Skocz do zawartości

beGM -Trading Block [TABLICA OGŁOSZEŃ]

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 lat później...

Detroit również poszukuje oszczędności i pełnego cashu. Nietykalni: da Silva, Raynaud, Walter, Eason. Reszta śmiało do wyjęcia.

Za Moranta i Markkanena jedynie mocne oferty.

Poeltl od najbliższego sezonu schodzi mocno w płacy, więc jest to ciekawa budżetowa opcja na centra do pierwszej piątki. 

Wiggins fajny i wciąż perspektywiczny zadaniowec. Z większymi minutami śmiało sprawdzi się w pierwszej piątce.

Jones. Sprawdzony w boju. Słaby sezon mocno obniżył jego wartość, ale wierzę w jego odbudowę.

Ewentualnie po loterii wysłucham ofert za tegoroczny wybór w pierwszej rundzie draftu.

San Antonio Spurs już po loterii przystąpi do rozmów. 
Celem na przyszły sezon jest w końcu pozyskanie rozgrywającego który będzie prowadził drużynę ku lepszym wynikom.

Priorytetem jest przedłużenie kluczowych RFA Jalena Durena oraz Bena Mathurina aby związać umową obu graczy spurs na lata. 

Niepewna jest natomiast sytuacja Sochana oraz Sextona. 
Zarzad zdaje sobie sprawę że obecnie zespoły raczej walczyć będą z HC przez co są ograniczone finansowo stad aby ww zawodnicy dostali nowe kontrakty mogę przyjąć oferty snt. 

Przy obniżaniu kosztów innych zespołów GM proszę zwróćcie uwagę że mam sporą liczbę młodych zawodników przez co chcąc wszystkich zachować nie będę chciał robić wymian 3 za 1 ( 1 gracz przybyły z innej ekipy). 
Szybciej zrobię 1 za 3 ( 3 graczy spurs) więc rozmienić kontrakt i obniżyć koszty raczej zrobię 3 (2) za 1 niż odwrotnie. 

Dokładne wyliczenia będę miał po kalkulacji 1 wymiany która jest w toku. 

Dla zespołów z problemem uzupełnienia rotacji mogę zaproponować też pozyskanie od spurs pick 2026 za jakieś późniejsze assety. 

wstępnie poza własnym mam picki #12/27 oraz 1 drugorundowy z 2026 roku. 
To pozwoli komuś budżetowo dodać kogoś wartego uwagi bo jest pokaźna ilość przydatnych seniorów w drafcie. Będą oni dostępni z proponowanymi numerami draftu. 

kto pierwszy też lepszy patrząc na ilość chętnych do korekty finansów.