Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Teraz, Tecu napisał: Jakoś nikt nie jest chętny na Beasleya, mogę go zostawić po prostu. ja tam mogę Tobie ulżyć w cierpieniu i go przejąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Teraz, january napisał: Dlatego to pamiętam przecież Tu silnik Simki na chłodno, bez emocji wybrał po prostu najlepszego gracza całej klasy tego i kolejnego draftu Teraz, january napisał: Raczej Ty się powinieneś kłaniać Pewnie w PO wpierdol dostanę, ale na razie to bilansik sztos. Dumni Seattle przed nikim się nie kłaniają no chyba, że nam ktoś wpier$#li to wtedy wycofujemy się na z góry upatrzone pozycje obronne ale z sezonu na sezon zdarza się to rzadziej - jest ewidentny progres! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 6 minut temu, Alonzo napisał: ja tam mogę Tobie ulżyć w cierpieniu i go przejąć Znasz ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Teraz, Tecu napisał: Znasz ofertę. a Ty moja kontrofetę matematyki nie oszukamy, chyba że się zrzucimy Julkowi na jakąś łapówkę, żebym miał gumowe salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 simka za jakieś 15 min nie ma widzów! czekam jeszcze 5 min i robię simkę incognito! Dzień 61 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 88 - Bucks 97 play-by-play Sonics 100 - Raptors 124 play-by-play Rockets 105 - Timberwolves 115 play-by-play Knicks 79 - Pistons 124 play-by-play Mavericks 83 - Nets 130 play-by-play Kings 90 - Suns 103 play-by-play Lakers 125 - Nuggets 122 play-by-play Trailblazers 89 - Heat 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Alonzo Mourning (Nuggets) - 17 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 W dniu 18.02.2021 o 18:09, Braveheart22 napisał: CP3 wczoraj otarł się o quadruple-double, ale dopiero teraz zauważyłem, że wyrównał przy tym franchise-record przechwytów w jednym meczu, należący do Lionela Chalmersa (9stl), rekord już można powiedzieć, że z brodą, bo z 2006 roku. Szkoda, że nie jest to widoczne w team history. Gratulacje dla przyszłego prezesa NBPA! Niech prowadzi Suns do PO! Pobicie tego rekordu to była tylko kwestia czasu. 11 przechwytów. Brawo CP3!!! Mały promyczek w tym nieprzyjemnym dla Suns sezonie. Ale nie poddajemy się, walczymy dalej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Nets wkurzeni po braku przedstawiciela w ASG pokazali jak się gra w koszykówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 simka za 10 min Dzień 62 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 117 - Clippers 103 play-by-play Suns 100 - Bucks 104 play-by-play Pistons 105 - Spurs 78 play-by-play Nets 99 - Mavericks 122 play-by-play Raptors 114 - Hornets 134 play-by-play Nuggets 102 - Warriors 115 play-by-play Bulls 94 - Trailblazers 110 play-by-play Magic 110 - Cavaliers 101 play-by-play 76ers 104 - Knicks 102 play-by-play Grizzlies 109 - Rockets 108 play-by-play Pacers 91 - Timberwolves 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Chris Bosh (Cavaliers) - 6 Kerry Kittles (76ers) - 37 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu podwyżka dla DAJa! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:19 Rockets 108, Grizzlies 109 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rockets ball: Danny Green attempts to bring the ball up the court but is stopped in backcourt. Danny Green brings the ball over the timeline. Danny Green passes the ball to Landy Fields (Left baseline). Landy Fields passes the ball to DeAndre Jordan (Right baseline). DeAndre Jordan passes the ball to John Wall (Right wing). John Wall passes the ball to DeAndre Jordan (Inside). The Grizzlies attempt to trap him. DeAndre Jordan shoots from the inside. He is fouled by LeBron James. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:01 Rockets 108, Grizzlies 109 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rockets ball: DeAndre Jordan will shoot two free throws. The first free throw is not good. The second free throw is not good. Dwight Howard(Grizzlies) gets the rebound. Final Score - Grizzlies 109, Rockets 108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Teraz, january napisał: Julkowi co się ostatnio z kontuzjami ponury żniwiarz włączył... musiał trzy razy klikać, bo Magic nie mogli wygrać i ucierpiał niestety Kittles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Pistons jaki defense po ASG napierdalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 4 minuty temu, SlaKB napisał: Pistons jaki defense po ASG napierdalają Ja ciągle czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 8 godzin temu, matiwrona napisał: Nets wkurzeni po braku przedstawiciela w ASG pokazali jak się gra w koszykówkę Dzięki za lekcję w porannej simce, pomogło w wieczornej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 +8 po III i ostatecznie -2 z 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 simka za chwilę Dzień 63 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 87 - 76ers 106 play-by-play Kings 97 - Grizzlies 100 play-by-play Clippers 94 - Timberwolves 136 play-by-play Sonics 88 - Spurs 101 play-by-play Cavaliers 97 - Lakers 101 play-by-play Magic 116 - Mavericks 95 play-by-play Rockets 101 - Knicks 100 play-by-play Bucks 83 - Trailblazers 96 play-by-play Pistons 123 - Heat 94 play-by-play Nets 117 - Bulls 70 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: DeAndre Jordan (Rockets) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Znowu -1 , ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 21 minut temu, Koelner napisał: Znowu -1 , ja pi****le też mnie to nie cieszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 @julekstep wprowadziles sign&cuty? bo potrzebuje mojej kawalerii podkoszowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 40 minut temu, eMeS napisał: @julekstep wprowadziles sign&cuty? bo potrzebuje mojej kawalerii podkoszowej zapomniałem zaraz wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 No proszę.. Spurs grają bez 3 ważnych graczy, a i tak mi spuszczają wpierd#$l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Tłoki dalej ostro cisną w obronie, aż miło się na to patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi