Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dobra, wiadomo, ze jest czysto Dopiero przed finalami Julek napisal, ze moze byc machloja z wpisywaniem statow, tak wiec mozna bylo krecic nawet przy relacjach live. Wiadomo, ze nikt nie bedzie oszukiwal, bo gra traci sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Dobra, wiadomo, ze jest czysto Dopiero przed finalami Julek napisal, ze moze byc machloja z wpisywaniem statow, tak wiec mozna bylo krecic nawet przy relacjach live. Wiadomo, ze nikt nie bedzie oszukiwal, bo gra traci sens. btw @Krzemo to wyszło ode mnie (z perspektywy komisza) a nie jako zarzut od Pablo1 (z perspektywy GMa) -> tak jak pisałem 'skrzywienie zawodowe' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Napisz może @julekstep kiedy planujesz zrobic relacje, jak nikogo nie będzie, to poprosimy @Krzemo / @SlaKBalbo sam simniesz i gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 No ale jak jesteście we dwóch to w czym problem ? Julek simuje a Pablo patrzy na ręce. Ja dziś nie bardzo mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 to co @Pablo81 - będziesz protokolantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 12 minut temu, julekstep napisał: to co @Pablo81 - będziesz protokolantem? Dobra. Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Teraz, Pablo81 napisał: Dobra. Kiedy? ja jestem na discordzie już jeszcze se herbatki narobię Edytowane 6 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: ja jestem na discordzie już jeszcze se herbatki narobię Jestem. Simuj po kilka min, jak mozesz Nie za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zaraz startujemy! Kontrola antydopingowa! Spurs: Magic: START! Perkins wygrywa jump ball! Pierwsze punkty niestety dla Spurs Pierwszy faul po 3 minutach - Josh Smith 12-9 dla Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Znów dużo Spurs rozpoczynają od dużej ilości przechwytów -> to + kupieni sędziowie pozwala im na 5 minut przed końcem Q1 utrzymywać 2-punktową przewagę Josh Smith 2gi faul na 3 minuty przed końcem q1 21-15 Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Brawo 29 - 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Po pierwszej kwarcie Spurs prowadzą 32-20 Różnica w FTA 9-0 jednak daje do myślenia! Teraz 2 razy pod rząd odgwizdany travelling Sędzia Kalosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Po pierwszej kwarcie Spurs prowadzą 32-20 Różnica w FTA 9-0 jednak daje do myślenia! Ze Magic sa za wolni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Póki co blowout 50 - 27 Spurs na 8 minut do końca Q2 tendencyjne sędziowanie zepsuło ten mecz w zalążku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: Póki co blowout 50 - 27 Spurs na 8 minut do końca Q2 tendencyjne sędziowanie zepsuło ten mecz w zalążku! Zaraz wejdzie Laphonso i nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Ten mecz to jakieś nieprozumienie - da się usłyszeć ze stanowisk komentatorów różnych stacji! Wszyscy są oburzeni poziomem sędziowania -> ze względu na foul trouble kilku zawodników Magic zmuszeni są grać Childresem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Teraz, julekstep napisał: Ten mecz to jakieś nieprozumienie - da się usłyszeć ze stanowisk komentatorów różnych stacji! Wszyscy są oburzeni poziomem sędziowania -> ze względu na foul trouble kilku zawodników Magic zmuszeni są grać Childresem! No ławkę to masz cieniutką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Pierwszy raz w życiu napiszę takie słowa - Go Spurs Go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Josh Childress odpłaca za zaufanie kilkoma ładbym akcjami, ale dalej jest daleko do celu 66-41 Spurs do przerwy W Spurs wyróżnia się cała pierwsza piątka, gdzie nawet 'drewno' Gooden ma już 12 punktów (przy pomocy sędziów) W Magic jedyny pozytyw to Kirilenko z 15 punktami Różnica w FTA do przerwy: 13-4 2 minuty temu, SlaKB napisał: Pierwszy raz w życiu napiszę takie słowa - Go Spurs Go! Pijani kibice z Detroit zostają wyprowadzeni przez ochronę z hali! To zdecydowany higlight tego meczu (słychać krzyki 'Iverek MVP!') W drugiej połowie bez zmian - co akcja Spurs to faul.... FTA - 21 do 4 dla Spurs brawo sędziowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi