fluber Opublikowano 2 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2025 3 minuty temu, jack napisał(a): Wiadomo, że Trójmiasto najlepsze. Można się rozejść Wiadomo, że Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2025 Bukareszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2025 Teraz, ignazz napisał(a): Bukareszt Bukareszt spoko ale Budapeszt fajniejszy imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Ja byłem w Lutym w Katowicach i powiem, że mocno się zmieniło na przestrzeni paru ostatnich lat. Jak byłem pierwszy raz to mocno przypominało mi jakby nadal tu był PRL a to było jakoś tuż po COVID. Kraków natomiast odwiedzę we Wrześniu a też dawno nie byłem i muszę przyznać, że to jedno z moich ulubionych miejsc w kraju. Bardzo mi się podoba Kazimierz, jeżeli chodzi o szczególne typy osiedla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 4 godziny temu, LAF napisał(a): Ja byłem w Lutym w Katowicach i powiem, że mocno się zmieniło na przestrzeni paru ostatnich lat. Jak byłem pierwszy raz to mocno przypominało mi jakby nadal tu był PRL a to było jakoś tuż po COVID. Kraków natomiast odwiedzę we Wrześniu a też dawno nie byłem i muszę przyznać, że to jedno z moich ulubionych miejsc w kraju. Bardzo mi się podoba Kazimierz, jeżeli chodzi o szczególne typy osiedla. Polecam Dywizjonu 303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Polecam Dywizjonu 303 A czemu tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 (edytowane) 5 minut temu, LAF napisał(a): A czemu tam? Taki żart, odnośnie typów osiedli. 303 był długo synonimem osiedla gdzie można było dostać wpierdol bez wysilania się. Edytowane 3 Lipca 2025 przez agresywnychomik Teraz podobno spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Nazwać Kazimierz osiedlem to takie epickie. „Szczególne typy osiedla”. To już ociera się o poezję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 50 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Taki żart, odnośnie typów osiedli. 303 był długo synonimem osiedla gdzie można było dostać wpierdol bez wysilania się. Ja słyszałem , że Nowa Huta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 7 minut temu, LAF napisał(a): Ja słyszałem , że Nowa Huta. Pracowałem na nowej hucie. Chyba Cię dziadek z laską napadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 19 minut temu, RappaR napisał(a): Pracowałem na nowej hucie. Chyba Cię dziadek z laską napadnie Ty już tam zajmij się Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Moje doświadczenia w Japonii. Kiedy Polak mówi, że mówi po angielsku little, ma jakieś minimum a2 i wstydzi się skompromitować. Kiedy Japończyk mówi, że mówi po angielsku a little, wyłoży się na zdaniu - ok, i would like a… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Moje doświadczenia w Japonii. Kiedy Polak mówi, że mówi po angielsku little, ma jakieś minimum a2 i wstydzi się skompromitować. Kiedy Japończyk mówi, że mówi po angielsku a little, wyłoży się na zdaniu - ok, i would like a… Czyli te 8 złotych to po prostu był problem z angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Teraz, fluber napisał(a): Czyli te 8 złotych to po prostu był problem z angielskim Możliwe, wiesz przeżywałem to mniej niż forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Możliwe, wiesz przeżywałem to mniej niż forum Myślę, że nikt nie przeżywa bardziej tego że byłeś w Japonii niż Ty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 3 minuty temu, fluber napisał(a): Myślę, że nikt nie przeżywa bardziej tego że byłeś w Japonii niż Ty;) I gdzie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 3 minuty temu, fluber napisał(a): Myślę, że nikt nie przeżywa bardziej tego że byłeś w Japonii niż Ty;) @LAF po przeczytaniu o tych 8 zeta już samolot zabukował! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 Byłem w Kato w październiku na koncercie i faktycznie sporo się tam pozmieniało przez te wszystko lata jednakze Kraków to zabytki i historia trochę dłuższa niż kopalnie węgla Nie da się podskoczyć do miasta które ma tyle kulturowo do zaoferowania wciąż nie jest to Toruń, Wrocław czy 3city ale Kraków jest piękny 5 minut temu, fluber napisał(a): Myślę, że nikt nie przeżywa bardziej tego że byłeś w Japonii niż Ty;) No i chyba tak powinno być też bym się jarał gdybym tam poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 3 minuty temu, RappaR napisał(a): I gdzie problem No nigdzie, tylko nie wiem po co piszesz, że forum przeżywa Twoje historię bardziej niż Ty, skoro to nieprawda:) 3 minuty temu, josephnba napisał(a): No i chyba tak powinno być też bym się jarał gdybym tam poleciał Ja lecę na miesiąc zaraz, może też będę robił relacje jak @RappaR , zobaczymy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 14 minut temu, fluber napisał(a): No nigdzie, tylko nie wiem po co piszesz, że forum przeżywa Twoje historię bardziej niż Ty, skoro to nieprawda:) Ja lecę na miesiąc zaraz, może też będę robił relacje jak @RappaR , zobaczymy;) Twoje będą nudne bo nie opowiesz o dziwce za 8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi