Qcin_69 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 8 minut temu, julekstep napisał: za 10 min może być albo i dłużej bo jakaś zamuła na serwerku Czekaj jeszcze minutkę bo nie zdążyłem taktyki Cambyego ustawić i gram losowa Obawiam się ze mogą być problemy z ofensywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Dzień 33 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 98 - Jazz 102 play-by-play Sonics 104 - Nuggets 132 play-by-play Pacers 110 - Mavericks 115 play-by-play Spurs 104 - Lakers 100 play-by-play Trailblazers 68 - Warriors 113 play-by-play Rockets 101 - Magic 129 play-by-play Hawks 83 - Suns 99 play-by-play Nets 103 - Bucks 113 play-by-play Kings 125 - Clippers 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jim Jackson (Nuggets) - 2 DeMarre Carroll (Hawks) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 No zajebiscie... nie zdazylem Ehh, przynajmniej teraz wiem jak wielki jest impact CambyGOATa w taktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: No zajebiscie... nie zdazylem Ehh, przynajmniej teraz wiem jak wielki jest impact CambyGOATa w taktyce sorry nie przeczytałem Twojego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 49 PTS Drexler. Stary ale jary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 20 minut temu, julekstep napisał: sorry nie przeczytałem Twojego posta Spoko, jutro nadrobimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 No dobra, ciężki mecz na zawsze groźnego Alonzo, zgodnie z sugestia CambyGOATA przywróciłem Gasola do s5, zobaczymy czy i tym razem instynkt GMa Hornets okaże się kluczowy w odniesieniu zwycięstwa. Duzo rozmawiałem przed meczem z Danilo odnośnie jego skuteczności, liczę ze uwagi poskutkują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Dzień 34 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 109 - Trailblazers 119 play-by-play Bucks 106 - Mavericks 98 play-by-play Hornets 108 - Pistons 137 play-by-play Hawks 100 - Celtics 114 play-by-play Spurs 119 - Cavaliers 95 play-by-play Nuggets 97 - Knicks 107 play-by-play Warriors 119 - Jazz 155 play-by-play Bulls 76 - Clippers 122 play-by-play Pacers 125 - Raptors 98 play-by-play Rockets 85 - 76ers 87 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Derrick Rose - CHI - 6 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 O k****, Bynum Ty dziku 10 bloków na Haslemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Zaczyna się powrót do normalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 46 minut temu, Qcin_69 napisał: No dobra, ciężki mecz na zawsze groźnego Alonzo, zgodnie z sugestia CambyGOATA przywróciłem Gasola do s5, zobaczymy czy i tym razem instynkt GMa Hornets okaże się kluczowy w odniesieniu zwycięstwa. Duzo rozmawiałem przed meczem z Danilo odnośnie jego skuteczności, liczę ze uwagi poskutkują. Widać rękę GMa! Bez kitu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 33 minuty temu, julekstep napisał: Widać rękę GMa! Bez kitu! Marcus Camby. Inspiracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: No dobra, ciężki mecz na zawsze groźnego Alonzo, zgodnie z sugestia CambyGOATA przywróciłem Gasola do s5, zobaczymy czy i tym razem instynkt GMa Hornets okaże się kluczowy w odniesieniu zwycięstwa. Duzo rozmawiałem przed meczem z Danilo odnośnie jego skuteczności, liczę ze uwagi poskutkują. Gratulacje Qcin Dorrell wypier%#la z rotacji! Niewdzięcznik jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 CP3 wczoraj otarł się o quadruple-double, ale dopiero teraz zauważyłem, że wyrównał przy tym franchise-record przechwytów w jednym meczu, należący do Lionela Chalmersa (9stl), rekord już można powiedzieć, że z brodą, bo z 2006 roku. Szkoda, że nie jest to widoczne w team history. Gratulacje dla przyszłego prezesa NBPA! Niech prowadzi Suns do PO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 8 minut temu, Braveheart22 napisał: CP3 wczoraj otarł się o quadruple-double, ale dopiero teraz zauważyłem, że wyrównał przy tym franchise-record przechwytów w jednym meczu, należący do Lionela Chalmersa (9stl), rekord już można powiedzieć, że z brodą, bo z 2006 roku. Szkoda, że nie jest to widoczne w team history. Gratulacje dla przyszłego prezesa NBPA! Niech prowadzi Suns do PO! No niestety, jak się nie pobije rekordu to w team history dalej jest widoczny ten starszy. btw. Pistons bez Iversona jednak nie tacy słabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 45 minut temu, SlaKB napisał: btw. Pistons bez Iversona jednak nie tacy słabi @julekstep wieczorem Spurs bez Arenasa podejmują Pistons bez Iverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep wieczorem Spurs bez Arenasa podejmują Pistons bez Iverka SZKODA ŻE DWIE DRUŻYNY NIE MOGĄ PRZEGRAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, julekstep napisał: SZKODA ŻE DWIE DRUŻYNY NIE MOGĄ PRZEGRAĆ No szkoda, szkoda Koło której będziesz simowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Pablo81 napisał: No szkoda, szkoda Koło której będziesz simowal? Widzę sporo zmian w taktykach, więc nominuję @Krzemo (Krzemo - chcesz klikać? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Simne, po 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi