MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Difens! Difens! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Wspaniały w defensywie Magloire odbiera graczom Mavericks chęć do gry! Tracą piłkę przy -10 na 4,5 minuty do końca! ależ obrona i pressing Nugets w tej czwartej kwarcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Mi simka odbiera chęci do gry. Kolejny zmarnowany sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cóż za dramaturgia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jamaal Tinsley z daggerem na 2 minuty przed końcem i wydaje się że jest już po meczu 112 - 96 dla Nuggets....kto by pomyślał po pierwszej kwarcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Graty Krzemo. Żenujące PO po naprawdę udanym RS. Nie spodziewałem się tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 kubełek nuggetsów dla każdego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Mavericks zmniejszają rozmiary porażki...ale to już jest tylko walka o honor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Kibice Hornets zaczynają opuszczać hale, by zdążyć z dopingiem i wesprzeć Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 KONIEC MECZU! Końcowy wynik Nuggets - 114 Mavericks - 103 Player of the Game - Clyde Drexler! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Roger napisał: Graty Krzemo. Żenujące PO po naprawdę udanym RS. Nie spodziewałem się tego. W typerku też na siebie nie stawiałem, ale próbne simki wypadały dobrze, chyba mam akurat dobry maczap na Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 dzięki za serię @Roger ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Drexler zasłużony gracz meczu, ale trzeba wyróżnić Quinna, który swoje 5 minut wykorzystał w 100% i przede wszystkim Magloire'a i jego defensywę (na oko powinien mieć najlepsze pluso-minusy w ekipie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nic się nie stało, hej @Roger nic się nie stało Gratulacje dla @Krzemo i jego weteranów. Mój żywiołowy doping nie pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Kolejny mecz za 20-30 minut! @Pablo81 @kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Mourning zrobił czarna robotę w defensywie. Jestem pewien, że to przeważyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Mourning zrobił czarna robotę w defensywie. Jestem pewien, że to przeważyło. Statystyki mają niby praktycznie identyczne ale 'oglądając na żywo' miało się zdecydowanie wrażenie że to Magloire tam robił robotę wtedy kiedy było najbardziej potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) 8 minut temu, julekstep napisał: Statystyki mają niby praktycznie identyczne ale 'oglądając na żywo' miało się zdecydowanie wrażenie że to Magloire tam robił robotę wtedy kiedy było najbardziej potrzeba Zo dał mu się wykazać, widząc że Magloire jest w gazie Z pewnością oszczędzał energie na II rundę playoffs. Mourning ma świadomość jak ważny w takiej chwili jest kolektyw w drużynie i sukcesy drużyny stawia nad własnymi statsami Prawdziwy HOF! Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi