Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 JEDEN TEAM - MAX 1 POST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja (edytowane) W Clippers można pytać w zasadzie o wszystkich. No może Cade niekoniecznie, Hartenstein raczej niechętnie, PJ chyba też lepiej, żeby został. Ale możliwe, że przez reguły finansowe będzie trzeba się rozstać z kimś z dwójki Butler/Garland i pewnie prędzej będzie to Jimmy Edytowane 19 Maja przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Przypominam tylko: Portland Trail Blazers: #10, #23, #29 oraz #39 - pod trade up lub trade down Można pytać o każdego zawodnika, ale szukam wzmocnień skladu. Szukam gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca za pozostały cash co mi został na sezon 25/26 (niecałe 2.5 mln chyba jakeis) pozyskam 2 runde z tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Mam już jedną względnie satysfakcjonujacą ofertę za Joka do startu FA macie czas aby też spróbować przypominam, że Brunsonik tez dostępny Caruso mogę oddać jedynie po tym jak podpisze z nim extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Cleveland wysłucha ofert za RJa Barretta. Można też negocjować s&t TJa McConnella. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Utah Jazz wysłucham ofert S'nT za Giddeya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Bux mogą w różnych kombinacjach oddać małe spadające umowy Klebera, Wrighta, Minotta i troszkę większą Paula Reeda za trochę droższego, ale lepszego gracza jak ktoś szuka oszczednosci pilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Ayo + Bub Carrington za jakiegoś PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca W dniu 2.07.2025 o 10:47, ozzy110 napisał(a): Ochai Agbaji Max Strus 1st DET 31 albo 32 i 2nd DET 31,32 Potrzebuję zmiennika z predyspozycjami do zastąpienia Jakoba w czasie jego nieobecności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia W dniu 30.07.2025 o 12:23, ozzy110 napisał(a): MINNESOTA Wysłucham ofert za: Jabari Smith Derrick White S&T Devina Bookera Dodatkowo jeszcze Larry Nance, Sam Hauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia - Kris Dunn - Pascal Siakam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Bub Carrington+ prawa do Richardsona + 1 st Orl + Ayo za jakiegoś fajnego PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Gdyby ktoś był zainteresowany OG Anunnoby to jestem w stanie wysłuchać propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Warriors: Ousmane Dieng Max Christie NSJ chetnie skonsoliduje tych 3 mlodych gosci w jednego bardziej doswiadczonego. Moze byc tez w opcji snt z Kuminga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Wysłucham ofert za Tre Jones oraz Josh Green. Interesuje mnie oszczednosc kasy lub rozmienianie jednego z tych graczy na dwóch innych przydatnych lecz mniejszego kalibru rezerwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia W związku z zapytaniami Collin Sexton dostępny w wymianie i jego spadające 23.000.000 jako bonus. Najprosciej wymiana 1 za 1 ale jezeli już chcecie łączyć graczy 2 w sumę to dodać mogę jedynie nowo pozyskanego drugoroczniaka za minimum. Wtedy 2 za 2. Priorytetem jest uzyskanie assetow okolodraftowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Charlotte Hornets są gotowi do rozmów na temat Rui Hachimura. Szukam oszczędności i/lub zawodników o defensywnym profilu pod kosz. Rozważę też sprzedaż Beala za pakiet expiring + jakiś niewygodny kontrakt, jeśli ktoś szuka oszczędności na przyszły sezon. Jestem gotowy osłodzić owocne negocjacje 2nd rounderami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) DALLAS przyjmą zawodnika w cap space do 10 mln rocznie. Edytowane 18 Sierpnia przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano Piątek o 16:55 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:55 Dyson Daniels - wysłucham ofert. Mogę przyjąć wysokie, spadające umowy z dopłatą (picki, młodzież). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi