Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: może tak być! Borys oddaj reakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 @Krzemo simniesz dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 9 minut temu, julekstep napisał: @Krzemo simniesz dzis? Albo @SlaKB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 16 minut temu, julekstep napisał: @Krzemo simniesz dzis? Mogę simnac, ale bez minuta po minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Teraz, Krzemo napisał: Mogę simnac, ale bez minuta po minucie sure, thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: sure, thx! Najszybciej za godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 W pomeczowym wywiadzie po game 4 Kevin Martin pozdrowił swoich największych fanów @SlaKB @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Magic (#2) Bilans serii: 1 - 3 Spurs 117 - Magic 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 @julekstep, juz prosilem, daj w spokoju poekscytowac sie przewijaniem raportu meczowego. Jak widzę na głównejTwoj komentarz już wiem, że w plecy (jak przegrywasz nic nie piszesz). Niech Krzemo najpierw wrzuci wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 btw - ale dobrze Brad Miller gra w tych finałach - o dziwo jego najgorszy mecz był kiedy Spurs zrobili blowout w game 2 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Krzemo Prosba. Czy dzisiejszy i ew. jutrzejszy mecz mozna simnac do godz 18.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Dziś może się uda, jutro na pewno nie bo jestem wyjechany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Dzień 162 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Magic (#2) Bilans serii: 2 - 3 Spurs 119 - Magic 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Panowie komisze @julekstep @Krzemo @SlaKB wychodzi, ze dzis wygralem w Orlando i ostatnie dwa mecze gram u siebie, tak? W Finalach mamy schemat 2-3-2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Panowie komisze @julekstep @Krzemo @SlaKB wychodzi, ze dzis wygralem w Orlando i ostatnie dwa mecze gram u siebie, tak? W Finalach mamy schemat 2-3-2? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Robi się ciekawie Myślę, że jednak taki potwór defensywny jak Orlando, wyrwie ten jeden mecz. Spurs muszą zagrać dwa idealne mecze, nie mają miejsca na błąd. Ktokolwiek wygra, zasłużył. Brawo Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgodnie z "Tru..mpowską" teorią dziejów, Nie po to Jazz przegrywali z Kings żeby teraz Spurs nie zdobyli mistrzostwa. Forca Forca JW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Nie wiem o co tu chodzi, ale przeczytałem ostatnie kilka stron z niemałą ekscytacją i tylko jedno chcę napisać. Go Spurs! ( Orlando mi ostatnimi czasy mocno obrzydło. Ciekawe dlaczego ) Dajesz @Pablo81. Jedziesz z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 9 minut temu, Eld napisał: Nie wiem o co tu chodzi, ale przeczytałem ostatnie kilka stron z niemałą ekscytacją i tylko jedno chcę napisać. Go Spurs! ( Orlando mi ostatnimi czasy mocno obrzydło. Ciekawe dlaczego ) Dajesz @Pablo81. Jedziesz z nim. Zapraszamy do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 1 minutę temu, kolader napisał: Zapraszamy do zabawy Zbyt niepokorny jestem, aby oddawać swój los w cudze ręce, a tym bardziej bezdusznego kompa. Wolę pokibicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi