Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Znoszą z boiska, nic nie wiadomo. Nie wiem dlaczego karetki nie ma. Nie wiem jaki sens, że to pokazują, nie wiem dlaczego to oglądam, może po prostu się łudzę, że podniesie ktoś kciuk do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Jestem załamany. Boję się, że nawet jeśli przeżył to w mózgu mogło już dojść do istotnych ubytków skoro tyle czasu trwała reanimacja obym się mylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Dziwne, że karetka nie wjechała na pełnej tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Łzy mi lecą serio, oby przeżył :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 1 minutę temu, matek napisał: Dziwne, że karetka nie wjechała na pełnej tam. To jest k**** jakieś pierdolone nieporozumienie ze piłka jeździ k**** samochodem a karetki w takiej sytuacji nie ma. Realizator też kompletnie nie ogarnął co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Realizator powinien po tym czymś zakończyć karierę. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Raz karetka, dwa że bardzo długo nie pojawili się medycy na murawie, jak na taką sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Podobno przywrócili funkcje zyciowe. Oby ta plotka znalazła potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Kim k**** jest ta pierdolona laska że studia? Powinna zamknąć ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 2 minuty temu, josephnba napisał: Kim k**** jest ta pierdolona laska że studia? Powinna zamknąć ryj dokładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 5 minut temu, polskignom napisał: Podobno przywrócili funkcje zyciowe. Oby ta plotka znalazła potwierdzenie. Chciałbym żeby to się skończyło dobrze, ale długo czekał na pomoc. Feher, Foe, czy Puerta nie zmarli na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Noszowi wolno wchodzili, medycy wolno wchodzili, karetki brak, realizator pokazywał nieprzytomnego Ericsena i jego płaczącą żonę....k**** tu wszystko wyglądało nie tak k**** mogli powiedzieć po c*** to zdjęcie pokazują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Gdzie oni grali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nie wiem na ile prawdziwe i czy z dziś Teraz, Pablo81 napisał: Gdzie oni grali? U siebie, w Kopenhadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Mam wrażenie że ktoś w TVP nie myśli. Zamiast przerwać transmisję, nie budować oglądalności na tragedii, ciągną studio na siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Teraz, josephnba napisał: Mam wrażenie że ktoś w TVP nie myśli. Zamiast przerwać transmisję, nie budować oglądalności na tragedii, ciągną studio na siłę Czego po tej stacji można się spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 1 minutę temu, josephnba napisał: Mam wrażenie że ktoś w TVP nie myśli. Zamiast przerwać transmisję, nie budować oglądalności na tragedii, ciągną studio na siłę Wyłączyłem, bo to pieprzenie było totalnie bez sensu. Ale jedna mądra rzecz któryś powiedział. Zamiast walki o dodatkowe spotkania, to powinno się to ukrócić. Pytanie tylko czy reszta będzie taka chętna jak się okaże, ze będzie się to wiązało z mniejszym $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Teraz, polskignom napisał: Wyłączyłem, bo to pieprzenie było totalnie bez sensu. Ale jedna mądra rzecz któryś powiedział. Zamiast walki o dodatkowe spotkania, to powinno się to ukrócić. Pytanie tylko czy reszta będzie taka chętna jak się okaże, ze będzie się to wiązało z mniejszym $. Nie przesadzajmy w drugą stronę. Tych przypadków nie ma tak wiele a ludziom dzieje się krzywda także w innych pracach gdzie nie są wynagradzani tak jak piłkarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 No i jeszcze powtórzyli całość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi