Skocz do zawarto艣ci

Pierwszy Puchar dla Polski

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ,偶e polsk膮 koszyk贸wk膮 to tu si臋 niewielu rajcuje i FIBA Europe Cup to te偶 nie jaki艣 presti偶 ale Stal gra w finale i mo偶e nawet jest faworytem. Pierwszy puchar dla Polskiego klubu to by艂oby co艣

Wygrana by艂a do艣膰 pewna .... Polsat Sport mo偶e nawet te 15 tys luda bedzie ogl膮da膰 na fina艂 z Seldenem Jr

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

21 godzin temu, ely3 napisa艂:

Wiem ,偶e polsk膮 koszyk贸wk膮 to tu si臋 niewielu rajcuje i FIBA Europe Cup to te偶 nie jaki艣 presti偶 ale Stal gra w finale i mo偶e nawet jest faworytem. Pierwszy puchar dla Polskiego klubu to by艂oby co艣

Wygrana by艂a do艣膰 pewna .... Polsat Sport mo偶e nawet te 15 tys luda bedzie ogl膮da膰 na fina艂 z Seldenem Jr

czyli jutro fina艂 polsat zapoda?

Odno艣nik do komentarza

Psycha im siad艂a . Pud艂uj膮 czyste pozycje. Potem robi膮 jakie艣 dziwne akcje. 7 minut 4 kwarty plus minuta 3 kwarty a oni zdobyli 2 pkt

6 minut temu, Koelner napisa艂:

Nerw贸wka聽

faworytem to nie聽

Praktycznie wcale nie ogl膮dam europejskich puchar贸w ale czy zazwyczaj jest pozwalana na tyle kontaktowej gry. PRzecie偶 przed chwila Andersona dosta艂 w r臋ce przy zbi贸rce . Wyrwali mu i posz艂a na t贸jk臋 do Leviego. W NBA by艂oby o wiele wi臋cej gwizdk贸w. Ale nie wiem czy to norma czy po prostu s臋dziowie tu uznali ,偶e fina艂 to gra si臋 na ostro

Odno艣nik do komentarza

5 minut temu, ely3 napisa艂:

Praktycznie wcale nie ogl膮dam europejskich puchar贸w ale czy zazwyczaj jest pozwalana na tyle kontaktowej gry. PRzecie偶 przed chwila Andersona dosta艂 w r臋ce przy zbi贸rce . Wyrwali mu i posz艂a na t贸jk臋 do Leviego. W NBA by艂oby o wiele wi臋cej gwizdk贸w. Ale nie wiem czy to norma czy po prostu s臋dziowie tu uznali ,偶e fina艂 to gra si臋 na ostro

Norma , chocia偶 na wy偶szym poziomie euroligowym mniej tego .

Odno艣nik do komentarza

0/10 za 3 w 4 kwarcie. Po艂ow臋 punkt贸w robi Sobin ...Stal psychicznie si臋 spali艂a jak nie trafi艂a pierwszych 3 rzut贸w. Na pocz膮tku 4 kwartty mieli mn贸sto czystych pozycji .Ba raz Florence przej膮艂 pi艂k臋 i szli 5 na 3 i zamiast podawa膰 pod kosz to odpali艂 tr贸jk臋

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.