elwariato Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 13 minut temu, january napisał: Dziwi mnie brak miłości przy ofertach dla niektórych graczy, wpadnie Ice o 21:57 i pozbiera jak leci... Marcus Camby? Co tu się dzieje, że jest tak traktowany? Topowy center ligi, a dostaje bieda zasiłki jako propozycje. Ja wiem, że czasem coś napisze dziwnego na forum, ale to wciąż topka ligi. Joe Smith? Two-way PF, który nie pęknie vs gwiazdy/ sam pokara słabszych defensywnie PFów. Brad Miller, Jamison, Dirk - ofensywni F, dostępni za grosze, a przecież to byli architekci mocnych runów swoich ekip w ostatnich sezonach. Peterson, Van Horn, Prigioni, Jackson, Richardson - plejada świetnych G/F. Nash, Boykins - sprawdzeni PG z idealnymi skillami pod tą pozycję... jackson i rich narazie gardza milionami, żeby nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 9 minut temu, Ice23 napisał: Ale licze ze ktoregos, albo ze dwoch uda mi sie za fajne pieniazki podpisac oczywiscie o 21:59:59 Ashigaru też tak liczył z LMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 9 minut temu, january napisał: Jeszcze Stata pominąłem, gdzie swojej legendzie GM Hornets rzuca nędzne grosze jaki klub taka legeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 ja płacę jak za prezydenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 5 minut temu, january napisał: Bibby przepłacony... Weź Divaca, Peję i Christiego - są na FA, a za rok maxem w Webbera pewnie , że wezmę. Webber ma 32 lata i spadający kontrakt . myślisz ,że nie uderzałem już po niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 41 minut temu, january napisał: Dziwi mnie brak miłości przy ofertach dla niektórych graczy, wpadnie Ice o 21:57 i pozbiera jak leci... Marcus Camby? Co tu się dzieje, że jest tak traktowany? Topowy center ligi, a dostaje bieda zasiłki jako propozycje. Ja wiem, że czasem coś napisze dziwnego na forum, ale to wciąż topka ligi. Joe Smith? Two-way PF, który nie pęknie vs gwiazdy/ sam pokara słabszych defensywnie PFów. Brad Miller, Jamison, Dirk - ofensywni F, dostępni za grosze, a przecież to byli architekci mocnych runów swoich ekip w ostatnich sezonach. Peterson, Van Horn, Prigioni, Jackson, Richardson - plejada świetnych G/F. Nash, Boykins - sprawdzeni PG z idealnymi skillami pod tą pozycję... Ciekawe na kogo czają się C's, tak odwracając uwagę od swojego celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Teraz, january napisał: Ja już przecież po FA . Capspace brak, MLE poszło na Powe'a, przepłacam tylko na rok leszczy Bibbyego i Gordona by mieć kontrakty na handel niezły cwaniaczek. kto mu Gordona przebije ? z resztą rok temu jedynego podpisałem z ciekawych Dereka Harpera , po campach pół ligi uderzałO do mnie drzwiami i oknami , jak teraz będzie to samo z Bibbym to jak tylko mi prześlesz PM to odpiszę Ci P R Z E P Ł A C O N Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 15 minut temu, Koelner napisał: niezły cwaniaczek. kto mu Gordona przebije ? z resztą rok temu jedynego podpisałem z ciekawych Dereka Harpera , po campach pół ligi uderzałO do mnie drzwiami i oknami , jak teraz będzie to samo z Bibbym to jak tylko mi prześlesz PM to odpiszę Ci P R Z E P Ł A C O N Y u Harpera to płacisz też za nazwisko przecież - to legenda ligi i HoF Bibby to co najwyżej solidny backup podsumowując - Ben Gordon lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 20 minut temu, january napisał: Ja już przecież po FA . Capspace brak, MLE poszło na Powe'a, przepłacam tylko na rok leszczy Bibbyego i Gordona by mieć kontrakty na handel Już trochę poznałem propagandę BeGM. Tam nic nie pisze się bez celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 43 minuty temu, kuba2419 napisał: Rockets $12 666 776 1. Nate Robinsn - 6 600 000, 4 lata 2. Matt Boner - 1 400 000, 2 lata 3. Marcus Camby - 4 950 000, 2 lata jak dla mnie to suma oferowanych kontraktów jest większa niż cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 11 minut temu, julekstep napisał: jak dla mnie to suma oferowanych kontraktów jest większa niż cap space Zwolnilem C z draftu i 332tys zaoszczedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 24 minuty temu, kuba2419 napisał: Zwolnilem C z draftu i 332tys zaoszczedze aaa oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 4 minuty temu, january napisał: Dziś - 3 etap, środa - 4 etap, piątek - 5 etap, sobota -waivers, niedziela (ale nie taka późna ) - uczta campów ? ja bym zrobil campy przed waiversami - zeby bylo wiecej powodow na robienie sobie miejsca na liscie zreszta w ostatnim sezonie juz tak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: ja bym zrobil campy przed waiversami - zeby bylo wiecej powodow na robienie sobie miejsca na liscie zreszta w ostatnim sezonie juz tak bylo Ostatnie 2 sezony tak było Campy razem z wynikami 5 etapu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Ostatnie 2 sezony tak było Campy razem z wynikami 5 etapu ! ja bym campy na sobotę dał, po co tyle emocje na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 campy przed 5 turą - to byłby rozpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: ja bym campy na sobotę dał, po co tyle emocje na raz a jakie emocje masz w 5tej turze? ktore minimum wybierze Tsakalidis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: campy przed 5 turą - to byłby rozpierdol myslisz by sie lud rzucił na tych pozwalnianych z 2rd 2 minuty temu, julekstep napisał: a jakie emocje masz w 5tej turze? ktore minimum wybierze Tsakalidis? ty na big jakea nie pluj, to byl twoj najleppszy podkoszowy plus z lle spokojnie powinien dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 16 minut temu, elwariato napisał: ty na big jakea nie pluj, to byl twoj najleppszy podkoszowy plus z lle spokojnie powinien dostać Jake pamietam tylko z jednej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 10 minut temu, Koelner napisał: Jake pamietam tylko z jednej akcji to i tak więcej niż większość, choc czy on by chciał bym z niej pamiętany to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi