julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Wspaniałe widowisko póki co. Trybuny szaleją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 32:12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 I trzeci faul Goodena na koniec Q1 - czemu trener go nie zdjął wcześniej!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 @ignazz masz realację? U mnie ciagle sie laduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Mam. Widzę wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: @ignazz masz realację? U mnie ciagle sie laduje. Czuć przekręt na kilometr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 PROBLEMY TECHINCZNE - przerwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Kibice z Nowego Orleanu zaczynają gwizdać i skandować "Mistrza przy stole! Orlando Magic pierdolę!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Obie miały to samo ale te faule przeszkodziły tylko jednej z ekip @Pablo81 poszukiwany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Może wcale nie być 32-12 po pierwszej kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zamieszki na trybunach, GM Magic który posmarował opuszcza halę w towarzystwie ochrony! Bojówka Pistons gotowa do ataku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 BRAWO Honorowe zachowanie GMa Spurs! Nie posłuchał JUDASZY z Detroit i Nowego Orelanu! (którzy omyłkowo zostali wpuszczeni na halę -> w przerwie zostaną WYPROSZENI!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jak @SlaKB zaraz na discordzie sie pojawil Pierwsza linia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 zmiany czy brak zmian -> obraz meczu się nie zmienia D O M I N A C J A! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 @Pablo81 nie daj się w c***a robić , w przypadku problemów z faulami automat mógłby zmienić jakiś grajków, a manualnie po prostu musiałby to zrobić Julek więc mamy gruby przekręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: BRAWO Honorowe zachowanie GMa Spurs! Nie posłuchał JUDASZY z Detroit i Nowego Orelanu! (którzy omyłkowo zostali wpuszczeni na halę -> w przerwie zostaną WYPROSZENI!) Niech historia oceni. Magic jak Legia przy zielonym stoliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 po 4ech minutach drugiej kwarty 50-22! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 @SlaKB Jak dla mnie powinni bezstronni protokolanci ocenic, ktorzy sa na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ja już oceniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: Ja już oceniłem 'bezstronni' Do przerwy 59-39 dla Magic W Magic na wryóżnienie zasługuje przede wszystkim Kirilenko, który ma już 16/8/2/2/1 i nie opuścił parkietu nawet na chwilę W Spurs Okafor daje radę w D! Druga połowa rozpoczyna się od wymiany ciosów! Spurs powoli odrabiają straty 65-51 Magic John Williams bardzo dobra zmiana (niestety) Na szczęście Magic znowu odjeżdzają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi