ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał(a): @ozzy110 drugi pick masz jeszcze jbc Trwają rozmowy Edytowane 19 Czerwca przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca No to jedna niewiadoma FA wyjaśniona. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 16 minut temu, Ashigaru napisał(a): No to jedna niewiadoma FA wyjaśniona. Prawda? 2 lata temu tak. Od tego czasu Lebron zmienil zdanie, a Kuba zmarnowal 1st pick https://lakersnation.com/rich-paul-lebron-james-is-not-going-to-suns-for-minimum-deal/ “LeBron is off this idea of having to play with Bronny,” Paul told ESPN on Wednesday. “If he does, he does. But if he doesn’t, he doesn’t. There’s no deal made that it’s guaranteed that if the Lakers draft Bronny at 55, he (LeBron) will resign. If that was the case, I would force them to take him at 17. We don’t need leverage. The Lakers can draft Bronny, and LeBron doesn’t resign. LeBron is also not going to Phoenix for a minimum deal. We can squash that now.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 15 minut temu, Reikai napisał(a): 2 lata temu tak. Od tego czasu Lebron zmienil zdanie, a Kuba zmarnowal 1st pick https://lakersnation.com/rich-paul-lebron-james-is-not-going-to-suns-for-minimum-deal/ “LeBron is off this idea of having to play with Bronny,” Paul told ESPN on Wednesday. “If he does, he does. But if he doesn’t, he doesn’t. There’s no deal made that it’s guaranteed that if the Lakers draft Bronny at 55, he (LeBron) will resign. If that was the case, I would force them to take him at 17. We don’t need leverage. The Lakers can draft Bronny, and LeBron doesn’t resign. LeBron is also not going to Phoenix for a minimum deal. We can squash that now.” Memphis będzie w stanie rzucić o wiele więcej niż minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) 19 minut temu, kuba2419 napisał(a): Memphis będzie w stanie rzucić o wiele więcej niż minimum Stac ich na jakies 150/3? Edytowane 20 Czerwca przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Full mle też dobra kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Teraz, ozzy110 napisał(a): Full mle też dobra kasa Dla Lebrona, najwiekszej zlotowy w historii NBA? Przypomne ze chlop nie ma premium na Spotify I nie placi za roaming na wakacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Dla Lebrona, najwiekszej zlotowy w historii NBA? Przypomne ze chlop nie ma premium na Spotify I nie placi za roaming na wakacjach. Może dogada się z Giannisem na rodzinny pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Giannis x LBJ mógłbym to zobaczyć poza tym u nas w grze Lebron jest wyjątkowo rodzinny - już raz się przeniósł za synem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Dla Lebrona, najwiekszej zlotowy w historii NBA? Przecież LeBron przechodząc do Heat wziął mniej, co później kluby wykorzystywały i ciągle mówiły graczom "LeBron wziął mniej dla dobra organizacji, Ty też powinieneś". LeBron o tym mówił na jakiejś konferencji i powiedział, że od tego czasu zero paycutów. 2 minuty temu, Szulim napisał(a): poza tym u nas w grze Lebron jest wyjątkowo rodzinny - już raz się przeniósł za synem O to! To! @kuba2419 graj tą kartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Teraz, MarcusCamby napisał(a): Przecież LeBron przechodząc do Heat wziął mniej, co później kluby wykorzystywały i ciągle mówiły graczom "LeBron wziął mniej dla dobra organizacji, Ty też powinieneś". LeBron o tym mówił na jakiejś konferencji i powiedział, że od tego czasu zero paycutów. No tak, ja o tym samym mowie paycut u Lebrona nie istnieje, a zmarnowanie 1st na jego syna to blad, bo tu nie ma prawa nic sie wydarzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Teraz @ozzy110? Idzie sie pogubic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 4 godziny temu, kuba2419 napisał(a): With the 21th pick of the 2024 NBA Draft, the Memphis Grizzlies select Bronny James from USC. @Alonzo Uprzedziłeś mnie Kuba, bo Bronnie poszedłby pewnie z #22 Super pomysł do Antka Byłem przekonany, że @january z #18 weźmie Bronniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Ja myślałem, że jak się trejduje po jakiś pick, to jest się pewnym kogo się chce. U nas jest trade po pick i kilkugodzinna pauza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 12 minut temu, Alonzo napisał(a): Byłem przekonany, że @january z #18 weźmie Bronniego. To jakies zbiorowe prowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Pozwólcie, że na temat FA Brona będę się wypowiadał dopiero podczas FA. Twardych danych jest jak dotąd bardzo mało (brak paycutow Brona wedle jego słów i świeża wypowiedź Klutch, że Bronny i LJ to dwie odmienne sprawy) , wrzucił je Reikai, na resztę nowych informacji poczekamy, podczas draftu i FA w RL:) Niewątpliwie ciekawy ruch Kuby, do lipca jeszcze sporo czasu:) A jak chodzi o draft to Carringtona miałem w top10 z tendencją rosnącą im dłużej go scoutowalem- w sensie już właściwie w top5. Z 17 to może być mega steal, ale może być i bust totalny, zobaczymy:) Ja się mega cieszę, że się mi ostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Teraz, Reikai napisał(a): To jakies zbiorowe prowo? Nie było Ciebie w BeGM jak LeBron z FA szedł do LA u nas, więc nie znasz tematu Myślę, że cały czas nie doceniasz tutaj sytuacji z Bronniem - ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Teraz, Alonzo napisał(a): Nie było Ciebie w BeGM jak LeBron z FA szedł do LA u nas, więc nie znasz tematu Myślę, że cały czas nie doceniasz tutaj sytuacji z Bronniem - ale to tylko moje zdanie. Swiat w ktorym Lebron bierze jakikolwiek paycut nie istnieje. Jakas szkola syna X lat temu nie ma zadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 1 minutę temu, january napisał(a): A jak chodzi o draft to Carringtona miałem w top10 z tendencją rosnącą im dłużej go scoutowalem- w sensie już właściwie w top5. Z 17 to może być mega steal, ale może być i bust totalny, zobaczymy:) Ja się mega cieszę, że się mi ostał. Planowałem go z #19 do Kings brać licząc na jego upside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Btw moje ulubione picki pozostałych jak dotąd: 3 Sheppard 6 Holland 7 Clingan 12 Carter 16 Holmes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi