elwariato Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Byron z szacunkiem do swojego klubu, nie piszę ex bo tutaj to jakoś nie wypada + Gooden chyba mecz życia, jeszcze raz @kolader nie ma za co a no i @Braveheart22 się wstrzelił z tymi Suns, na razie wygląda to legit ps dziś się dowiedziałem że Scott w realu też końcówkę kariery miał w indy, zbieg okoliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 4 godziny temu, SlaKB napisał: Może simne za jakieś 30 minut W razie co nie ma danych na serwerze z tej simki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 3 minuty temu, Roger napisał: W razie co nie ma danych na serwerze z tej simki. Wiem, nie miałem czasu wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 bylyby sejw byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 5 minut temu, julekstep napisał: bylyby sejw byl Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: bylyby sejw byl Dawaj wieczorna bo Blazers pierwszy raz od kiedy pamietam maja szanse mieć ponad 50% winow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 27 minut temu, SlaKB napisał: Jest Simuj wieczorną Przynajmniej twoje streamy widać i wyniki też eleganckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Simuj wieczorną Przynajmniej twoje streamy widać i wyniki też eleganckie Niestety nie dam rady dziś wieczorem , jutro wieczorem jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Dawaj wieczorna bo Blazers pierwszy raz od kiedy pamietam maja szanse mieć ponad 50% winow! 48 minut temu, SlaKB napisał: Niestety nie dam rady dziś wieczorem , jutro wieczorem jest szansa Złamałeś Qcinowi serce, teraz już d. Z tym 50%+ Ps simka to tylko wieczorem powinna być, już profanacji ASG nie będę wspominał Edytowane 12 Marca 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 simka za 15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: simka za 15 min Czyli wódka nie wjechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: Czyli wódka nie wjechała teściowa pewnie nie pozwoliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: bylyby sejw byl Może jednak wjechała Podoba mnie się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Dzień 79 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 110 - Sonics 121 play-by-play Nuggets 88 - Celtics 113 play-by-play Hornets 85 - Jazz 120 play-by-play Heat 125 - Cavaliers 107 play-by-play Rockets 104 - Grizzlies 108 play-by-play Lakers 91 - Mavericks 121 play-by-play Suns 119 - Trailblazers 108 play-by-play 76ers 102 - Timberwolves 74 play-by-play Wizards 123 - Pistons 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Nikola Pekovic (Wizards) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Hmm . Podobna skuteczność za 2 , za 3 dużo lepsza , zbióra podobna , straty też. przez osobowe w plecy ? Szkoda 38/16 Duncana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Typowa simka Julka i wpierdol 35 punktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 U Qcina teraz wjedzie na pocieszenie słowem Julek kto zaniemógł teść czy ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) 7 godzin temu, elwariato napisał: a no i @Braveheart22 się wstrzelił z tymi Suns, na razie wygląda to legit W sumie to sam jestem miło zaskoczony. Po ASG bilans 13-3. Może terminarz nie był jakiś trudny i do większości meczów przystępowałem jako faworyt, ale przy takim natłoku meczów wpadki potrafią się zdarzyć, a jednak się nie zdarzają (jedynie pogrom od mocnych Timberwolves można uznać za takową, ale tu bardziej wysokość porażki boli, a nie sama porażka, bo rywal był wtedy zdecydowanie wyżej notowany). No i zwycięstwa nad Magic, Pistons, Pacers czy Timberwolves (którzy są niewygodnym rywalem, bo już dwa ostre pogromy od nich dostałem) to już naprawdę coś fajnego. Duet CP3-Wade śmiga aż miło. Ofensywa stopniowo się poprawia. Najlepszy bilans domowy w całej Lidze. Los Suns mają moc Konkurenci też zaczęli dostrzegać postęp Suns: W dniu 11.03.2021 o 10:35, Ice23 napisał: W Suns fajnie te wymiany wyszły i juz niestety sa na drugim miejscu na Zachodzie..... W dniu 11.03.2021 o 10:41, Pablo81 napisał: Cztery litery. K A U N. Kaun to człowiek Wariata. Ode mnie tylko dostał szansę i jakoś udaje mu się ją wykorzystywać (to już mój drugi udany wynalazek po Franku Williamsie). Kręci linijkę jak legit center, drużyna wygrywa. Ostatnio nawet w clutch zablokował Bakera. Btw, to w ogóle była dziwna końcówka. +2 dla mnie, Baker zbiera pod swoim koszem i robi kroki (lol), chwilę później dostaje czapę od Kauna. Edytowane 13 Marca 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Slyszyta kaun to mój człowiek, więc nie podskakiwać ale musisz wiedzieć że kaun to śliska sprawa, w sensie można się czasem poślizgnąć, także trzeba uważać, na dzielni lubimy se pogrypsowac, tak hobbystycznie się rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 simka 11:30 Dzień 80 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 91 - Warriors 98 play-by-play Grizzlies 93 - Heat 90 play-by-play Pistons 119 - Cavaliers 108 play-by-play Jazz 93 - Pacers 106 play-by-play Raptors 92 - Knicks 89 play-by-play Spurs 110 - Sonics 90 play-by-play Hornets 108 - Mavericks 126 play-by-play Trailblazers 101 - Kings 94 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jason Richardson (Warriors) - 7 Daniel Gibson (Knicks) - 27 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu ahahah @ignazz sprawdź se kto został graczem miesiąca dobry mindfuck xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi