Kubbas Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) dzisiaj biore sie za ogladanie, ciekaw jestem czy da sie cos w ogole jeszcze wiecej o tym powiedziec? po tylu wywiadach, podcastach i latach lata juz na torrentach i podobno netflixie jakby ktos chcial dorwac ogladal juz ktos? jakie wrazenia? Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Tak. Ja. Upewniłem się w tym, że Artest to był naprawdę ostry świr. Jak dla mnie bardzo mile spędzona 1 godzina bo tyle to trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Na netflixie lata już od tygodnia, w tym będzie o jakieś pięściarce lgbt Christy Martin. Za tydzień o Bruce/Caitlyn Jenner, za dwa o jakimś klubie w podrzędnej lidze hokeja, który został przejęty przez magnata śmieciowego powiązanego z Mafią a za trzy o Mardy Fishu i na tym ma być sezon zakończony. Co do Zadymy to spoko, ale nie urywa a zostawia spory niedosyt. Mogę w sumie tutaj wrzucić twitt Łukasza Ceglińskiego, gdyż mam dokładnie takie same zdanie jak on: Sam Big Ben, który na dodatek nie mówi zbyt wiele ciekawego to za mało. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 z filmów o koszykarzach to zdecydowanie najlepszy jest na Netflixie o Tony Parkerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Kubbas napisał: ogladal juz ktos? jakie wrazenia? całkiem spoko, ale mnie bardziej wciągnął ten dwuczęściowy o Longleyu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Godzinę temu, ely3 napisał: z filmów o koszykarzach to zdecydowanie najlepszy jest na Netflixie o Tony Parkerze A jaki ma tytuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Tony Parker: Ostatni rzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Można obejrzeć ale właściwie ta historia nie jest jakaś nadzwyczajna. Indiana zatrudniła zbyt dużą ilość zawodników z problemami mentalnymi co zaowocowało bójką z kibicami. Patrząc z dzisiejszej perspektywy całe zajście jakoś specjalnie nie odbiło się na uczestnikach bójki, gdyż wszyscy jeszcze długie lata grali na parkietach NBA i każdy z nich zarobił fortunę idącą w dziesiątki milionów dolarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoko Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 56 minut temu, jack napisał: Patrząc z dzisiejszej perspektywy całe zajście jakoś specjalnie nie odbiło się na uczestnikach bójki, gdyż wszyscy jeszcze długie lata grali na parkietach NBA i każdy z nich zarobił fortunę idącą w dziesiątki milionów dolarów. Jermaine, pewnie by się z Tobą nie zgodził Swoją drogą, jak myślicie, jakie miałaby wówczas Indiana szanse na misia (bez tej bójki oczywiście) ?? Wtedy tak naprawdę liczyli się tylko Spurs, Detroit i Miami jeszcze. Sam film niezły, choć film o Longleyu bardziej mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 obejrzalem no i calkiem spoko, tylko nie podoba mi sie portetowanie JO na wielkiego poszkodowanego, bo jego zniszczyly kontuzje a nie ta sytuacja dobrze ze Lakers wzieli Gasola a nie jego, bo downfall byl straszny z roku na rok https://www.basketball-reference.com/players/o/onealje01.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 13 godzin temu, lorak napisał: całkiem spoko, ale mnie bardziej wciągnął ten dwuczęściowy o Longleyu. Jaki ma tytuł, bo po wpisaniu Longley na netflixie wypluwa zero chyba, że jest na innej platformie. 9 godzin temu, czoko napisał: Jermaine, pewnie by się z Tobą nie zgodził Swoją drogą, jak myślicie, jakie miałaby wówczas Indiana szanse na misia (bez tej bójki oczywiście) ?? Wtedy tak naprawdę liczyli się tylko Spurs, Detroit i Miami jeszcze. Wydaję mi się, że duże, pamiętam jak przed sezonem Pacers byli stawiani w gronie faworytów a po tej bójce sporo biadoliło, że zepsuto Millerowi ostatnią realną szansę na pierścień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Pepis21 napisał: Jaki ma tytuł, bo po wpisaniu Longley na netflixie wypluwa zero chyba, że jest na innej platformie. Wydaję mi się, że duże, pamiętam jak przed sezonem Pacers byli stawiani w gronie faworytów a po tej bójce sporo biadoliło, że zepsuto Millerowi ostatnią realną szansę na pierścień One Giant Leap @Pepis21 2 części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Czemu temat wyladowal w inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 17 godzin temu, Pepis21 napisał: Jaki ma tytuł, bo po wpisaniu Longley na netflixie wypluwa zero chyba, że jest na innej platformie. Untold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 17.08.2021 o 15:25, czoko napisał: Wtedy tak naprawdę liczyli się tylko Spurs, Detroit i Miami jeszcze. 20 godzin temu, Pepis21 napisał: Wydaję mi się, że duże, pamiętam jak przed sezonem Pacers byli stawiani w gronie faworytów a po tej bójce sporo biadoliło, że zepsuto Millerowi ostatnią realną szansę na pierścień no, mniej więcej tak jak Pepis mówi, przy czym Miller to już był well past prime, ale Miller to Miller, wiadomo. Pacers wygrali wschód (RS) w 2003/04, w 04/05 mieliby starszego Millera (na minus) ale na plus Jermain i Artest raczej byliby lepsi, bo dopiero wchodzili w prime. Ogólnie dobry / b.dobry zespół, bardzo atletyczny + z dobrym trenerem, choć w ataku to tacy sobie, no ale takie były czasy, Pistons też nie byli w ataku mocarni i na dzisiejsze czasy byśmy powiedzieli że w sumie to nie mieli pierwszej opcji w ataku, ale wtedy jakoś to działało. P.S. właśnie sprawdziłem, że Jackson też dopiero przed tym (04/05) sezonem przyszedł, więc myślę, że można stwierdzić że powinni być lepsi niż w 03/04 Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Eld napisał: Untold Untold to jest właśnie ta seria netflixa z Malace at the Palace i resztą odcinków, które wymieniłem wyżej. W Polsce jest to jako "Sportowe opowieści". To o Longley'u widzę jest na yt to trzeba będzie obejrzeć w wolnym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Moje luźne uwagi pisane na gorąco podczas seansu: Za dużo narracji, za mało koszykówki Artest = Rodman (wg netflixa) Budowanie przyjaznej narracji Artesta żeby zaraz palnął coś głupiego Tłumaczenie netflixa Truizmy Millera Gdzie Rick C.? Gównoczasy wschodu Dziwny montaż Zarzut napaści i pobicia, lolz Mało Detroit Pistons Raczej nie wygraliby mistrzostwa MWP buddyzm, pokój - > gif z uderzeniem w Hardena Fajny footage 6/10 Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Zimny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Słaby . Nic nowego się nie dowiedziałem plus robienie z Pacers ekipy mistrzowskiej i z Jermaina niedoszłego Shaqa to trochę lol . Dodatkowo robienie z tego wydarzenia jakieś punkty zwrotne dla wszystkich graczy to kolejne nieporozumienie , prawie każdy zawodnik w karierze z różnych powodów miał przerwę po 20-30 meczów . Z dużej burzy mały deszcz. W dniu 17.08.2021 o 10:15, ely3 napisał: z filmów o koszykarzach to zdecydowanie najlepszy jest na Netflixie o Tony Parkerze Ale też z niego zrobili superstara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi