Krzemo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 2 minuty temu, matiwrona napisał: jakiś link do discorda? https://discord.gg/YnVfpdMV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Wklejanie ofert ogląda chyba więcej osób niż finały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Wklejanie ofert ogląda chyba więcej osób niż finały Tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 6:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: Seattle SuperSonics: 1. Ersan Ilyasova, Bird Rights - 6 000 000$, 6 lat, 10%; 2. Ian Mahinmi, MLE* - 3 500 000$, 5 lat, 0% 3. Udonis Haslem - LLE (1 200 000$) 4. Ersan Ilyasova, Bird Rights - 8 500 000$, 6 lat, 12,5% ej teraz dopiero zobaczyłem bird się liczy jako grajek w rosterze -> więc całej trójki nie podpiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Julek powoli kończy to tam wskakujcie na live ekipą @Eld ty jesteś miklaszewski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Julek powoli kończy to tam wskakujcie na live ekipą @Eld ty jesteś miklaszewski? Nawet nie wiem o co chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, Eld napisał: Nawet nie wiem o co chodzi . A bo jakieś sprawy biznesowe z Panem Piotrem idą w tle na chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A bo jakieś sprawy biznesowe z Panem Piotrem idą w tle na chacie Nie wiedziałem ze Julas to taki kapitalista i kręci biznesy po 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 10 minut temu, julekstep napisał: ej teraz dopiero zobaczyłem bird się liczy jako grajek w rosterze -> więc całej trójki nie podpiszesz Myślałem, że zwolnienie Andersona da mi teraz te 3 sloty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Pierce w Hornets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Info z live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Pierce w Hornets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Info z live Gratuluje. Ale za jakies 4 sezony, to 20 pare baniek bedzie juz troche bodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Cavs kradną na potęgę kolejne FA. Steal stealem pogania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Larry Johnson elegancko, pierwszy raz w historii dostałem gracza w 1 etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Ersan i Udonis podpisują!!!! Bardzo dobrze to FA dla Seattle się rozpoczęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Cavs kradną na potęgę kolejne FA. Steal stealem pogania. W sensie kto jest tym stealem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, eMeS napisał: W sensie kto jest tym stealem? Delonte West na pewno. I w pierwszej chwili wydawało mi się, że bardzo tanio też wziąłeś Milesa i Marshalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Maglorie za MLE to steal dla mnie, przecież to TOP3 C na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Delonte West na pewno. I w pierwszej chwili wydawało mi się, że bardzo tanio też wziąłeś Milesa i Marshalla. Meh, west kasztan na koniec rotacji. Miles może być rolesem, ale jest za MLE... Największy steal to Marshall imo, ale nikt go nie licytował, a rok temu poszedł w drugiej turze, więc można się było spodziewać że szybko podpisze. Generalnie myślę że zrobiłem z kasą optymalne ruchy, ale żeby to jakieś wielkie steale były to nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi