Regis Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 4 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): po prostu wiedział, że w razie czego do niego przyjdzie Tak było. Miałem go wziąć w nocy, jak wszedłem na forum. Ale pojawiło się kilka zapytań na które odpisałem i rano miałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Ale zaglądałem dopiero teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 11 minut temu, Regis napisał(a): Tak było. Miałem go wziąć w nocy, jak wszedłem na forum. Ale pojawiło się kilka zapytań na które odpisałem i rano miałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Ale zaglądałem dopiero teraz:) no ja cie w pelni rozumiem, bo mialem tak samo z camara. zatem przygotuj sie na to, ze jak twoj ziutek okaze sie kozakiem, to nikt Ci cesarskiego nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): no ja cie w pelni rozumiem, bo mialem tak samo z camara. Ależ Ty łżesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 19 minut temu, ignazz napisał(a): . I będziesz go musiał zabrać na zakupy do Istambułu. we wrzesniu do kirgistanu jak już 13 minut temu, january napisał(a): Ależ Ty łżesz xD hańba Ci. To że Ty opierasz swoje sukcesy tylko na sprawdzonych grajkach, nie oznacza, że inni nie szukają innej drogi, w tym dogłębnej analizy czeluści ncaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Jechanie na opinii 40 latka to jest inna droga. Nikt inny z GM tak nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Jechanie na opinii 40 latka to jest inna droga. Nikt inny z GM tak nie robi nie pajumaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Szkoda, bo liczyłem że uda się wybrać Bryanta z moim pickiem. Dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Jakbym nie wymienil #12 to Carter by był wybrany przez Lakers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Przymierzany jest do spurs choć ja ostatnio bardziej doceniłem gracza Ulm. To może być wielki grajek. Potencjał ma każdy ale jakbym miał wybór to Noa jest tym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Sorber - ryzykowny ruch bo wraca po kontuzji ( a raczej nawet jeszcze nie wrócił) i jest dla scoutow bardzo trudny do oceny ale na mieście mówiono że gdyby nie uraz to kręciłby się w okolicy 12 wyboru. ( bulls) lub nawet 9 pod TOR jeżeli Mala byłby już niedostępny. W tak młodym wieku liczyć trzeba że zdrowie wróci do normy a dobra opinia która ma przez kontuzje była tylko zaniżana. To może być jeden z przechwytów u nas z #18. @Tecu dla suns robisz robotę i dobrze że jesteś interim GM tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Teraz, ignazz napisał(a): Sorber - ryzykowny ruch bo wraca po kontuzji ( a raczej nawet jeszcze nie wrócił) i jest dla scoutow bardzo trudny do oceny ale na mieście mówiono że gdyby nie uraz to kręciłby się w okolicy 12 wyboru. ( bulls) lub nawet 9 pod TOR jeżeli Mala byłby już niedostępny. W tak młodym wieku liczyć trzeba że zdrowie wróci do normy a dobra opinia która ma przez kontuzje była tylko zaniżana. To może być jeden z przechwytów u nas z #18. Szkoda, że nie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 17 minut temu, Tecu napisał(a): Szkoda, że nie mój A czyj :p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Sorber super value picku, szukałem wymiany pod niego, ale przez to że mam już jednego młodego centra po kontuzji stopy (Lively) to nie chciałem bardzo dużo płacić. Ale miałem go na #10 w finalnym bigboardzie. Poza tym moje ulubione picki dotąd pod kątem miejsca gdzie poszli poza moim #9 Murray-Boylesem: #8 Knueppel, #14 Bryant i jednak #13 Essengue. Także @Tecu i @ernie9005 podobna ewaluacja do mojej chyba W ogóle dobry jest obecny system draftu z tym podziałem godzin, widać jak lud negocjuje cały czas w określonym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Podsumowanie 1st rd ode mnie. Tak jak pisałem na priv z @Sylvinho. wybor z 4th miałem ułatwiony o decyzję Wizards, bo założyłem, że pójdzie albo VJ albo Ace. Jeśli miałbym #3 podobnie jak Kolega długo bym się zastanawiał. Padło na Ace, który jest trochę pod pewnymi względami wątpliwy ale potencjał ogromny. Ten wybor zdeterminował kolejne ruchy. Wymianę z @january wyceni czas i rozwój ATL. Z 12 Coward, który wydaje sie byc ryzykiem, nie mlody wiec sufit nie jakoś przesadnie wysoko ale potencjał i poziom tu i teraz, szczególnie w D moze być kluczowy. Podobnie z 19th który początkowo chciałem opchnąć, jednak bez korzystnych dla mnie ofert, postanowiłem wybrać gracza o nie najwyższym suficie ale solidnej podłodze, która może zagwarantować WV wsparcie w postaci obrony i trójek. Do konca wahałem sie pomiędzy nim a Asą Newelem ale padło na Rasheera, który mam nadzieję da to po co został wybrany od początku sezonu. Trzeba jeszcze liczyć, że w rl gracze trafią w dobre miejsca a Ace nie trafi do Hornets. Tyle ode mnie, zapraszam do negocjacji #24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Nie spojlerujcie przyszłych wyborów proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): @Regis Masz czas na wybór do północy, później automatycznie trafia do Houston z #20 Asa Newell (wg Big Board Tankathonu). Do kiedy ja mam czas z #21? Dobrze widzę, że do 8:00 jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Teraz, Pablo81 napisał(a): Do kiedy ja mam czas z #21? Dobrze widzę, że do 8:00 jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): To fajne godziny. Pewnie jestem dziwny, ale w tych godzinach raczej śpię, a jak nie, to rano jest masa obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, january napisał(a): Sorber super value picku, szukałem wymiany pod niego, ale przez to że mam już jednego młodego centra po kontuzji stopy (Lively) to nie chciałem bardzo dużo płacić. Ale miałem go na #10 w finalnym bigboardzie. Poza tym moje ulubione picki dotąd pod kątem miejsca gdzie poszli poza moim #9 Murray-Boylesem: #8 Knueppel, #14 Bryant i jednak #13 Essengue. Także @Tecu i @ernie9005 podobna ewaluacja do mojej chyba W ogóle dobry jest obecny system draftu z tym podziałem godzin, widać jak lud negocjuje cały czas w określonym czasie https://x.com/wooden13/status/1935759738374865215?t=J76nuZ0bVVb4UBrxHc8aNw&s=19 Ciekawa historia odnośnie Kona. Edytowane 19 Czerwca przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi