Pablo81 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Graty @kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Robin Lopez ze świetną sekwencją: blok -> zbiórka ofensywna -> dobitka i chyba mamy już po meczu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 15 punktow straty, 90 sekund, chyba nie do odrobienia juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Szykuje się niespodzianka na AT&T Center! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 KONIEC! Timberwolves 109 Spurs 95 Robin Lopez BARDZO ZASŁUŻENIE graczem meczu! ogólnie świetne zawody całej trójki podkoszowej Wolves (Lopez, Diop, Kaman) którzy wygrali matchup w którym wydawało się że będą bez szans! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Brawo @kahR! Miła niespodzianka tego sezonu z tą Minnesotą Timberwolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Kto się spodziewał przed sezonem, że ktoś z dwójki Suns/Wolves zagra w finale konfy? Btw, @Ice23 dzięki za serię. Stawiałem, że urwiesz mi 2 mecze i tak się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 No to dzisiaj dwa zwycięstwa ekip bez HCA jak to się mówi JESZCZE JEDEN JESZCZE JEDEN JESZCZE JEDEN! pozdro @SlaKB xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: Kto się spodziewał przed sezonem, że ktoś z dwójki Suns/Wolves zagra w finale konfy? Btw, @Ice23 dzięki za serię. Stawiałem, że urwiesz mi 2 mecze i tak się stało Ja stawiałem też na 2 mecze tylko odwrotnie również dziękuję i życzę powodzenia w dalszej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Co tu dużo mówić... KLASYK Nam został! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 EL Classico wstępnie na 19:00 (ale bez gwarancji bo córa mi się zaraz może obudzić i coś wymyśleć xD) @SlaKB @RDG2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 W Spurs zabrakło Arenasa, który w poprzednich finałach pokazał, że uwielbia grać w g7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: W Spurs zabrakło Arenasa, który w poprzednich finałach pokazał, że uwielbia grać w g7 No Ridnour i Arenas to b.fajny fit, ale jak przy wypadnięciu Arenasa Ridnour musi być Twoją pierwszą opcją to troszkę bieda powoli można wbijać na discorda - za 5 min ruszamy ROZPOCZYNAMY STARCIE DWÓJ NAJLEPSZYCH GRACZY SWOJEGO POKOLENIA (a może i w historii Simbasketu!) Shaq wygrywa jump ball! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Początek to gra w błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 1szy faul Ala Jeffersona - zaczyna się! Shaq trafia FT, chyba drugi ale zbiera i przy dobitce jest faulowany przez Malone faktycznie się zaczyna SHAQ ATTACK! Allen Iverson odpowiada rzutem za 3 punkty! 3-2 dla Pistons Karl Malona łapie 2gi faul po dwóch minutach gry. To już nie ten gracz co kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Karl oduczyl sie grania w s5, ciagnie go na lawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Czekamy na rywala dla wielkich Hornets! GM Camby mocno rozdarty, wszak jego przyjaźń z GM Pistons trwa już wiele lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Allen Iverson odpowiada akcją 2+1 i po 2,5 minutach gry 76ers remisują z Iversonem 6-6! Al Jefferson też łapie drugi faul! W tym meczu liczy się pojedynek Shaq vs Iverson statyści niech schodzą na dalszy plan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jefferson 2 faul, to moze byc duzy problem dla Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 36 minut temu, SlaKB napisał: W Spurs zabrakło Arenasa, który w poprzednich finałach pokazał, że uwielbia grać w g7 No z Arenasem w tej serii u siebie: +31 +21 +16 (pół meczu). Mogłem dziś zagrać jako g6 z Brandem i Devinem, ale zaryzykowałem i nie wyszło. Dziwne, że pod koszem dostałem łomot, bo w teorii tam powinienem rządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi