Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, P_M napisał(a): W Berlinie są pandy? Myślałem że najbliżej z Polski to w Holandii w Ouwehands. https://www.zoo-berlin.de/en/animals/panda-garden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 26 minut temu, Pablo81 napisał(a): https://www.zoo-berlin.de/en/animals/panda-garden Good to know - muszę sprawdzić jakieś sensowne połączenie, może są z Kato loty, widzę że bilety chyba nawet nie droższe niż w Wrocławiu za zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, P_M napisał(a): Good to know - muszę sprawdzić jakieś sensowne połączenie, może są z Kato loty, widzę że bilety chyba nawet nie droższe niż w Wrocławiu za zoo A gdzie są droższe niż we Wrocławiu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 godziny temu, fluber napisał(a): A gdzie są droższe niż we Wrocławiu?:) Nie spotkałem się z droższymi ale nie żałuję żadnej złotówki Afrykarium sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, josephnba napisał(a): Nie spotkałem się z droższymi ale nie żałuję żadnej złotówki Afrykarium sztos Afrykarium jest spoko takie 7/10, ale overall zoo wrocławskie jest mocno overpriced. Zoo w Pradze w Czechach, czy Loro Park na Teneryfie kilka półek wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 21 godzin temu, P_M napisał(a): Afrykarium jest spoko takie 7/10, ale overall zoo wrocławskie jest mocno overpriced. Zoo w Pradze w Czechach, czy Loro Park na Teneryfie kilka półek wyżej. Pamiętam czasy, gdy wchodziłem do wrocławskiego zoo za pięć złotych. Ale to było za gucwińskich, których potem zwyczajnie zniszczono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 49 minut temu, fluber napisał(a): Pamiętam czasy, gdy wchodziłem do wrocławskiego zoo za pięć złotych. Ale to było za gucwińskich, których potem zwyczajnie zniszczono. Ej kolego tego niedźwiedzia z kilka (5?) lat traktowano niehumanitarnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ej kolego tego niedźwiedzia z kilka (5?) lat traktowano niehumanitarnie... Nic dziwnego. To w końcu był niedźwiedź;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 10 minut temu, fluber napisał(a): Nic dziwnego. To w końcu był niedźwiedź;) Heh, dziś nie będę naciskał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Serwus, jadę niedługo furą z Bukaresztu do Polski i trasę planuje przez Belgrad, Budapeszt, Wiedeń, Brno (w tych miejscach robie też stopy na 1 lub 2 dni). Jakieś pomysły gdzie po drodze/w okolicach (mogę nadłożyć drogi jak warto) dodatkowo się zatrzymać? Celuje bardziej w spokojniejsze miejsca - natura etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 36 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Serwus, jadę niedługo furą z Bukaresztu do Polski i trasę planuje przez Belgrad, Budapeszt, Wiedeń, Brno (w tych miejscach robie też stopy na 1 lub 2 dni). Jakieś pomysły gdzie po drodze/w okolicach (mogę nadłożyć drogi jak warto) dodatkowo się zatrzymać? Celuje bardziej w spokojniejsze miejsca - natura etc. Co robisz w Bukareszcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 52 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): Jakieś pomysły gdzie po drodze/w okolicach (mogę nadłożyć drogi jak warto) dodatkowo się zatrzymać? Celuje bardziej w spokojniejsze miejsca - natura etc. powiem Ci gdzie nie warto: w Bratysławie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 12 minut temu, rw30 napisał(a): powiem Ci gdzie nie warto: w Bratysławie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 55 minut temu, RappaR napisał(a): Co robisz w Bukareszcie? chilluje sobie i podróżuję. Robie też drugie studia (4fun), ale to był bardziej pretekst do tego, żeby gdzieś czmychnąć na jakiś czas w nowe miejsce i zrobić sobie przerwe od normalnego zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 17 minut temu, człowiek...morza napisał(a): chilluje sobie i podróżuję. Robie też drugie studia (4fun), ale to był bardziej pretekst do tego, żeby gdzieś czmychnąć na jakiś czas w nowe miejsce i zrobić sobie przerwe od normalnego zycia. W Bukareszcie te studia? Gratuluję FIRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 3 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): Serwus, jadę niedługo furą z Bukaresztu do Polski i trasę planuje przez Belgrad, Budapeszt, Wiedeń, Brno (w tych miejscach robie też stopy na 1 lub 2 dni). Jakieś pomysły gdzie po drodze/w okolicach (mogę nadłożyć drogi jak warto) dodatkowo się zatrzymać? Celuje bardziej w spokojniejsze miejsca - natura etc. Natura to nie wiem za bardzo może jakieś termy. Budapeszt zawsze na propsie na weekend dla mnie, super miasto, tylko się nie zakochaj bo uczelnie zmienisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 3 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): Serwus, jadę niedługo furą z Bukaresztu do Polski i trasę planuje przez Belgrad, Budapeszt, Wiedeń, Brno (w tych miejscach robie też stopy na 1 lub 2 dni). Jakieś pomysły gdzie po drodze/w okolicach (mogę nadłożyć drogi jak warto) dodatkowo się zatrzymać? Celuje bardziej w spokojniejsze miejsca - natura etc. Między Belgrad - Budapeszt zatrzymaj się w Nowym Sadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @człowiek...morza https://www.national-geographic.pl/traveler/kierunki/w-tej-restauracji-polacy-jedza-za-darmo-rachunek-oplacono-juz-100-lat-temu-240320103435/ Taka ciekawostka. W sumie możesz zahaczyć w ramach wycieczki, jeśli Cię zainteresuje miasteczko, okolica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Nie slyszalem oxtym. Bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 13 godzin temu, Koelner napisał(a): Między Belgrad - Budapeszt zatrzymaj się w Nowym Sadzie tak planuje na tam na pare h się zatrzymać. ogolnie wstepnie planuje w Belgradzie skoczyć na mecze euroligi Crvena Zvezda-Zalgiris i Partizan z Baskonią, choc cholera to nie ten kaliber spotkań raczej pod kątem fanatycznej atmosfery 3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): @człowiek...morza https://www.national-geographic.pl/traveler/kierunki/w-tej-restauracji-polacy-jedza-za-darmo-rachunek-oplacono-juz-100-lat-temu-240320103435/ Taka ciekawostka. W sumie możesz zahaczyć w ramach wycieczki, jeśli Cię zainteresuje miasteczko, okolica. kojarzę, ale raczej nie aż tak atrakcyjne pod kątem zejścia z drogi. wstępnie pewnie zatrzymam się przy przełomie Dunaju na granicy serbsko-rumuńskiej (pomnik Decybala, twierdza Golubec, wąwóz), + nadłożę trochę drogi i pocisne w góry w Austrii w rejony Schneeberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi