elwariato Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Taki zestaw za 16 mln, to jak powiększony mc zestaw za 10 zł czyli dalej gufno ale po taniosci?, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: czyli dalej gufno ale po taniosci?, są kalorie jest energia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 6 minut temu, julekstep napisał: bo dostał od nich więcej kasy? Ile więcej? 250k? Co to ma być w ogole, zero szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Ile więcej? 250k? Co to ma być w ogole, zero szacunku łącznie ze 3,5 bańki przez te 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 W sumie nikt z tych co chciałem, jeszcze nie podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 słowem Roger król polowania w to fa, taki front machnąć, choc czy ten kwame faktycznie wart takiego grosza, jakby mial taki impact to by Jazz do po za uszy wciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Przebicie lub wyrównanie oferty na mniej niż 5 minut przed zakończeniem etapu, wydłuża etap o kolejne 5 minut. W przypadku gdy podczas ostatnich 5 minut wystąpi więcej niż jedno przebicie/wyrównanie (np. jedno po drugim), to pod uwagę brane jest pierwsze, które wpływa na przedłużenie etapu To jak to w koncu jest @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 3 minuty temu, elwariato napisał: słowem Roger król polowania w to fa, taki front machnąć, choc czy ten kwame faktycznie wart takiego grosza, jakby mial taki impact to by Jazz do po za uszy wciągnął kwame jest tam najmniejszym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 A skąd u Granta Hilla 25 potencjału tylko? Nie miał tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Teraz, eMeS napisał: Przebicie lub wyrównanie oferty na mniej niż 5 minut przed zakończeniem etapu, wydłuża etap o kolejne 5 minut. W przypadku gdy podczas ostatnich 5 minut wystąpi więcej niż jedno przebicie/wyrównanie (np. jedno po drugim), to pod uwagę brane jest pierwsze, które wpływa na przedłużenie etapu To jak to w koncu jest @julekstep? pytaj Krzema, ja się nie znam na regułach xD Teraz, ignazz napisał: A skąd u Granta Hilla 25 potencjału tylko? Nie miał tyle. wg pliku z początku zeszłego sezonu to miał (spadło na campie z 27 na 25) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 12 minut temu, julekstep napisał: łącznie ze 3,5 bańki przez te 3 lata Jak Ci to wyszło? Ostatnia oferta Houston to 3,25 za sezon, u mnie było 3,0 chyba ze jeszcze później poszła jakaś oferta której nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Jak Ci to wyszło? Ostatnia oferta Houston to 3,25 za sezon, u mnie było 3,0 chyba ze jeszcze później poszła jakaś oferta której nie zauważyłem przecież poszła (4 mln, 3 lata, 10%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Yeah !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Miałem czas od 21 do 21:45, a ja nie lubie składać ofert przed 21:59 Za to w poniedziałek mam wolne i będę na pewno przed 22 na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Potwierdzam. Dałem ciała z Kweme. Szykuje się trudny sezon bo w tank nie idziemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 1 minutę temu, january napisał: Szkoda dla mnie :< Bo go lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 13 godzin temu, julekstep napisał: Magic -$14 300 568 1. Dirk Nowitzki - MLE 2. Jake Tsakalidis - min 3. Caron Butler - min 4. Marvin Williams - min 5. Donyell Marshall - min 6. Jamal Crawford - min 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: Blazers 1. Dirk Nowitzki - MLE 2.1 Udonis Haslem- 1y min 2.2 Jake Tsakalidis - min 3. Caron Butler - min 4. Marvin Williams - min 5. Donyell Marshall - min 6.Elton Brand chyba ktoś tu szuka WOJNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Pytanie czy MLE*/LLE* mogę złożyć zawodnikowi, pozyskanemu w trakcie sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 14 minut temu, SzuLcU napisał: Pytanie czy MLE*/LLE* mogę złożyć zawodnikowi, pozyskanemu w trakcie sezonu? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 4 minuty temu, january napisał: Dziwi mnie brak miłości przy ofertach dla niektórych graczy, wpadnie Ice o 21:57 i pozbiera jak leci... Marcus Camby? Co tu się dzieje, że jest tak traktowany? Topowy center ligi, a dostaje bieda zasiłki jako propozycje. Ja wiem, że czasem coś napisze dziwnego na forum, ale to wciąż topka ligi. Joe Smith? Two-way PF, który nie pęknie vs gwiazdy/ sam pokara słabszych defensywnie PFów. Brad Miller, Jamison, Dirk - ofensywni F, dostępni za grosze, a przecież to byli architekci mocnych runów swoich ekip w ostatnich sezonach. Peterson, Van Horn, Prigioni, Jackson, Richardson - plejada świetnych G/F. Nash, Boykins - sprawdzeni PG z idealnymi skillami pod tą pozycję... Wiekszosc tych gosci co wypisales ma BR, wiec teoretycznie jak wlasciciele nie przespia FA, to powinni zostac w swoich dotychczasowych druzynach. Ale licze ze ktoregos, albo ze dwoch uda mi sie za fajne pieniazki podpisac oczywiscie o 21:59:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi