Alonzo Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 10 minut temu, Tecu napisał(a): A wiesz, że wspomniany przez Ciebie Isaiah Crawford ma na drugie imię Jordan? A wiesz, że często przy wyczytywaniu wyborów posługują się dwoma imionami? A wiesz, że napisałem Isaiah Jordan Crawford? Chodzi o okulary, czy po prostu widzisz co chcesz, albo nie widzisz czego nie chcesz? Zobaczyłem Crawford i wyraz przed nazwiskiem Jordan Patrzyłem z doskoku z tel. pod presją stadka 70-letnich ciotek Mea culpa Tak czy inaczej podjaniepawliłeś mi gracza - gratuluje fajnego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Z 41szym pickiem miałem trzy typy, młody, stary i Nikola. Zaważyło, że to kumpel Topica i miło by było by kiedyś razem zagrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Za ten wybór masz wpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 13 minut temu, ignazz napisał(a): Za ten wybór masz wpierdol Weźmiesz kolegów? Uciekłem na wiochę, tu nie ma prawie internetu, więc ciężko będzie mnie znaleźć A tak serio to o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca No dobry wybór. Po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca To co Juan Nunez z autopicku do Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, Sylvinho. napisał(a): To co Juan Nunez z autopicku do Houston. AJ Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, ernie9005 napisał(a): AJ Johnson Nunez jest wyżej w big board Tankathon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 1 minutę temu, karpik napisał(a): Nunez jest wyżej w big board Tankathon. w regulaminie jest mock, a nie big board, a to różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, ernie9005 napisał(a): w regulaminie jest mock, a nie big board, a to różnica. A to znowu jakaś sekretna zmiana @Szulim, bo zawsze był big board, co oczywiście jest jedynym sensownym rozwiązaniem, bo mock draft bierze pod uwagę kolejność draftu, którą mamy inną niż w real. E: sprawdziłem i nie, od zawsze było to źle napisane w regulaminie, ale i tak zawsze korzystaliśmy z big board. Także dzięki @ernie9005 za wyłapanie błędu. Będzie poprawione. Edytowane 24 Czerwca przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Dla mnie bez różnicy który gracz to będzie, ale warto to wyjaśnić na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 32 minuty temu, karpik napisał(a): #44 The Dallas Mavericks select Jalen Bridges from the Baylor University @Ashigaru Kurla Mial byc moj pozniej. Bedzie steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 19 minut temu, Reikai napisał(a): Kurla Mial byc moj pozniej. Bedzie steal. Chciałem go brać z #47 Najpierw Tecu Crawforda, a teraz Karpik Bridgesa.. ehhh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Chciałem go brać z #47 Najpierw Tecu Crawforda, a teraz Karpik Bridgesa.. ehhh.. Tecu też mi zajumał Crawforda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 31 minut temu, karpik napisał(a): Tecu też mi zajumał Crawforda! Gdyby nie było McCullara, to Crawforda brałbym z #32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca @Pablo81 bardzo ładny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Ładne tempo na koniec draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Przypominam przy okazji o Exibit10 do 22giej! Obecność nieobowiązkowa, ale może będziecie mieć jakiś fun z tego Tylko nie wiem czy wyniki będą jutro, czy zdążę przed drugą rundą w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Koniec draftu, więc krótkie podsumowanie. Moje ulubione picki pod względem value vs # draftu: Clingan, Carter, Dillingham, Furphy, Edey. Plus moi ulubieni sleeperzy z drugiej rundy: Kolek, Crawford, Mogbo, Bridges, Ingram. Co do moich wyborów: Jako Hawks poszedłem w upside. Wierzę, że Cody Williams po dwóch latach spędzonych na siłce będzie legit 3 lvl scorerem. Zakładam, że wzmocni się fizycznie i poprawi trójkę, a jak tak się stanie, to spokojnie Cody z jego size, ballhandlingiem i kończeniem pod dziurą będzie świetnym 2way wingiem. Po cichu liczę, że Spurs dostrzegą w nim pewne analogie do Kawhi i go zgarną do siebie. Z kolei Furphy wierzę, że wyrośnie na świetnego shootera, co w połączeniu z jego size i grą bez piłki da bdb rolesa. On zrobił bardzo duże postępy w trakcie sezonu w Kansas i wierzę, że ma jeszcze spory upside. Mavs czeka reset finansowy, więc zakup picku w drugiej rundzie de facto nic mnie nie kosztował. Miałem 3 ludzi upatrzonych - Crawforda, Mogbo lub Bridgesa. Został mi tylko ten ostatni. Nie ma co się podniecać gościem z połowy drugiej rundy, sukcesem będzie jak się utrzyma w lidze, ale oglądając jego taśmy mam wrażenie, że Jalen Bridges ma jeszcze całkiem spore pole do rozwoju jako shooter. Jak trafi w odpowiednie miejsce, co zawsze jest kluczowe, to gdzieś tam jest nadzieja, że rozwinie się jako movement shooter, co w połączeniu z jego size, szybkością i solidną obroną da naprawdę fajnego rolesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 36 minut temu, karpik napisał(a): Koniec draftu, więc krótkie podsumowanie. Moje ulubione picki pod względem value vs # draftu: Clingan, Carter, Dillingham, Furphy, Edey. Plus moi ulubieni sleeperzy z drugiej rundy: Kolek, Crawford, Mogbo, Bridges, Ingram. Tyler którego oglądam od prawie 3 lat i z roku na rok widzę jak poprawia swoją grę Gdyby nie akcja z Bronnym to miałem brać go z #21 pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi