasie gra tylko jedna Legia Warszawa. W NBA jest np. tylko jeden Boston Celtics. Nie bardzo zatem Cię rozumiem. A może chcesz zrobić drużynę rezerw dla @Chytruz? Po dotychczasowych ruchach wydaje mi się, że właśnie o to chodzi... ale niestety tak się nie da. Hah panowie XD dopiero teraz sprawdziłem ze @Chytruz ma 76ers - wybaczcie przebywam wciąż w dalekiej Gruzji na wakacjach w takim razie chętnie przygarnę kanadyjska drużynę - Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Jak chcecie kolejne picki w mini to walcie na PM’a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Deal z @Gerard Westbrook + Bruce Brown za pick14 z mini draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) @Szulimnaprawdę nie chcę wyjść na wiecznego przypierdalacza, ale teraz to już mam kompletny mindfuck -> odpuściłeś Stefka na rzecz Dorta (którego mógłbyś pięknie opchnąć contenderowi za kogoś bardziej perspektywicznego niż Dort) żeby wziąć Westbrooka (oddając za niego pick)? ;] Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 potwierdzam deal z Szulimem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Łukaszu na razie tajemniczo... potwierdzam deal z Szulimem i oficjalnie Westbrook walczy o 4peat z czwartym kolejnym zespołem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Deal z @antek westbrook + 20$ za powell + ddv + #14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Szulim napisał: Deal z @antek westbrook + 20$ za powell + ddv + #14 Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Lu- zapraszam do rozmów jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Ale ja nie chcę Dorta ;] A z tych, którzy zostali, to albo nie mam kogo oddać, albo nie mam kim sensownym zapłacić. No chyba, że jesteś miłośnikiem talentu Knoxa, Nnajiego, czy tego ziomka z Kings (ale wątpię). Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Lu- masz jeszcze pick który by mnie interesował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Odsyłam do mojego pierwszego posta w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi