SlaKB Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Tutaj komentujemy wydarzenia związane z offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Teraz, january napisał: Jak wygląda po zmianach zastrzeganie/podpisanie za 5 mln przeze mnie (over cap) Fazekasa? nie no - ci co już poszli na FA z końcem sezonu 2032 to już na pewno są out of question teraz Krzemo niech decyduje czy ta zasada będzie w mocy do graczy wybranych w zeszłym drafcie czy dopiero będzie dla tych wybieranych od teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 2 minuty temu, january napisał: 3. Celtics - Blake Griffin next @Tecu Mówiłem, że Rudy Blejk do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Bulls mają dużo talentu - Harden, Rose, Holiday, Gasol, Beasley.. szykują się chyba jednak jakieś trejdy w Chicago, ciekawe kto poleci, Rose czy Holiday? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 bez sensu to że Bulls nie brali Balke'a - przecież to aż prosiło się go tam wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Poszli w największy talent zdaniem GMa. wg mnie Rose poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 A wg mnie nikt nie poleci a ktoś będzie grać z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 A co myslicie o piątce Holiday/Rose/Harden/Beasley/Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 W dzisiejszej NBA byłby to killer. Obawiam się ze silnik simki nie jest na to gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Otworzyłem ten plik z draftem i został aktualnie już taki szrot, że można w sumie losowo wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 4 minuty temu, january napisał: Kwestia scoutingu (Randolph) Zeszły draft był duuużo głębszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 51 minut temu, Tecu napisał: A co myslicie o piątce Holiday/Rose/Harden/Beasley/Gasol Mysle ze jedna piłka to będzie dla nich za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 6 minut temu, SzuLcU napisał: mógł by ktoś uaktualnić listę, kto jaki klub prowadzi. @Krzemo pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) @Sylvinho. Czy CPU pick 3h Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 9 minut temu, Krzemo napisał: @Sylvinho. Czy CPU pick 3h Wybiorę niebawem Cały czas negocjuję różne opcje wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @Sylvinho. Szanuj nas. Ile można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: @Sylvinho. Szanuj nas. Ile można? Do 22 wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Przejalem #9 pick, w godzine bedzie wybor, jak ktos by chcial w miedzyczasie cos mi zapropobowac za niego to slucham @julekstep @Krzemo @SlaKB czy do 23 jest spoko, bo nie wiem czy po trejdzie mam chwile dodatkowa czy musze pilnowac czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 25 minut temu, eMeS napisał: Przejalem #9 pick, w godzine bedzie wybor, jak ktos by chcial w miedzyczasie cos mi zapropobowac za niego to slucham @julekstep @Krzemo @SlaKB czy do 23 jest spoko, bo nie wiem czy po trejdzie mam chwile dodatkowa czy musze pilnowac czasu Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 @eMeS Rubio jest już w Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi