Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, matiwrona napisał: Składy pokazane były na asg? Niestety, wciąż skrycie skryte. Ale my wiemy swoje! Dawac Bynuma na PF, Julek! Zasłużył na swój debiut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ależ wspaniały łin (wreszcie!!!) nad Lakers Zadebiutowała moja Bestia z Karpat! 16zb. 9pkt. 6bl. 3prz. I Brook Lopez zupełnie inaczej gra przy Muresanie. Co ciekawe - DeRozan w 9min. - 15pkt.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, Alonzo napisał: Ależ wspaniały łin (wreszcie!!!) nad Lakers Zadebiutowała moja Bestia z Karpat! 16zb. 9pkt. 6bl. 3prz. I Brook Lopez zupełnie inaczej gra przy Muresanie. Co ciekawe - DeRozan w 9min. - 15pkt.! Wafle. Andrew Bynum Allstar PF 11!!!1!1!1!-!-!!-!-!!-!-!-‚a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Kevin jest strasznie wkurza...ony! @julekstep zabójca marzeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Wafle. Andrew Bynum Allstar PF 11!!!1!1!1!-!-!!-!-!!-!-!-‚a Mój Rumuński Zwierz to takie Bynumy na śniadanie z płatkami kukurydzianymi zjada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 6 minut temu, matiwrona napisał: Aaa ok i na podstawie tego ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Kevin jest strasznie wkurza...ony! @julekstep zabójca marzeń! Wafel. Andrew Bynum Allstar PF!!! 1!1!1!1!!-!-!-‚anananana Teraz, Alonzo napisał: Mój Rumuński Zwierz to takie Bynumy na śniadanie z płatkami kukurydzianymi zjada Jak już to Gasola może zjeść co najwyżej bo Andrew Bynum allstar PF 1?1?1!1!1!1!1!!-!1!1!2!/!2!1?115383€38;&3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Wafel. Andrew Bynum Allstar PF!!! 1!1!1!1!!-!-!-‚anananana Jak już to Gasola może zjeść co najwyżej bo Andrew Bynum allstar PF 1?1?1!1!1!1!1!!-!1!1!2!/!2!1?115383€38;&3 ale wiesz co jest najśmieszniejsze? że Bynum nie wchodzi do ASG ani jako C ani jako PF xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: ale wiesz co jest najśmieszniejsze? że Bynum nie wchodzi do ASG ani jako C ani jako PF xD Skandal. Ustawione głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ogólnie powiem tak: Wszyscy kibice Magic (wiem, że jest ich tu sporo) nie będą zawiedzeni i to bardzo nie będą zawiedzeni #bestteameverassembled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 8 minut temu, julekstep napisał: Ogólnie powiem tak: Wszyscy kibice Magic (wiem, że jest ich tu sporo) nie będą zawiedzeni i to bardzo nie będą zawiedzeni #bestteameverassembled A możesz sprawdzić czy KJ bez kontuzji by zagrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 7 minut temu, Pablo81 napisał: A możesz sprawdzić czy KJ bez kontuzji by zagrał? nope, nie mam backupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: nope, nie mam backupu Czyli oficjalna wersja jest taka, że kontuzja go wyeliminowała z ASG A kibice Spurs będą zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Teraz, Pablo81 napisał: Czyli oficjalna wersja jest taka, że kontuzja go wyeliminowała z ASG A kibice Spurs będą zadowoleni? nie (btw - już na discordzie pisałem że to napiszesz xD) Edytowane 2 Marca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 6 minut temu, julekstep napisał: nie (btw - już na discordzie pisałem że to napiszesz xD) Wiem i dlatego napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 67 rzutów z gry i wygrany mecz, było kiedyś mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Lowry zawodnikiem miesiąca prawie bym przegapił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Czyli oficjalna wersja jest taka, że kontuzja go wyeliminowała z ASG A kibice Spurs będą zadowoleni? 2 godziny temu, julekstep napisał: nie Nie ma problemu, Pablo kupił allstara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 59 minut temu, eMeS napisał: Nie ma problemu, Pablo kupił allstara Ridnour w ASG??? Wypada tylko pogratulować, choć połowa chwały dla Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 7 minut temu, elwariato napisał: Ridnour w ASG??? Wypada tylko pogratulować, choć połowa chwały dla Magic przecież deal wejdzie w życie po ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi