Skocz do zawarto艣ci

Malace at the Palace

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj biore sie za ogladanie, ciekaw jestem czy da sie cos w ogole jeszcze wiecej o tym powiedziec? po tylu wywiadach, podcastach i latach

lata juz na torrentach i podobno netflixie jakby ktos chcial dorwac

ogladal juz ktos? jakie wrazenia?

Edytowane przez Kubbas
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Na netflixie lata ju偶 od tygodnia, w tym b臋dzie o jakie艣 pi臋艣ciarce lgbt Christy Martin. Za tydzie艅 o Bruce/Caitlyn Jenner, za dwa o jakim艣 klubie w podrz臋dnej lidze hokeja, kt贸ry zosta艂 przej臋ty przez magnata 艣mieciowego powi膮zanego z Mafi膮 a za trzy o Mardy Fishu i na tym ma by膰 sezon zako艅czony.

Co do Zadymy to spoko, ale nie urywa a zostawia spory niedosyt. Mog臋 w sumie tutaj wrzuci膰 twitt 艁ukasza Cegli艅skiego, gdy偶 mam dok艂adnie takie same zdanie jak on:

Sam Big Ben, kt贸ry na dodatek nie m贸wi zbyt wiele ciekawego to za ma艂o.

Edytowane przez Pepis21
Odno艣nik do komentarza

Mo偶na obejrze膰 ale w艂a艣ciwie ta historia nie jest jaka艣 nadzwyczajna. Indiana zatrudni艂a zbyt du偶膮 ilo艣膰 zawodnik贸w z problemami mentalnymi co zaowocowa艂o b贸jk膮 z kibicami. Patrz膮c z dzisiejszej perspektywy ca艂e zaj艣cie jako艣 specjalnie nie odbi艂o si臋 na uczestnikach b贸jki, gdy偶 wszyscy jeszcze d艂ugie lata grali na parkietach NBA i ka偶dy z nich zarobi艂 fortun臋 id膮c膮 w dziesi膮tki milion贸w dolar贸w.聽

Odno艣nik do komentarza

56 minut temu, jack napisa艂:

Patrz膮c z dzisiejszej perspektywy ca艂e zaj艣cie jako艣 specjalnie nie odbi艂o si臋 na uczestnikach b贸jki, gdy偶 wszyscy jeszcze d艂ugie lata grali na parkietach NBA i ka偶dy z nich zarobi艂 fortun臋 id膮c膮 w dziesi膮tki milion贸w dolar贸w.聽

Jermaine, pewnie by si臋 z Tob膮 nie zgodzi艂聽;)聽Swoj膮 drog膮, jak my艣licie, jakie mia艂aby w贸wczas Indiana szanse na misia (bez tej b贸jki oczywi艣cie) ?? Wtedy tak naprawd臋 liczyli si臋 tylko Spurs, Detroit聽i Miami jeszcze.

Sam film niez艂y, cho膰 film o Longleyu聽bardziej mi si臋 podoba艂.

Odno艣nik do komentarza

obejrzalem no i calkiem spoko, tylko nie podoba mi sie portetowanie JO na wielkiego poszkodowanego, bo jego zniszczyly kontuzje a nie ta sytuacja

dobrze ze Lakers wzieli Gasola a nie jego, bo downfall byl straszny z roku na rok

https://www.basketball-reference.com/players/o/onealje01.html

Odno艣nik do komentarza

13 godzin temu, lorak napisa艂:

ca艂kiem spoko, ale mnie bardziej wci膮gn膮艂 ten dwucz臋艣ciowy o Longleyu.

Jaki ma tytu艂, bo po wpisaniu Longley na netflixie wypluwa zero chyba, 偶e jest na innej platformie.

9 godzin temu, czoko napisa艂:

Jermaine, pewnie by si臋 z Tob膮 nie zgodzi艂聽;)聽Swoj膮 drog膮, jak my艣licie, jakie mia艂aby w贸wczas Indiana szanse na misia (bez tej b贸jki oczywi艣cie) ?? Wtedy tak naprawd臋 liczyli si臋 tylko Spurs, Detroit聽i Miami jeszcze.

Wydaj臋 mi si臋, 偶e du偶e, pami臋tam jak przed sezonem Pacers byli stawiani w gronie faworyt贸w a po tej b贸jce sporo biadoli艂o, 偶e zepsuto Millerowi ostatni膮 realn膮 szans臋 na pier艣cie艅

Odno艣nik do komentarza

6 godzin temu, Pepis21 napisa艂:

Jaki ma tytu艂, bo po wpisaniu Longley na netflixie wypluwa zero chyba, 偶e jest na innej platformie.

Wydaj臋 mi si臋, 偶e du偶e, pami臋tam jak przed sezonem Pacers byli stawiani w gronie faworyt贸w a po tej b贸jce sporo biadoli艂o, 偶e zepsuto Millerowi ostatni膮 realn膮 szans臋 na pier艣cie艅

One Giant Leap @Pepis21

2 cz臋艣ci聽

Odno艣nik do komentarza

W dniu 17.08.2021 o 15:25, czoko napisa艂:

Wtedy tak naprawd臋 liczyli si臋 tylko Spurs, Detroit聽i Miami jeszcze.

20 godzin temu, Pepis21 napisa艂:

no, mniej wi臋cej tak jak Pepis m贸wi, przy czym Miller to ju偶 by艂 well past prime, ale Miller to Miller, wiadomo.

Pacers wygrali wsch贸d (RS)聽 w 2003/04, w 04/05 mieliby starszego Millera (na minus) ale na plus Jermain i Artest raczej byliby lepsi, bo dopiero wchodzili w prime. Og贸lnie dobry / b.dobry zesp贸艂, bardzo atletyczny + z dobrym trenerem, cho膰 w ataku to tacy sobie, no ale takie by艂y czasy, Pistons te偶 nie byli w ataku mocarni i na dzisiejsze czasy by艣my powiedzieli 偶e w sumie to nie mieli pierwszej opcji w ataku, ale wtedy jako艣 to dzia艂a艂o.

P.S. w艂a艣nie sprawdzi艂em, 偶e Jackson te偶 dopiero przed tym (04/05) sezonem przyszed艂, wi臋c my艣l臋, 偶e mo偶na stwierdzi膰 偶e powinni by膰 lepsi ni偶 w 03/04

Edytowane przez rw30
Odno艣nik do komentarza

Moje lu藕ne uwagi pisane na gor膮co podczas seansu:聽

Za du偶o narracji, za ma艂o koszyk贸wki
Artest = Rodman (wg netflixa)聽
Budowanie przyjaznej narracji Artesta 偶eby zaraz paln膮艂 co艣 g艂upiego聽
T艂umaczenie netflixa
Truizmy Millera
Gdzie Rick C.?聽
G贸wnoczasy wschodu
Dziwny monta偶
Zarzut napa艣ci i pobicia, lolz
Ma艂o Detroit Pistons
Raczej nie wygraliby mistrzostwa
MWP buddyzm, pok贸j - > gif z uderzeniem w Hardena
Fajny footage
6/10

Edytowane przez Zimny
Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...

S艂aby . Nic nowego si臋 nie dowiedzia艂em plus robienie z Pacers ekipy mistrzowskiej i z Jermaina niedosz艂ego Shaqa to troch臋 lol . Dodatkowo robienie z tego wydarzenia jakie艣 punkty zwrotne dla wszystkich graczy to kolejne nieporozumienie , prawie ka偶dy zawodnik w karierze z r贸偶nych powod贸w mia艂 przerw臋 po 20-30 mecz贸w . Z du偶ej burzy ma艂y deszcz.

W dniu 17.08.2021 o 10:15, ely3 napisa艂:

z film贸w o koszykarzach to zdecydowanie najlepszy jest na Netflixie o Tony Parkerze

Ale te偶 z niego zrobili superstara :)

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.