rw30 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 ok, przyznaję się, @MVPrzemek to moje konto. Upraszam szanownych adminów o amnestię. życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Wiedziałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Cześć Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Przyznaje się ze jestem braholem Przemasa. Dużo z erwusuem rozmawiamy o koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Przyznaję że Ignazz to moje drugie konto. Specjalnie na tym drugim piszę nieskładnie, niestylistycznie, z brakiem interpunkcji co zdanie dając enter aby moderacja nie kapnęła się, że w miarę trzymający poziom polszczyzny Eld i Ignazz to ta sama osoba. Można już spokojnie skasować konta Ignazza. No może tak gdzieś za miesiąc. Tym bardziej, że na zlocie który organizował w knajpie w której nic nie było słychać, dostał whiskey i do dziś się nie dowiedziałem co się z nią stało, więc to był kto inny, a tylko podawał się za niego a flachę przytulił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ingazz to drugie konto @NY-PiXo Tylko że poprawił interpunkcję i stylistykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @ignazz jestem botem durnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Innego coming outu się spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 21 minut temu, Kołczu33 napisał: Innego coming outu się spodziewałem To gdyby ktoś inny założył temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MVPrzemek Opublikowano 11 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) w zwiazku z tym ze zdecydowalem sie ujawnic moja tozsamosc to po dluzszym namysle prosze modieratorów o usuniecie mojego konta o nazwie @rw30 bo chce skupic cala swoja aktywnosc na swoim main koncie o lepszej reputacji i prestizu czyli @MVPrzemek z fartem mordy i dziekowka za te lata pisania ze mno jako russelwestrbrook30cm (tak to oficjalne rozwiniecie, mix ulubionego gracza i rozmiar mojej meskosci) ale to se ne vrati Edytowane 11 Lutego 2021 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Borys tylko może skasować. Napiszę do niego, aby skasował obydwa i a jak MVPrzerw30cm będzie chciał wrócić, to niech założy sobie nowe konto, ale pod groźbą perm bana jeśli w avatarze znów będzie morda Gortata lub Tuckera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 dobra , tylko matek dał się wkrecić, no cóż, show must go on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 To ja puściłem bąka w windzie wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 W dniu 11.02.2021 o 17:22, Eld napisał: Borys tylko może skasować. Napiszę do niego, aby skasował obydwa i a jak MVPrzerw30cm będzie chciał wrócić, to niech założy sobie nowe konto, ale pod groźbą perm bana jeśli w avatarze znów będzie morda Gortata lub Tuckera. co Ci się w Tuckerze nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, rw30 napisał: co Ci się w Tuckerze nie podoba? Że ma więcej butów niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi