RonnieArtestics Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 34 minuty temu, t_omko napisał: W takim razie.... uciekam czym prędzej Edit. Aż tak stare składy nie były Jocka Landale zrzuciłem chyba po pierwszym dniu RS wiec wiesz dziekuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Trade z Sylwkiem Will Barton do mnie Duarte + Garuba do Sylwka Crowder out na fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 10 minut temu, antek napisał: Trade z Sylwkiem Will Barton do mnie Duarte + Garuba do Sylwka Crowder out na fa. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 @t_omko klepniesz wymianę jak najszybciej bedziesz mógł? Głównie mi zależy, by wykorzystać wolny slot na jakiegoś pięknego gigusia z marketu fasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 5 godzin temu, antek napisał: @t_omko klepniesz wymianę jak najszybciej bedziesz mógł? Głównie mi zależy, by wykorzystać wolny slot na jakiegoś pięknego gigusia z marketu fasow k**** szperali tam już na tym śmietniku z 7 razy w ciągu ostatnich dwóch dni, co wy tam jeszcze znajdziecie …. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 7 godzin temu, antek napisał: @t_omko klepniesz wymianę jak najszybciej bedziesz mógł? Głównie mi zależy, by wykorzystać wolny slot na jakiegoś pięknego gigusia z marketu fasow Czołówka nieco przybanowana..... zagraj więc fair i leć na te zakupy bez kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Mocno zmonopolizowalem tablice ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 W dniu 16.11.2021 o 08:14, antek napisał: Mocno zmonopolizowalem tablice ligi Bateria 100%! Widzę z szacuneczkiem do fantasy podchodzisz - lubie to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 15 minut temu, evitacre napisał: Bateria 100%! Widzę z szacuneczkiem do fantasy podchodzisz - lubie to! Powiedzialbym bardziej, ze pracę szanuje(tablet służbowy), ale fucktycznie lepiej brzmi wersja z fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Dżizys krajst, moi nie mogą wyjść z 30fppg od tygodnia już, a myślałem ze coś w tym roku zdziałam… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Zapowiada się mega ciekawa walka w tym sezonie. Wygląda to tak, jakby nawet 10 drużyn miało nadal mieć szansę na mistrzostwo przy odrobinie szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Chyba przesadzasz, jesli chodzi o mnie to generalnie dwa tygodnie miałem mocne a listopadowa forma moich to już mówi mi żebym zaczął myśleć o sprzedaży paru zabawek, ale jeszcze się nie poddaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 29 minut temu, RonnieArtestics napisał: Chyba przesadzasz, jesli chodzi o mnie to generalnie dwa tygodnie miałem mocne a listopadowa forma moich to już mówi mi żebym zaczął myśleć o sprzedaży paru zabawek, ale jeszcze się nie poddaje.. Evi i blaugrana na średnich odstają, ale maja 30-40 meczów w plecy. Reszta to okolice 42 fp z drobnymi. Kolejne dwa lepsze tygodnie i znów jesteś top3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 15 minut temu, barcalover napisał: Evi i blaugrana na średnich odstają, ale maja 30-40 meczów w plecy. Reszta to okolice 42 fp z drobnymi. Kolejne dwa lepsze tygodnie i znów jesteś top3. W listopadzie zrobiłem z 36 fp chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: W listopadzie zrobiłem z 36 fp chyba 38,4 od 6 listopada, jeśli dobrze liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi