elwariato Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 8 minut temu, Alonzo napisał: Nie wiem, jak by moi wypadli dziś w Twojej analogowej metodzie, ale ja tam jestem zadowolony z tradycyjnego simowania Krzema nie pierdziel ja bym ci zarzucil luzem z 30 ptk na propsie i ersan gracze meczu nie dziwie sie ze krzemo sie rzucil do simowania tak przyszlo wielcy pacers by skopali d. brylkobarylkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: nie pierdziel ja bym ci zarzucil luzem z 30 ptk na propsie i ersan gracze meczu nie dziwie sie ze krzemo sie rzucil do simowania tak przyszlo wielcy pacers by skopali d. brylkobarylkom Szacunek za docenienie Wielkiego Ersana, dziś dyrygował kolegami z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: @Krzemo @SlaKB simnijcie poranna jak dacie rade Mazury cud natury, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 simnę zaraz - zapraszam kibiców Dzień 37 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 91 - Timberwolves 115 play-by-play Heat 116 - Cavaliers 111 play-by-play Spurs 85 - Raptors 109 play-by-play Sonics 114 - Warriors 106 play-by-play Bulls 104 - Suns 119 play-by-play Hornets 115 - Mavericks 134 play-by-play Lakers 119 - Kings 132 play-by-play Grizzlies 109 - Wizards 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Dziś z ławki nieźle się pokazała moja młodzież z powodu problemów z faulami Tinsleya i McGradyego dostali większe minuty - Dragic 21pkt. 4x3, a DeRozan 17pkt. i łin na wyjeździe z Warriors przeciwko MVP Baronowi Davisowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Do dupy ten cały simbasket. Wracam do BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Do dupy ten cały simbasket. Wracam do BeGM fakt tam sobie czlek pobije pianę i ma iluzoryczne wrazenie ze to cos daje, a tutaj system nieczuły na takie z zgledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 za 5 min simka Dzień 38 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 124 - 76ers 115 play-by-play Sonics 136 - Nuggets 99 play-by-play Bucks 123 - Rockets 90 play-by-play Knicks 93 - Grizzlies 109 play-by-play Celtics 116 - Trailblazers 98 play-by-play Nets 104 - Hornets 115 play-by-play Cavaliers 126 - Pacers 89 play-by-play Jazz 127 - Magic 117 play-by-play Clippers 90 - Lakers 111 play-by-play Heat 123 - Hawks 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 tylko ja kontrolowalem, tak sie krzemo wystraszyl ze az nugs udupił a moglismy sie cholera dogadać, teraz rozumiem czemu qcin zawsze tak sie spieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 13 godzin temu, MarcusCamby napisał: Do dupy ten cały simbasket. Wracam do BeGM wez mnie ze soba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 10 minut temu, elwariato napisał: tylko ja kontrolowalem, tak sie krzemo wystraszyl ze az nugs udupił a moglismy sie cholera dogadać, teraz rozumiem czemu qcin zawsze tak sie spieszy Bardzo dobrze się sprawiłeś El. Masz u mnie browarka @MarcusCamby Dziś wygrałeś z Nets. Świat znów jest piękny Ty myśl lepiej jak tu Marvina Bagleya wybrać w drafcie do Twoich Hornets .. ale Millsap i Lopez rzeźnię zrobili Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 55 minut temu, Alonzo napisał: ale Millsap i Lopez rzeźnię zrobili Nuggets No moi weekwnduja i się dziś nie stawili, najgorszy mecz w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Teraz, Krzemo napisał: No moi weekwnduja i się dziś nie stawili, najgorszy mecz w sezonie. Zo był w foul trable i stąd mniejsze minuty + jeszcze moi grali na kosmicznej skuteczności Ten opr. po porażce u siebie z Indianą zadziałał, bo od tej pory 3 wyjazdowe łiny - Hornets, Warriors i Twoi Nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jermaine. 37/7/7 bloków/5 przechwytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 27 minut temu, ignazz napisał: Jermaine. 37/7/7 bloków/5 przechwytów. nie bój nie bój i tak ci go połamią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Kiedy jest teade dedline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Kiedy jest teade dedline? 100 dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Kudze to jeszcze miesiac nic nie robienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Gramy wieczorną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 niektórzy widac wybrali jakieś plebejskie rozrywki jak alko albo jeszcze gorsze wciąganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi