mac Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 https://streamable.com/5a7f1t Czekałem na tę zmianę bardzo długo. Jedna z największych imo patologii ostatnich lat. Ciekawe czy będą konsekwentni w regularze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 8 minut temu, mac napisał: https://streamable.com/5a7f1t Czekałem na tę zmianę bardzo długo. Jedna z największych imo patologii ostatnich lat. Ciekawe czy będą konsekwentni w regularze. miejmy nadzieje, moze w koncu obrona w rs ruszy do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Kubbas napisał: Wszystkie zmiany na plus niby tak. Ale z prawidłowym gwizdaniem tej sytuacji która zobrazowana jest filmikiem Mitchell fouls PGeorge będzie sporo problemów i niejasności, bo czasem nie będzie wiadomo, kiedy gość was reaching a kiedy tylko trzyma rękę nieruchomo jak Mitchell na załączonym video Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Harden dzisiaj próbował swoich sztuczek bez powodzenia, wkładanie ręki pod rękę obrońcy itd itp Same no calle Chyba najbardziej on ucierpiał i dame dolla na ten moment obaj bardzo słabo wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 W dniu 27.10.2021 o 05:15, Kubbas napisał: ale to nie jest żadne zaskoczenie przecież? w momencie jak zakładałeś ten temat była niemalże analogiczna sytuacja (sezon 20-21 był drugim pod względem najmniejszej liczby ftapg i pierwszym patrząc na liczby per posiadanie) - fajnie że dostało się kilku wymuszaczom od patrzenia na których krwawiły oczy (pozdro Harden) ale te przepisy to będzie co najwyżej 'przyspieszenie tendencji' a nie jakiś game-changer w tej kwestii (bo od lat liczba osobistych spada - to nie mięciutkie 90's i early 2000's gdzie przy ślamazarnym tempie gwizdano dużo więcej niż teraz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 18 minut temu, julekstep napisał: ale te przepisy to będzie co najwyżej 'przyspieszenie tendencji No raczej nie.. Bo przede wszystkim spadła liczba fauli przy rzutach za 3 , która rosła w ostatnich latach .. Więc nowe przepisy złamały trend a nie przyspieszyły. Na dzień dziejszy liczba fauli przy rzutach za 3 per 100 posadań spadła do poziomu z 2011/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 2 minuty temu, ely3 napisał: No raczej nie.. Bo przede wszystkim spadła liczba fauli przy rzutach za 3 , która rosła w ostatnich latach .. Więc nowe przepisy złamały trend a nie przyspieszyły. Na dzień dziejszy liczba fauli przy rzutach za 3 per 100 posadań spadła do poziomu z 2011/12 a czy ja komentowalem obrazek gdzie jest podana liczba fauli przy rzutach za 3 czy jednak taki gdzie jest podana liczba fauli ogolem? zlamanie trendu w jednym aspekcie moze przeciez przyspieszyc tendencje ogolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Nowe przepisy były głównie wymierzone w te rzuty za 3 gdzie było mnóstwo absurdalnych fauli. obrońca był często spóżniony a strzelec po prostu w niego wskakiwał i dostawał faul. Teraz to usunęli i może tylko raz widziałem faul gdzie sędzia sie pomylił i to gwizdnął. Nie ma tez tych idotycznych gwizdków kiedy rzucający po wyjściu po zasłonach wskakiwał w gracza stojącego za zasłoną .Ogólnie zmiana na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 20 minut temu, ely3 napisał: Nowe przepisy były głównie wymierzone w te rzuty za 3 gdzie było mnóstwo absurdalnych fauli. obrońca był często spóżniony a strzelec po prostu w niego wskakiwał i dostawał faul. Teraz to usunęli i może tylko raz widziałem faul gdzie sędzia sie pomylił i to gwizdnął. Nie ma tez tych idotycznych gwizdków kiedy rzucający po wyjściu po zasłonach wskakiwał w gracza stojącego za zasłoną .Ogólnie zmiana na plus no jbc to w swoim oryginalnym poście pozdrowiłem Hardena, który przecież był twarzą tematu 'faule przy rzutach za 3' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 beautiful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 https://mobile.twitter.com/WorldWideWob/status/1453521752663855106 Dla wszystkich fanów Dobrej zmiany https://twitter.com/fastbreakbreak/status/1453521635932352517 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 30 minut temu, mac napisał: beautiful czy tylko ja widzę tu ewidentny faul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy tylko ja widzę tu ewidentny faul? W której sytuacji? W jednej był na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy tylko ja widzę tu ewidentny faul? Nie, Harden też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy tylko ja widzę tu ewidentny faul? Ofensywny Hardena ? Ja też widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 9 godzin temu, Kubbas napisał: I to sie zgadza plus embid najlepszy z całej 4, to na warunki nie flopowego grania mu te zdobycze ptk aż tak nie poleciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 W sumie to akurat nie Harden oberwał najmocniej na zmianach to już Le Bron czy Butler stracili więcej Sam Embbid miał 20% shooting FTR ma 18,5 % więc raczej aż tak bardzo mu nie poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 35 minut temu, ely3 napisał: W sumie to akurat nie Harden oberwał najmocniej na zmianach to już Le Bron czy Butler stracili więcej Sam Embbid miał 20% shooting FTR ma 18,5 % więc raczej aż tak bardzo mu nie poleciało Chyba 3 mecze lebrone czy 5 butlera to nie jest jeszcze probka z której można wyciągać wnioski… pogadamy w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi