julekstep Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Wszyscy czekali, wszyscy potrzebowali! Moje typy na PO: WSCHÓD: (1) Pistons vs (8) Hornets, Typ: 4-1 Szkoda kontuzji Amare bo mogłaby być fajna seria a tak to będzie bez większej historii. Jeden mecz Pistons pewnie wtopią bo Iverkowi od czasu do czasu musi się trafić żenujący mecz w PO. (4) Wizards vs (5) Celtics, Typ: 4-2 Kolejna seria ustawiona przez kontuzję. Z Wallacem to C's byliby pewnie faworytem a tak Webber i spółka powinni wyjaśnić młodych Celtów. (2) 76ers vs (7) Raptors, Typ: 4-3 No i znów kontuzje Tym razem w obu ekipach. Tutaj niby Kirilenko wraca na G3, ale Shaq jest na fali, dodatkowo Kobe się nieźle matchupuje vs Jefferson + cały czas wydaje mi się że coach Raptors uparcie gra nieoptymalną dla nich taktyką. (3) Nets vs (6) Magic, Typ 2-4 Nets osłabili się na 'tu i teraz' tym tradem Love - George, dodatkowo Cummings to chyba najsłabszy starter w tych PO. Imho trafiłem najlepiej jak się da i jest realna szansa na awans mimo braku HCA! ZACHÓD: (1) Timberwolves vs (8) Warriors, Typ 4-3 Ostatnia chyba szansa projektu Baron Davis superstar w GSW. Powinno być ciekawie ale na koniec dnia awansują ci nudni Timberwolves. (4) Jazz vs (5) Spurs, Typ 4-1 Z Ridnouremem Spurs pewnie byliby faworytem a tak jednak są mocno meh. Zobaczymy ile wart będzie Vince w PO (2) Trailblazers vs (7) Nuggets, Typ 4-0 Doświadczeni Nuggets chyba wypompowali się już w PO. PTB powinni to szybko zamknąć i szykować się na kolejną rundę. (3) Grizzlies vs (6) Kings, Typ 4-0 Kolejna seria bez historii. LBJ powinien szybko wciągnąć randomów z Sacramento i szykować się na duel vs Rondo a jak Wy to widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 49 minut temu, julekstep napisał: Wszyscy czekali, wszyscy potrzebowali! Moje typy na PO: WSCHÓD: (1) Pistons vs (8) Hornets, Typ: 4-1 Szkoda kontuzji Amare bo mogłaby być fajna seria a tak to będzie bez większej historii. Jeden mecz Pistons pewnie wtopią bo Iverkowi od czasu do czasu musi się trafić żenujący mecz w PO. (4) Wizards vs (5) Celtics, Typ: 4-2 Kolejna seria ustawiona przez kontuzję. Z Wallacem to C's byliby pewnie faworytem a tak Webber i spółka powinni wyjaśnić młodych Celtów. (2) 76ers vs (7) Raptors, Typ: 4-3 No i znów kontuzje Tym razem w obu ekipach. Tutaj niby Kirilenko wraca na G3, ale Shaq jest na fali, dodatkowo Kobe się nieźle matchupuje vs Jefferson + cały czas wydaje mi się że coach Raptors uparcie gra nieoptymalną dla nich taktyką. (3) Nets vs (6) Magic, Typ 2-4 Nets osłabili się na 'tu i teraz' tym tradem Love - George, dodatkowo Cummings to chyba najsłabszy starter w tych PO. Imho trafiłem najlepiej jak się da i jest realna szansa na awans mimo braku HCA! ZACHÓD: (1) Timberwolves vs (8) Warriors, Typ 4-3 Ostatnia chyba szansa projektu Baron Davis superstar w GSW. Powinno być ciekawie ale na koniec dnia awansują ci nudni Timberwolves. (4) Jazz vs (5) Spurs, Typ 4-1 Z Ridnouremem Spurs pewnie byliby faworytem a tak jednak są mocno meh. Zobaczymy ile wart będzie Vince w PO (2) Trailblazers vs (7) Nuggets, Typ 4-0 Doświadczeni Nuggets chyba wypompowali się już w PO. PTB powinni to szybko zamknąć i szykować się na kolejną rundę. (3) Grizzlies vs (6) Kings, Typ 4-0 Kolejna seria bez historii. LBJ powinien szybko wciągnąć randomów z Sacramento i szykować się na duel vs Rondo a jak Wy to widzicie? Już pomijając pary Magic, gdzie nie jesteś obiektywny i Spurs, gdzie z kolei u mnie trudno o bezstronnosc, mam kilka uwag. Nie doceniasz przede wszystkim Kings, którzy mają dobrą wyrównaną s5 oraz świetną ławkę, podczas gdy Grizzlies ławki praktycznie nie mają wcale, a w s5 występuje Scola, czy jakiś konkretny random na PG. Dalej, chyba jednak Raptors i Celtics powinni powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Mi akurat chyba Memphies najmniej leży....wolałbym juz z Wolves grac. Ale grunt że jest PO bo to był plan minimum. Mam nadzieję że uda się powalczyć w tej 1st rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 3 minuty temu, Ice23 napisał: Mi akurat chyba Memphies najmniej leży....wolałbym juz z Wolves grac. Ale grunt że jest PO bo to był plan minimum. Mam nadzieję że uda się powalczyć w tej 1st rundzie Moi to akurat w PO schodzą poziom niżej, jak nie dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Ja raczej myślę juz nad przyszłym sezonem, jakbym chciał coś ugrać to bym nie oddawal zawodników przed deadlinem, PO to miły dodatek i brak loterii picku, ktorego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 5 godzin temu, julekstep napisał: Wszyscy czekali, wszyscy potrzebowali! Moje typy na PO: WSCHÓD: (1) Pistons vs (8) Hornets, Typ: 4-1 Szkoda kontuzji Amare bo mogłaby być fajna seria a tak to będzie bez większej historii. Jeden mecz Pistons pewnie wtopią bo Iverkowi od czasu do czasu musi się trafić żenujący mecz w PO. (4) Wizards vs (5) Celtics, Typ: 4-2 Kolejna seria ustawiona przez kontuzję. Z Wallacem to C's byliby pewnie faworytem a tak Webber i spółka powinni wyjaśnić młodych Celtów. (2) 76ers vs (7) Raptors, Typ: 4-3 No i znów kontuzje Tym razem w obu ekipach. Tutaj niby Kirilenko wraca na G3, ale Shaq jest na fali, dodatkowo Kobe się nieźle matchupuje vs Jefferson + cały czas wydaje mi się że coach Raptors uparcie gra nieoptymalną dla nich taktyką. (3) Nets vs (6) Magic, Typ 2-4 Nets osłabili się na 'tu i teraz' tym tradem Love - George, dodatkowo Cummings to chyba najsłabszy starter w tych PO. Imho trafiłem najlepiej jak się da i jest realna szansa na awans mimo braku HCA! ZACHÓD: (1) Timberwolves vs (8) Warriors, Typ 4-3 Ostatnia chyba szansa projektu Baron Davis superstar w GSW. Powinno być ciekawie ale na koniec dnia awansują ci nudni Timberwolves. (4) Jazz vs (5) Spurs, Typ 4-1 Z Ridnouremem Spurs pewnie byliby faworytem a tak jednak są mocno meh. Zobaczymy ile wart będzie Vince w PO (2) Trailblazers vs (7) Nuggets, Typ 4-0 Doświadczeni Nuggets chyba wypompowali się już w PO. PTB powinni to szybko zamknąć i szykować się na kolejną rundę. (3) Grizzlies vs (6) Kings, Typ 4-0 Kolejna seria bez historii. LBJ powinien szybko wciągnąć randomów z Sacramento i szykować się na duel vs Rondo a jak Wy to widzicie? Ja to widze tak ze nets ci wpuszcza wpierdziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 A kiedy start PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Teraz, Tecu napisał: A kiedy start PO? dziś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 6 godzin temu, julekstep napisał: Wszyscy czekali, wszyscy potrzebowali! Moje typy na PO: WSCHÓD: (1) Pistons vs (8) Hornets, Typ: 4-1 Szkoda kontuzji Amare bo mogłaby być fajna seria a tak to będzie bez większej historii. Jeden mecz Pistons pewnie wtopią bo Iverkowi od czasu do czasu musi się trafić żenujący mecz w PO. (4) Wizards vs (5) Celtics, Typ: 4-2 Kolejna seria ustawiona przez kontuzję. Z Wallacem to C's byliby pewnie faworytem a tak Webber i spółka powinni wyjaśnić młodych Celtów. (2) 76ers vs (7) Raptors, Typ: 4-3 No i znów kontuzje Tym razem w obu ekipach. Tutaj niby Kirilenko wraca na G3, ale Shaq jest na fali, dodatkowo Kobe się nieźle matchupuje vs Jefferson + cały czas wydaje mi się że coach Raptors uparcie gra nieoptymalną dla nich taktyką. (3) Nets vs (6) Magic, Typ 2-4 Nets osłabili się na 'tu i teraz' tym tradem Love - George, dodatkowo Cummings to chyba najsłabszy starter w tych PO. Imho trafiłem najlepiej jak się da i jest realna szansa na awans mimo braku HCA! ZACHÓD: (1) Timberwolves vs (8) Warriors, Typ 4-3 Ostatnia chyba szansa projektu Baron Davis superstar w GSW. Powinno być ciekawie ale na koniec dnia awansują ci nudni Timberwolves. (4) Jazz vs (5) Spurs, Typ 4-1 Z Ridnouremem Spurs pewnie byliby faworytem a tak jednak są mocno meh. Zobaczymy ile wart będzie Vince w PO (2) Trailblazers vs (7) Nuggets, Typ 4-0 Doświadczeni Nuggets chyba wypompowali się już w PO. PTB powinni to szybko zamknąć i szykować się na kolejną rundę. (3) Grizzlies vs (6) Kings, Typ 4-0 Kolejna seria bez historii. LBJ powinien szybko wciągnąć randomów z Sacramento i szykować się na duel vs Rondo a jak Wy to widzicie? Ci sami Nets zrobili bilans z Magic 3:1 po osłabieniu było 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 simka o 20! Dzień 122 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Timberwolves vs Warriors (#8) Bilans serii: 0 - 1 Warriors 105 - Timberwolves 104 play-by-play (#4) Jazz vs Spurs (#5) Bilans serii: 1 - 0 Spurs 104 - Jazz 124 play-by-play (#2) Trailblazers vs Nuggets (#7) Bilans serii: 1 - 0 Nuggets 85 - Trailblazers 115 play-by-play (#3) Grizzlies vs Kings (#6) Bilans serii: 0 - 1 Kings 108 - Grizzlies 101 play-by-play (#1) Pistons vs Hornets (#8) Bilans serii: 1 - 0 Hornets 99 - Pistons 111 play-by-play (#4) Wizards vs Celtics (#5) Bilans serii: 1 - 0 Celtics 109 - Wizards 122 play-by-play (#2) 76ers vs Raptors (#7) Bilans serii: 1 - 0 Raptors 93 - 76ers 110 play-by-play (#3) Nets vs Magic (#6) Bilans serii: 1 - 0 Magic 106 - Nets 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Morris Peterson (Nuggets) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Bylby josh zamiast gaya yo by byl win, no ale niektorzy nie kierują sie wzgledami sportowymi tylko osobistymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 3 minuty temu, elwariato napisał: Bylby josh zamiast gaya yo by byl win, no ale niektorzy nie kierują sie wzgledami sportowymi tylko osobistymi ekspert od wygrywania się nam trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 52 minuty temu, julekstep napisał: Morris Peterson (Nuggets) - 8 Piccobello! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 8 godzin temu, julekstep napisał: (3) Grizzlies vs (6) Kings, Typ 4-0 Kolejna seria bez historii. LBJ powinien szybko wciągnąć randomów z Sacramento i szykować się na duel vs Rondo 7 godzin temu, Pablo81 napisał: Już pomijając pary Magic, gdzie nie jesteś obiektywny i Spurs, gdzie z kolei u mnie trudno o bezstronnosc, mam kilka uwag. Nie doceniasz przede wszystkim Kings, którzy mają dobrą wyrównaną s5 oraz świetną ławkę, podczas gdy Grizzlies ławki praktycznie nie mają wcale, a w s5 występuje Scola, czy jakiś konkretny random na PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: mogłeś dać swoje typy w sensie wiesz jak osoba X daje swoje typy a osoba Y pisze że nie sprawdzą się 1 do 1 to jednak mamy 99% że to osoba Y będzie miała rację, więc ten triumfalizm jest taki mocno meh tutaj lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: mogłeś dać swoje typy w sensie wiesz jak osoba X daje swoje typy a osoba Y pisze że nie sprawdzą się 1 do 1 to jednak mamy 99% że to osoba Y będzie miała rację, więc ten triumfalizm jest taki mocno meh tutaj lol 2 pary wyłączyłem - brak obiektywizmu. Zostaje 6 - w 3 się zgadzam, w 3 nie. 76ers wygrali, Wizards też (choć tu zakładałem 0-2 bez AK). Co do pary Kings - Grizlies wkleilem cytat, ponieważ zdziwiło mnie aż tak jednostronne spojrzenie na szanse w tej parze. Serio, LBJ i Dwight nie są tak obudowani jak Iverek i Big Al. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 32 minuty temu, julekstep napisał: ekspert od wygrywania się nam trafił Będzie ci łyso jak tytuł machnę szybciej od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: Będzie ci łyso jak tytuł machnę szybciej od ciebie #ProjektKałajPlusTurasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 7 minut temu, elwariato napisał: Będzie ci łyso jak tytuł machnę szybciej od ciebie chyba w BeGM jako trzeci wspolGM Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 22 minuty temu, julekstep napisał: chyba w BeGM jako trzeci wspolGM Minnesoty już nawet poza beGM wiedza kto zdobył tytuł w beGM // Ale rzeźnicy w Blazers się przejechali po Nuggets, jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi