julekstep Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Julek czy mogę wybrać dowolnie z FA? poza grajkami, którzy tam trafili mniej niż 48 godzin temu (po tych trzeba się zgłaszać w ramach waivers) Dzień 9 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 103 - Trailblazers 109 play-by-play Nuggets 106 - Spurs 119 play-by-play Jazz 118 - Pistons 132 play-by-play Grizzlies 113 - Wizards 146 play-by-play Raptors 86 - Celtics 116 play-by-play Pacers 87 - Lakers 113 play-by-play Kings 96 - Clippers 122 play-by-play Hawks 96 - Knicks 117 play-by-play Bulls 88 - Magic 117 play-by-play Timberwolves 126 - Nets 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Troy Murphy (Spurs) - 32 Vin Baker (Lakers) - 5 Zach Randolph (Lakers) - 3 Roy Tarpley (Lakers) - 8 Serge Ibaka (Clippers) - 12 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 5 Lutego 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 INB4 Lakers szukają wysokiego lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Webber kolejny sezon pracuje na miano cancera? Tyko wypadł i od razu Wizards notują piękne zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 58 minut temu, julekstep napisał: ok 20tej simka jak nie chcesz mieć kontuzji jak ignazz to zapraszam na discorda nie żartował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 btw: Derek Harper po tym sezonie powinien zostać all-time liderem asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @Qcin_69 ale tam była rzeźnia Twoi rzucali 45 osobistych, pewnie to jakiś rekord jest. Mookie ładnie - 25pkt. ale jednak trochę zabrakło.. Mahinmi mi na niezłego madafakera podkoszowego wyrasta, dziś - 6pkt. 12Zb. 5bl. Ciała dał niestety Brook znów przez faule spadając z boiska. Nieźle gra mi DeRozan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) @julekstep Ale Ty zawistny jestes !!! Troy trzymaj sie! Az sprawdzilem czy Lakers nie graja w najblizszych dniach z Magic. @julekstep Czy jak podpisze kogos z Fa, to wrzucisz go przed jutrzejsza, ranna simka? Edytowane 5 Lutego 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Ale Ty zawistny jestes !!! Troy trzymaj sie! Az sprawdzilem czy Lakers nie graja w najblizszych dniach z Magic. @julekstep Czy jak podpisze kogos z Fa, to wrzucisz go przed jutrzejsza, ranna simka? przed poranną nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 4:2 spoko start, Pau Gasol widać ze się dobrze wkomponował w ofensywne schematy taktycznego guru, mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ta Baker zagrał 5 min to dostałem 20 + w plecy, lipa totalna, widać chłopcy przemęczeni graniem tych 2 spotkań dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ajj.. tylko punkcika zabrakło do pierwszej 50 w tym sezonie w wykonaniu AI. W ogóle Iverson mocno zaczął ten sezon 38,1/6,4/10,9/3,3 na 51%/98%/51%, biorąc pod uwagę kontuzję Shaqa to kolejne MVP jest praktycznie pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 3 godziny temu, Alonzo napisał: @Qcin_69 ale tam była rzeźnia Twoi rzucali 45 osobistych, pewnie to jakiś rekord jest. Mookie ładnie - 25pkt. ale jednak trochę zabrakło.. Mahinmi mi na niezłego madafakera podkoszowego wyrasta, dziś - 6pkt. 12Zb. 5bl. Ciała dał niestety Brook znów przez faule spadając z boiska. Nieźle gra mi DeRozan. W tym roku życzę Ci byś był nawet mistrzem, byłeś za rok ssał pałkę, co bez Mookiego jest wielce prawdopodobne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 7 godzin temu, SlaKB napisał: W ogóle Iverson mocno zaczął ten sezon 38,1/6,4/10,9/3,3 na 51%/98%/51%, biorąc pod uwagę kontuzję Shaqa to kolejne MVP jest praktycznie pewne Memo chcial słówko powiedzieć ze swoim 20.4p, 15.8rb, 3.6as, 2.4stl, 2.2bl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 13 godzin temu, julekstep napisał: btw: Derek Harper po tym sezonie powinien zostać all-time liderem asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: W tym roku życzę Ci byś był nawet mistrzem, byłeś za rok ssał pałkę, co bez Mookiego jest wielce prawdopodobne! Misiu Drogi, ale założenie jest takie że będzie już tylko lepiej. Ci weterani jak Mookie to mi są po prostu potrzebni na teraz. Zapomnij o picku z loterii od Seattle - ale pewnie tez będzie ok 15-20. Mam nadzieję, że bardziej 20 niż 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Simka za 10 min! chętni na discorda! Dzień 10 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 106 - Heat 102 play-by-play Wizards 118 - Kings 126 play-by-play Bucks 113 - Spurs 141 play-by-play Nuggets 106 - Jazz 93 play-by-play Hawks 103 - Timberwolves 119 play-by-play Celtics 96 - Knicks 75 play-by-play Grizzlies 108 - Warriors 119 play-by-play Pistons 108 - Cavaliers 99 play-by-play Hornets 107 - Rockets 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Wallace i Griffin takie kasztany samą game changerami ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: Wallace i Griffin takie kasztany samą game changerami ja pi****le Wallace to czwarty SF w simce a Griffin jeden z lepszych prospektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Wałek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Spisek masońsko - żydowski ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi