eMeS Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 7 minut temu, january napisał: Mój team ma chyba 4 czy 5 net rating w lidze. A bilans .5 Typowy efekt RW, ktory nabija staty na blowoutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: W RL NBA nie ma takich przypadków? Przypomnij sobie Lac Mavs z przed roku najlepszy jest fakt ze jeb.... simki przychodzi tylko i wyłącznie jak sie wpier... zaliczy wtedy jest ona glupia i bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 5 minut temu, elwariato napisał: najlepszy jest fakt ze jeb.... simki przychodzi tylko i wyłącznie jak sie wpier... zaliczy wtedy jest ona glupia i bez sensu a najgłupsza jest w finałach potwierdzone info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: a najgłupsza jest w finałach potwierdzone info ciekawe czy @RDG2 @Ice23 @Pablo81@kahR faktycznie potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ja pierwsze pare sezonow, wkurwialem sie co drugi mecz. Teraz mam na to wyjebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Gramy dziś wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 simnę za 5 min, zapraszam kibiców Dzień 27 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 110 - Grizzlies 100 play-by-play 76ers 123 - Timberwolves 118 play-by-play Bulls 101 - Kings 117 play-by-play Jazz 100 - Heat 112 play-by-play Rockets 105 - Clippers 108 play-by-play Hornets 117 - Bucks 144 play-by-play Celtics 107 - Cavaliers 117 play-by-play Pacers 97 - Hawks 96 play-by-play Mavericks 121 - Spurs 112 play-by-play Raptors 93 - Nets 126 play-by-play Wizards 113 - Lakers 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kyle Korver (Pacers) - 23 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 @julekstep Jak już jesteś, to może simniesz? Nie wiem, czy otwierać supermarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Jak już jesteś, to może simniesz? Nie wiem, czy otwierać supermarket jedna zmiana taktyki widzę więc mogę simnąć - zapraszam na discorda Dzień 28 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 105 - Grizzlies 117 play-by-play Clippers 108 - Kings 129 play-by-play Nets 78 - Spurs 83 play-by-play Sonics 105 - Nuggets 123 play-by-play Bucks 98 - Magic 127 play-by-play Raptors 115 - Hawks 92 play-by-play Heat 112 - Warriors 114 play-by-play Wizards 109 - Jazz 120 play-by-play Pistons 103 - Suns 89 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dwyane Wade (Suns) - 5 Keith Van Horn (Suns) - 28 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu dziś w loterii Narodowego Programu Szczepień wygrał @Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 W dniu 29.05.2021 o 10:57, julekstep napisał: simnę za chwilę Brave ładny tank w białych rękawiczkach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) 5 godzin temu, julekstep napisał: dziś w loterii Narodowego Programu Szczepień wygrał @Braveheart22 Rozumiem jakby Krzemo simował, w końcu to mój rywal z konfy, ale Ty?? Za co Suns oberwali? Przecież ja nigdy złego słowa na temat Magic nie wygłosiłem 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Brave ładny tank w białych rękawiczkach xd Niestety, w simce nawet nie tankując można przegrywać, tak się bogowie simki uwzięli na Phoenix Ale najwyżej wrócimy silniejsi... z Kawhi'em na przykład Edytowane 31 Maja 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 4 godziny temu, Braveheart22 napisał: Rozumiem jakby Krzemo simował, w końcu to mój rywal z konfy, ale Ty?? Za co Suns oberwali? Przecież ja nigdy złego słowa na temat Magic nie wygłosiłem Wystarczy ze pomyslales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 o 21 simka Dzień 29 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 110 - Nuggets 104 play-by-play Lakers 115 - Clippers 105 play-by-play Kings 111 - Magic 106 play-by-play Mavericks 109 - Raptors 107 play-by-play Spurs 124 - Timberwolves 120 play-by-play Rockets 91 - Celtics 108 play-by-play Hornets 91 - Heat 90 play-by-play Pacers 86 - Bulls 75 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: eddie jones - lal - 23 days kendrick perkins - tor - 7 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 4 godziny temu, eMeS napisał: Wystarczy ze pomyslales a kto dobrze o Magic mysli, Qcin luzusie daruj sobie ps chyba o to po powalczę, co mi szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 zaraz simne Dzień 30 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 102 - 76ers 121 play-by-play Clippers 93 - Bulls 105 play-by-play Warriors 84 - Grizzlies 105 play-by-play Kings 114 - Jazz 145 play-by-play Hawks 112 - Nets 121 play-by-play Timberwolves 127 - Rockets 106 play-by-play Pacers 88 - Heat 95 play-by-play Nuggets 98 - Cavaliers 104 play-by-play Magic 108 - Lakers 109 play-by-play Trailblazers 100 - Suns 93 play-by-play Wizards 119 - Raptors 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: kevin johnson - 76ers - 5 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:06 Lakers 107, Magic 107 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Magic ball: Josh Smith goes to the free throw line for two shots. The first free throw is good. The second free throw is not good. Vin Baker(Lakers) gets the rebound. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:04 Lakers 107, Magic 108 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lakers ball: Vin Baker passes the ball to Earl Boykins (Left wing). The Magic attempt to trap him. Earl Boykins shoots from the left wing. It's Good. Vin Baker gets the assist. Final Score - Lakers 109, Magic 108 ------------------------------------------------------------------------------ Player of the Game: PF Josh Smith - Magic ZASŁUŻONA NAGRODA GRACZA MECZU pffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 kogo mogę trafić w Finale ? kto tam Wschodzie teraz dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: kogo mogę trafić w Finale ? kto tam Wschodzie teraz dobry? Hornets, jak tylko wróci do zdrowia Jose HOF Calderon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 33 minuty temu, Qcin_69 napisał: kogo mogę trafić w Finale ? kto tam Wschodzie teraz dobry? Ty to na razie do tych playoffs chociaż w końcu awansuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 38 minut temu, Qcin_69 napisał: kogo mogę trafić w Finale ? kto tam Wschodzie teraz dobry? jak chcesz łatwe finały to kibicuj Magic lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi