Braveheart22 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: trzeba sobie samemu ze standings wyciagnac Właśnie coś stronka nie działa. Pamiętam, że trzy zespoły (bodajże 9-11) miały taki sam bilans. Żeby wałków tam nie było. Go Suns! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Właśnie coś stronka nie działa. Pamiętam, że trzy zespoły (bodajże 9-11) miały taki sam bilans. Żeby wałków tam nie było. Go Suns! kolejny raz wrzucam http://titus.webd.pl/html/ poddomena simbasket.pl padła - może za jakiś czas się wyjaśni czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @julekstep Mam bilans 3-1 z Lakers i 0-2 z Bucks. Bucks mają 2-0 ze mną i 0-2 z Lakers, a Lakers odpowiednio 1-3 ze mną i 2-0 z Bucks. I co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: @julekstep Mam bilans 3-1 z Lakers i 0-2 z Bucks. Bucks mają 2-0 ze mną i 0-2 z Lakers, a Lakers odpowiednio 1-3 ze mną i 2-0 z Bucks. I co teraz? Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Teraz, eMeS napisał: Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie Dobrze ze ja z Sonicks nie mam takich problemów choć dalej żałuje ze tej 1W więcej Roger nie ugrał bo coś czuje ze pick Dallas się w top3 wybór zamieni w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Dobrze ze ja z Sonicks nie mam takich problemów choć dalej żałuje ze tej 1W więcej Roger nie ugrał bo coś czuje ze pick Dallas się w top3 wybór zamieni w tym roku Dorwać znowu dwa picki w top3 to baja by była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Dorwać znowu dwa picki w top3 to baja by była #1 dla SEA #2 i #3 dla Rockets i chyba mamy zgodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 17 minut temu, Qcin_69 napisał: #1 dla SEA #2 i #3 dla Rockets i chyba mamy zgodę? Jak dostanę #1 to kolejny może być nawet #4 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 8 godzin temu, elwariato napisał: W sensie będziesz energicznie kibicował O i to jest poważny skandal, i uchbienie, w sensie ze ktos lajkuje w ogole posty Qcina Jestes zatem Koelnerem zachodu Sam draft - kto z którym pickiem pójdzie akurat mnie średnio interesuje - za to kolejność wybierania w czołówce już tak. Rookich z draftu już nie potrzebuję, teraz zależy mi tylko na dobrych campach moich aktualnych graczy. Koelner akurat tez całkiem fajnie przebudowuje Knicks - Monroe mu się zreszta trafił z moim pickiem. 8 godzin temu, Tecu napisał: Będzie mi smutno. Obawiam się, że w graniu o coś nie będę tak dobry jak w tankowaniu Połowa sukcesu to odpowiednie nastawienie, a reszta już zależy od kliknięcia myszki Julka 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: #1 dla SEA #2 i #3 dla Rockets i chyba mamy zgodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 szkoda że z loteria nie można szybciej wystartować ... 10 godzin temu, Qcin_69 napisał: #1 dla SEA #2 i #3 dla Rockets i chyba mamy zgodę? widzę teraz kazdy chce Leonarda dostać jak Julek wrzucił próbne simki z Pacers xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 7 minut temu, kuba2419 napisał: szkoda że z loteria nie można szybciej wystartować ... widzę teraz kazdy chce Leonarda dostać jak Julek wrzucił próbne simki z Pacers xD no przydałby mi się, wtedy Wielki Gallo mógłby poszukać nowego domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: no przydałby mi się, wtedy Wielki Gallo mógłby poszukać nowego domu jeszcze masz Jimmiego który pewnie pójdzie z #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Alonzo napisał: Sam draft - kto z którym pickiem pójdzie akurat mnie średnio interesuje - za to kolejność wybierania w czołówce już tak. Rookich z draftu już nie potrzebuję, teraz zależy mi tylko na dobrych campach moich aktualnych graczy. Koelner akurat tez całkiem fajnie przebudowuje Knicks - Monroe mu się zreszta trafił z moim pickiem. Połowa sukcesu to odpowiednie nastawienie, a reszta już zależy od kliknięcia myszki Julka Nie no wiadomo propsy itd. chodzilo mi o tą ciekawą skądinąd taktyke tankowania bez picku @Qcin_69 na co ci khahujawi, branda sobie za min podpiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 9 minut temu, elwariato napisał: @Qcin_69 na co ci khahujawi, branda sobie za min podpiszesz jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 dzięki pomocy @Cichy standardowa domena simbasket znowu działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 2 godziny temu, elwariato napisał: Nie no wiadomo propsy itd. chodzilo mi o tą ciekawą skądinąd taktyke tankowania bez picku Jak się nie ma własnego picku w drafcie, to się nie tankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 @julekstep to co przy wygranej Wizzards robisz dziś loterie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 57 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep to co przy wygranej Wizzards robisz dziś loterie? we'll see Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Godzinę temu, kuba2419 napisał: @julekstep to co przy wygranej Wizzards robisz dziś loterie? po czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: po czym? Zrobił byś wszystkim przysługę i się podłożył xD i tak tego nie wyciągniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi