Koelner Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dziękuję za sezon, był to niezapomniany sezon. A czego życzę sobie w następnym roku ? Tego samego , co w poprzednim roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 24 minuty temu, piotreksuper napisał: emerycie z lakers pokazali, że chcą grać w playoffs. Blazers jeszcze nie wiem tym sezonie gratuluje, znowu mnie przechytrzyłes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Najważniejsze pytanie to czy uda mi się wprowadzić C's do PO xD Bo kurde jak się skończy tak że Pistonsiaki będą grały z 76ers (to już chyba pewne) a ja z Wizz to kurde jak Zabłocki na mydle wyjdę (nie dość że sobie utrudnię, to jeszcze SlaKBowi ułatwię) z tymi machlojkami Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Taka tu cisza, a Julek pięknie Krzema urządził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 No niestety Shaq jednak wciągnął tych Sixers do PO, ja się w sumie trochę średnio matchupuje z nimi, ale zobaczymy. Będziemy mogli oglądać pojedynek dwóch najlepszych C w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 7 minut temu, SlaKB napisał: Będziemy mogli oglądać pojedynek dwóch najlepszych C w lidze. To akurat nie jest prawdą Centerzy #2 i #3 grają na Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: To akurat nie jest prawdą Centerzy #2 i #3 grają na Zachodzie. Odstaw już ten ranking Julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Odstaw już ten ranking Julka Ranking Julka jest argumentem w rozmowie z Julkiem Tutaj wystarczy excel i realny impakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: gratuluje, znowu mnie przechytrzyłes! Ty to zawsze sam sie przechytrzysz 48 minut temu, julekstep napisał: Najważniejsze pytanie to czy uda mi się wprowadzić C's do PO xD Bo kurde jak się skończy tak że Pistonsiaki będą grały z 76ers (to już chyba pewne) a ja z Wizz to kurde jak Zabłocki na mydle wyjdę (nie dość że sobie utrudnię, to jeszcze SlaKBowi ułatwię) z tymi machlojkami o kolejny cwany, wypadałoby tylko życzyć aby cs w po ci zad skopali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: Jamaal Tinsley (Nuggets) - 9 No super k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 simka o 21! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 110 - Kings 104 play-by-play Trailblazers 107 - Spurs 108 play-by-play Sonics 89 - Jazz 101 play-by-play Nuggets 93 - Clippers 102 play-by-play Pacers 118 - Pistons 105 play-by-play Bulls 99 - Rockets 88 play-by-play Heat 96 - Celtics 119 play-by-play Timberwolves 93 - Grizzlies 114 play-by-play Cavaliers 134 - Raptors 94 play-by-play Bucks 109 - Lakers 132 play-by-play Suns 126 - Warriors 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rodney Stuckey (Raptors) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Brawo Celts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ej k****, jak tu się zmieni trenera, kto do cholery rozpisał ostatnia akcje meczu na Aarona Baynesa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jutrzejsze games to watch: Heat @ Nets - jak Nets wygrają to mają pewne HCA w 1szej rundzie vs.... Heat, jak Heat wygrają to nie mam pojęcia (będzie 2-2 w meczach a nie wiem na co dalej się patrzy przy tie-breakerah xD) Celtics @ Hornets - jak C's wygrają to mają pewne PO Wizards @ Jazz - jeśli Celtics przegrają swój mecz to wygrana w tym meczu da Wizards PO (jak Celtics wygrają to będzie to mecz o pietruszkę) a na zachodzie to w sumie klasycznie jest kocioł więc szkoda pisać - przykładowo Nuggets mogą jeszcze zlecieć o dwa miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Myśle ze twórcy tej gry są dumni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Myśle ze twórcy tej gry są dumni. nie wiem jak twórcy ale ja jestem dumny ze swojego MASTER planu, który zaraz się powinien zrealizować inna sprawa że teraz byłby okrutny przypał umoczyć (czy to z C's czy to z wkurwionymi Wizards) w 1szej rundzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: Celtics @ Hornets - jak C's wygrają to mają pewne PO Raczej nie ma co oglądać, bo gram głębokimi rezerwami. Cieszę się, że robię to zachowując się w pełni fair, bo przeciwko Wizards też grałem rezerwami, więc nie wypaczyłem w żaden sposób rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 @julekstep Masz może tam gdzieś podgląd, jaki miałem bilans w zeszłym sezonie i dwa sezony wstecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Raczej nie ma co oglądać, bo gram głębokimi rezerwami. Cieszę się, że robię to zachowując się w pełni fair, bo przeciwko Wizards też grałem rezerwami, więc nie wypaczyłem w żaden sposób rywalizacji. Wstyd Camby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi