ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Nowy a rezolutny ten młody padawan GM Hax. Do człowieka kałuży grzeczniej pisz no bo zaraz zacznie jak z Giannisem ciągle pisać że Wemby stracił cierpliwość i chce do big marketu. I będziesz go musiał zabrać na zakupy do Istambułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): po prostu wiedział, że w razie czego do niego przyjdzie Tak było. Miałem go wziąć w nocy, jak wszedłem na forum. Ale pojawiło się kilka zapytań na które odpisałem i rano miałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Ale zaglądałem dopiero teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, Regis napisał(a): Tak było. Miałem go wziąć w nocy, jak wszedłem na forum. Ale pojawiło się kilka zapytań na które odpisałem i rano miałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Ale zaglądałem dopiero teraz:) no ja cie w pelni rozumiem, bo mialem tak samo z camara. zatem przygotuj sie na to, ze jak twoj ziutek okaze sie kozakiem, to nikt Ci cesarskiego nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): no ja cie w pelni rozumiem, bo mialem tak samo z camara. Ależ Ty łżesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 19 minut temu, ignazz napisał(a): . I będziesz go musiał zabrać na zakupy do Istambułu. we wrzesniu do kirgistanu jak już 13 minut temu, january napisał(a): Ależ Ty łżesz xD hańba Ci. To że Ty opierasz swoje sukcesy tylko na sprawdzonych grajkach, nie oznacza, że inni nie szukają innej drogi, w tym dogłębnej analizy czeluści ncaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Jechanie na opinii 40 latka to jest inna droga. Nikt inny z GM tak nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Jechanie na opinii 40 latka to jest inna droga. Nikt inny z GM tak nie robi nie pajumaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Szkoda, bo liczyłem że uda się wybrać Bryanta z moim pickiem. Dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Jakbym nie wymienil #12 to Carter by był wybrany przez Lakers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Przymierzany jest do spurs choć ja ostatnio bardziej doceniłem gracza Ulm. To może być wielki grajek. Potencjał ma każdy ale jakbym miał wybór to Noa jest tym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi