julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 3 minuty temu, ely3 napisał: Chciałem sobie zobaczyć jak sobie Cavs radzą bez Exuma i trafiłem na taki kwiatek @KyleLowryass@memento1984@julekstep@Qcin_69 I dla wszystkich innych fanów talentu Drummonda Drummond podawał do McGee, Clarke podbił tą piłkę do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyleLowryass Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 ja lubię Drummonda, niedoceniany gracz, aczkolwiek sekwencja śmieszna, w tym meczu koneserzy bigball powinni być zadowolony Larry Nannce - JaVale - Andre razem na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 12 minut temu, ely3 napisał: Chciałem sobie zobaczyć jak sobie Cavs radzą bez Exuma i trafiłem na taki kwiatek @KyleLowryass@memento1984@julekstep@Qcin_69 I dla wszystkich innych fanów talentu Drummonda Beka fchooy. Złamała się zagrywka, Drummond musiał coś wymyślić i na końcu obrońca przeciął podanie. Nigdy nie widziałem czegoś takiego w meczu koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 4 godziny temu, ttr napisał: Beka fchooy. Złamała się zagrywka, Drummond musiał coś wymyślić i na końcu obrońca przeciął podanie. Nigdy nie widziałem czegoś takiego w meczu koszykówki. Not his first rodeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Ciezko sie oglada Cavs bez guardow i Osman w S5 razem z Drummem, Nancem i McGee z laweczki. Osman musi byc najc***owszym graczem w lidze w tym momencie, ktory gra w takim przedziale minutowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Nie jest to fajne, to nie sa ci Cavs co mieli byc: Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Na co Denver Allen jak mają Drummonda i Levert jak mają Dotsona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, mac napisał: Na co Denver Allen jak mają Drummonda i Levert jak mają Dotsona ? Tu jest jeszcze Pacers podobno wmieszane. Oladipo za LeVerta. Oladipo do Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Teraz, Eld napisał: Tu jest jeszcze Pacers podobno wmieszane. Oladipo za LeVerta. Oladipo do Houston. dobra z takimi bolkami, co z Dotsonem wiadomo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, mac napisał: dobra z takimi bolkami, co z Dotsonem wiadomo ? A kogo Dotson obchodzi? Była drużyna która kolekcjonowała PG. Suns. Teraz mamy drużynę która kolekcjonuje centrów. Cavaliers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Drumm-McGee-Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 13 minut temu, matek napisał: Drumm-McGee-Allen Powinni uderzać do Hawks po duet Rondo-Dunn i pierwsza piątka dla koneserów walk na śmierć i życie w pomalowanym tak jak w starych, dobrych czasach lat 90tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zaraz się okaże że Cleveland wykupi Dtummond i ten trafi do Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyleLowryass Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 21 minut temu, matek napisał: Drumm-McGee-Allen + Nance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 8 minut temu, KyleLowryass napisał: + Nance + Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 3 minuty temu, Eld napisał: + Maker Wadę i Bolden tez nie są niscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: Wadę i Bolden tez nie są niscy. Hmmm ale Maker to chyba na Exhibit 10 jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 5 minut temu, Eld napisał: + Maker Makerowi już podziękowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 5 minut temu, mac napisał: Makerowi już podziękowano No tak myślałem jak zobaczyłem jakiego typu umowę miał, ale mi się nawet tego sprawdzać nie chciało. Pomyśleć, że ten gość też kiedyś zawołał o trade request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi