Reikai Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca @kolader czas na pick do 18:00. Po tym czasie autopick -> Rob Dillingham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Szkoda, że cały ten zaoszczędzony czas przez innych, może wyparować. Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Ciebie @kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Żyje ale nie mogłem z pracy napisać Byłem dosłownie na 5min jak w kiblu byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 3 godziny temu, Tecu napisał(a): Szkoda, że cały ten zaoszczędzony czas przez innych, może wyparować. Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Ciebie @kolader To wybieraj @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Będzie hejt. Czy mogłem do Suns wybrać Clingana i Topićia? Możliwe. Czy jestem zadowolony z wybranej pary? Jestem. Pewnie obydwa picki trochę za wysoko, pewnie obydwaj gracze będą wybrani niżej w realu, ale robię to po swojemu i przyszłość zweryfikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca @ozzy110 czas do polnocy @Braveheart22 do 9 jutro @Principe do 12 jutro @Ashigaru do 15 jutro @Tecu do 18 jutro @ozzy110 21 jutro @january polnoc jutro Ale zachecam oczywiscie do szybszych wyborow, bo idzie niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Ja tu liczyłem na Ware'a z #17 a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca A tak ladnie wczoraj szlo dobrze ze nadrobilismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca @Tecu nie ma takiego gracza w tym drafcie jak Devon Carter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Carter bdb gostek, ale mam wrazenie ze przez pol roku byl tak niedoceniany, ze teraz stal sie troche przeceniany. Ale fajny wybor ofc, fituje wszedzie od Polonie Bytom po Miami Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 4 minuty temu, karpik napisał(a): @Tecu nie ma takiego gracza w tym drafcie jak Devon Carter Autokorekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @Principe deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @Principe za 30sek. Dillingham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Możecie usunąć posty z tematu draftowego @Alonzo @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 1 minutę temu, Sylvinho. napisał(a): Możecie usunąć posty z tematu draftowego @Alonzo @karpik Usunąłem, pierwszy był autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Fajna jest ta zmiana z deadlinem na pick co 3h, każdy wie kiedy negocjować może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Fajnie się ułożyło, że Sheppard i Dillingham razem w Bostonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Fajnie się ułożyło, że Sheppard i Dillingham razem w Bostonie. no właśnie nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @Ashigaru jeszcze godzina i 10 min. Potem autopick -> Jared McCain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @ozzy110 drugi pick masz jeszcze jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi