Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 9 minut temu, Eld napisał: Nie wiem o co tu chodzi, ale przeczytałem ostatnie kilka stron z niemałą ekscytacją i tylko jedno chcę napisać. Go Spurs! ( Orlando mi ostatnimi czasy mocno obrzydło. Ciekawe dlaczego ) Dajesz @Pablo81. Jedziesz z nim. Misiu Drogi.. tu takich karakanów jak Oklahoma nawet nie ma ja prowadzę Wielkich Seattle!!!! @julekstep pokaz im co to znaczy Orlando Magic!!! Zapraszamy do zabawy Eld - jeszcze się team dla Ciebie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Misiu Drogi.. tu takich karakanów jak Oklahoma nawet nie ma ja prowadzę Wielkich Seattle!!!! A miałem właśnie pytać kto ich prowadzi. Toś mnie zachęcił teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Zbyt niepokorny jestem, aby oddawać swój los w cudze ręce, a tym bardziej bezdusznego kompa. Wolę pokibicować. Oddam ci Jasona Terry w korzystnej wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: A miałem właśnie pytać kto ich prowadzi. Toś mnie zachęcił teraz . Tu chociaż nie ma wałków przy głosowaniu. Dołącz do zabawy, albo podziwiaj z boku z bezsilnością budowę Wielkich Seattle Fajna zabawa Eld i zupełnie bez stresu - wierz mi z tego co sie orientuje sa dwa teamy do przejęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Tu chociaż nie ma wałków przy głosowaniu. Dołącz do zabawy, albo podziwiaj z boku z bezsilnością budowę Wielkich Seattle Fajna zabawa Eld i zupełnie bez stresu - wierz mi z tego co sie orientuje sa dwa teamy do przejęcia. Pewnie jakieś dwa które uwielbiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 A jakbyśmy zrobili extension Draft i dali #1 Eldowi mimo ze są dwie wolne ekipy byłoby ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Pewnie jakieś dwa które uwielbiam. Nets lub Rockets ma Matiwrona do oddania i Raptors lub Suns Sylvinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 4 minuty temu, ignazz napisał: A jakbyśmy zrobili extension Draft i dali #1 Eldowi mimo ze są dwie wolne ekipy byłoby ciekawiej. w tym momencie zyskales dozgonna sympatie Tecu i januarego @Krzemo @SlaKB jestescie czy mam robic live'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 7 minut temu, julekstep napisał: w tym momencie zyskales dozgonna sympatie Tecu i januarego @Krzemo @SlaKB jestescie czy mam robic live'a? Rumburak z 1 pickiem idzie do mnie. Kiedy losowanie draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Rumburak z 1 pickiem idzie do mnie. Kiedy losowanie draftu? jak ogram Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Czyli jutro, najpóźniej pojutrze loteria draftowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 17 minut temu, julekstep napisał: w tym momencie zyskales dozgonna sympatie Tecu i januarego @Krzemo @SlaKB jestescie czy mam robic live'a? Ja najszybciej po 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 20 minut temu, Alonzo napisał: Nets lub Rockets ma Matiwrona do oddania i Raptors lub Suns Sylvinho Rockets Nets nie do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) @Pablo81 - decyduj czy live czy czekamy na Krzemo 32 minuty temu, Krzemo napisał: Ja najszybciej po 23 jak dasz radę to super Magic grają lepiej w nocy -> jak Boniek! Edytowane 10 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 za 10 min simka Dzień 164 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Magic (#2) Bilans serii: 3 - 3 Magic 87 - Spurs 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 No to jutro live chyba obowiązkowo. G7 i emocje najwyższych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Ustalmy szybciej godzinę. Please 22:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Fajny ten Emeka. Wpierw kasuje w G7 jakiś romantycznych, przezajebiście zbudowanych na FA Kings w G7, a teraz w elemination game zapodaje 3/16, ale Spurs i tak wygrywają. Julek pewnie tam spocony siedzi jak Jokić po dwóch dogrywkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 To 7 mecz finałów nba a nie róbmy z tego TVP gdzie mecz kosza przerwano w tv bo teleexpress musiał pójść na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 @Krzemo @SlaKB - dacie radę zrobić relację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi