vonBaron Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Wild rozjechane dziś a mieli streak 5-0, chyba AVS wracają na dobre tory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Już 4:0 Szkoda mi tej Minesoty... Edytowane 20 Marca 2021 przez vonBaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Mnie też, bo lubię na nich częściej zerkać w tym sezonie, ale no po serii kilku zwycięstw, trafili na koniec tygodnia na rozpędzoną Lawinę, która przeszła po nich jak walec 4-1 Avs są przeciwko Wild w tym sezonie. Widać, że fajnie im leżą. Oby tylko zdrowie u wszystkich wreszcie było, a będzie dobrze. Kurde brakuje Francouza, a dalej nie widziałem info kiedy wraca. Miska jako backup to mnie się w ogóle nie podoba, Grubauer jest bardzi mocno eksploatowany, niezbyt komfortowa sytuacja. Jeśli kontuzja Francouza rzeczywiście jest tak poważna, że małe szanse na powrót w tym sezonie to trzeba szukać szybko na rynku jakiegoś backupa. Btw, miałem coś więcej napisać o całej dywizji, innych zespołach, bo trochę się ogląda, ale coś weny nie mam, nie mogę się zebrać. Ale niedługo się postaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 https://www.nhl.com/avalanche/news/avalanche-acquires-jonas-johansson/c-322694282 Statystki ma mega słabe ale nie zapominajmy że to Bufallo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) W dniu 20.03.2021 o 23:20, vonBaron napisał: https://www.nhl.com/avalanche/news/avalanche-acquires-jonas-johansson/c-322694282 Statystki ma mega słabe ale nie zapominajmy że to Bufallo... Taki nie za fajny ten debiut Johanssona przeciwko Arizonie... Ale wczoraj to zwycięstwo Avs nad VGK - klasa Btw, Grubauer to jak na razie jeden z mocnych kandydatów do Vezina Trophy. Edytowane 26 Marca 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Kto by pomyślał po zeszłym sezonie że Grubauer stanie się takim wymiataczem? Obecnie AVS grają jak faworyt do wygrania pucharu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W dniu 27.03.2021 o 20:22, vonBaron napisał: Kto by pomyślał po zeszłym sezonie że Grubauer stanie się takim wymiataczem? Zdrowy wreszcie Francouz to chyba jednak jest out of season, bo Avs jeszcze Dubnyka ściągnęli z San Jose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobrze bo Miska to jednak jest pomyłka. Niech walczą z Johannsonem o nr2. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez vonBaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi