matiwrona Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, ignazz napisał: Bym uznał w duchu gry. Ale za to co zrobiłeś z oNealem przez miesiąc z Tobą nie będę negocjował wymian. Chciałem go potrzeba mi C... ale potem juz za dużo dla mnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 A gdzie transmisja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Nie miało być przypadkiem 5 minut od ostatniej oferty? Liczymy od przebicia, dopisanie minimum lub oferty poniżej najwyższej oferowanej nie cofa zegara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Nie miało być przypadkiem 5 minut od ostatniej oferty? Będą dziś oferty? Bo chyba nie zasnę jak się nie dowiem co z tym Pierce Mozesz isc w kime, jak dla mnie na 90% przedluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 14 minut temu, gimmie napisał: Utah Jazz 2. John Williams - LLE Stara milosc nie rdzewieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: A gdzie transmisja? a serio chcecie oglądać jak wklepuję oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: a serio chcecie oglądać jak wklepuję oferty? jak Ci bedzie raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: a serio chcecie oglądać jak wklepuję oferty? jeszcze pytasz :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, eMeS napisał: jak Ci bedzie raźniej ok udopstępniam ekran na discordzie jak ktoś chce się ponudzić ze mną to nie bronię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 ja pi****le teraz wiem czemu jokic.gif ma takie fory na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mam nadzieje na tego Milesa Jak dobrze pójdzie to będzie 5/5 od Cavs w 1 rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 24 minuty temu, Qcin_69 napisał: Wielcy Trailblazers 1.A.Walker - 5mln, 3lata,, 0% z praw Burda 2.Larry Johnson- MLE (te większe które mogę mu dać) -1rok 4.Robert Horry- 4,5, 2 lata 10% MLE (chyba ze nie mogę dwuletniego to roczne) 5.Monta Elvis- 1y vet min-usuwam 5.Zaza Pachulia- 1y- vet min 6.A.McKie-1y vet min 7.Nate Robinson- LLE 8.Jamaal Magloire-1y vet min 9.John Williams-1y vet min 10.Jalen Rozs-1y vet min 11.Delonte West-1y vet min oferty 10 i 11 nieważne (możesz złożyć max 8 ofert) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: oferty 10 i 11 nieważne (możesz złożyć max 8 ofert) Życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 32 minuty temu, ignazz napisał: Miami Heat 9. Troy Murphy - MLE poprawiona Troy, nie podpisuj tego! W drugiej rundzie dostaniesz wiecej od Mistrzow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mogło by wpaść. Lubię gościa. Zastąpiłby mi Noviką którego przepłacono chyba lepiej niż ja Jermeina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 6 minut temu, january napisał: Rok temu w 1R prawie nikt nic nie podpisał ;d W tym chyba wiecej kasy poszlo na gorszych graczy przez slabe FA, mi sie moje bety podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 3 minuty temu, ignazz napisał: Mogło by wpaść. Lubię gościa. Zastąpiłby mi Noviką którego przepłacono chyba lepiej niż ja Jermeina Dirk jest legit sf. Bardzo liczymy, ze to podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Dirk jest legit sf. Bardzo liczymy, ze to podpisze To akurat prawda, tez mialem plan B zeby go wyrwac na SFa wlasnie Ale okazuje sie, ze wcale nie taki tani jak myslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 jakiś link do discorda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nie zdziwie się jak Nowitzki nie podpisze bo będzie na maxa czekal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi