julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 a Magic dzisiaj pokaz SIŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: a Magic dzisiaj pokaz SIŁY Alonzo chyba nowa taktyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Magic wrzucili mi 150pkt. a Fuckin' Jake Tsakalidis zbiera nad głowami moich 18 piłek.. naprawdę? przecież Tsaklidis od przyjścia z Pacers gra zajebiście (dużo lepiej mi pasuje jako backup niż Brand ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Nets Kings sobie postrzelalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Az sprawdziłem w excelu. Ten Jake to niezly wafel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 17 minut temu, Pablo81 napisał: Az sprawdziłem w excelu. Ten Jake to niezly wafel. świetnie blokuje i dobrze zbiera czego chcieć więcej od backup biga przy taktyce outside? 19 minut temu, Pablo81 napisał: Az sprawdziłem w excelu. Ten Jake to niezly wafel. aż sprawdziłem w excelu - on jest przecież lepszy od Twojego Cooka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Zbiera srednio - 79 i 70. Ja tam jeszcze lubie dobre PostD i w dalszej kolejnosci DD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Zbiera srednio - 79 i 70. Czyli dużo lepiej niż Twoi rezerwowi wysocy 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja tam jeszcze lubie dobre PostD i w dalszej kolejnosci DD. To musisz być smutny grając Cookiem, który ma żenująco niskie DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, julekstep napisał: Czyli dużo lepiej niż Twoi rezerwowi wysocy To musisz być smutny grając Cookiem, który ma żenująco niskie DD Cook ma DReb (ta wazniejsza zbiorka) 80, wiec nie jest zle A smutny jestem przez kontuzje, ktore dziwnym trafem mnie prześladuja. 1. Stworz ranking. 2. Wymien zawodnika A (47. na PF i 45. na C) na zawodnika B (145. na PF i 114. na C). 3. Napisz: Godzinę temu, julekstep napisał: Tsakalidis.... dużo lepiej mi pasuje jako backup niż Brand @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Cook ma DReb (ta wazniejsza zbiorka) 80, wiec nie jest zle A smutny jestem przez kontuzje, ktore dziwnym trafem mnie prześladuja. 1. Stworz ranking. 2. Wymien zawodnika A (47. na PF i 45. na C) na zawodnika B (145. na PF i 114. na C). 3. Napisz: @julekstep 4. pomiń kontekst i taktykę drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Pablo to widzę nowy Slak w dyskusjach z Julkiem U Slaka się to skończyło otwieraniem butelki Żytniej do śniadania, wiec nie wiem Pablo czy tego samego pragniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 21 minut temu, julekstep napisał: 4. pomiń kontekst i taktykę drużyny Taktyka jest tylko jedna, co tez znalazlo odzwierciedlenie przy projektowaniu siatki wag, a co za tym idzie rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: Taktyka jest tylko jedna, co tez znalazlo odzwierciedlenie przy projektowaniu siatki wag, a co za tym idzie rankingu no nie w Pacers Ridnour i Brand sie lepiej odnajda a w Magic Blake i Jake Brand to gracz, ktory jako starter moze robic luzne 20/10...ale mi to jest niepotrzebne -> wole bloki Tsakalidisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 6 minut temu, julekstep napisał: no nie w Pacers Ridnour i Brand sie lepiej odnajda a w Magic Blake i Jake Brand to gracz, ktory jako starter moze robic luzne 20/10...ale mi to jest niepotrzebne -> wole bloki Tsakalidisa. A to ciekawe, zwazywszy na fakt, ze Daniels i Jay Williams to ludzie kompletnie bez rzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A to ciekawe, zwazywszy na fakt, ze Daniels i Jay Williams to ludzie kompletnie bez rzutu Daniels to był salary filler (a jednak jest overall bardzo dobry) a Jay może scoringu nie ma dobrego, ale ball handling i passing bardzo przyzwoite -> do przeżycia nie można mieć wszystkiego -> szczególnie jak się miało ograniczenia finansowe na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: Daniels to był salary filler (a jednak jest overall bardzo dobry) a Jay może scoringu nie ma dobrego, ale ball handling i passing bardzo przyzwoite -> do przeżycia nie można mieć wszystkiego -> szczególnie jak się miało ograniczenia finansowe na FA I tak jestes faworytem, chociaz uwazam, ze po dealu po Wadea i wyzdrowieniu Arenasa, Spurs powinni byc mocniejsci niz na starcie - KJ, Arenas, Wally, Gooden, Okafor + Wade jako backup 1-3 i gracz dajacy mozliwosci rotacji w przypadku nie sprawdzających sie maczapow. Wyglada to niezle Ale nie ma co sie oszukiwac - narazie jestes na czele Edytowane 14 Lutego 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: I tak jestes faworytem, chociaz uwazam, ze po dealu po Wadea i wyzdrowieniu Arenasa, Spurs powinni byc mocniejsci niz na starcie - KJ, Arenas, Wally, Gooden, Okafor + Wade jako backup 1-3 i gracz dajacy mozliwosci rotacji w przypadku nie sprawdzających sie maczapow. Wyglada to niezle Ale nie ma co sie oszukiwac - narazie jestes na czele Na srele. Ja miałem kontuzje Hilla ty Arenasa. W kluczowych meczach ich nam zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Rozejść się, bo na czele są Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 4 minuty temu, Roger napisał: Rozejść się, bo na czele są Mavs. O zes. Serio nie widziałem tych tylko dwóch porażek. I to obie z Indiana Gratulacje wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Teraz, ignazz napisał: O zes. Serio nie widziałem tych tylko dwóch porażek. I to obie z Indiana Gratulacje wyniku. Drużyna w której jest zaciąg z Magic jest na czele ligi -> a jedyne porażki ma z drużyną w której jest...zaciąg z Magic przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi