MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Szkoda. Byłem za Kings. To była piękna romantyczna historia. Ale w finale wszyscy za @Pablo81 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: KONIEC! Okafor to wygrał (Niestety) ze swojej strony życzę mu połamania nóg w pierwszym meczu finałów! Ale któremu z Twoich ma te nogi połamać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Szkoda. Byłem za Kings. To była piękna romantyczna historia. Ale w finale wszyscy za @Pablo81 !!!! ehh a ja ci dwa super campy po rząd losowałem zero wdzięczności Teraz, ely3 napisał: Ale któremu z Twoich ma te nogi połamać? sobie chociaż ja mam - w przeciwieństwie do Kings - mocne D pod koszem, więc aż tak nie poszaleje Edytowane 4 Stycznia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Podpisuje protokół legit @julekstep o co chodziło z tym komunikatem spurs kings 130:131 sim again? Szybko zniknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Dzień 155 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Kings (#2) Bilans serii: 4 - 3 awans Spurs! Kings 127 - Spurs 130 play-by-play (#1) Pistons vs Magic (#2) Bilans serii: 2 - 4 awans Magic! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu 2 minuty temu, ignazz napisał: Podpisuje protokół legit @julekstep o co chodziło z tym komunikatem spurs kings 130:131 sim again? Szybko zniknęło ciiii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Ja pierdolę, co za seria. Każdy mecz na styku. Też dzięki za serię. Muszę się jeszcze sporo o simce nauczyć, bo teraz wiem, że nic nie wiem. Dzięki @julekstep, byłeś dla mnie jak Michałowicz. Dzięki @ignazz Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 sędzie wydrukowali ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Muszę podkreślić bardzo sumienna prace Pana Komisza @julekstep solidnie uczciwie i skrupulatnie. po każdym koszu Kings rzetelnie sprawdzał czy zapisało się w protokole tak samo po każdym faulu spurs solidny oddany misji pasjonata uczciwy rzetelny profeskonalny jedna ręka simowal druga wcinał kolacje trzecia dawał relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 minuty temu, ignazz napisał: Muszę podkreślić bardzo sumienna prace Pana Komisza @julekstep solidnie uczciwie i skrupulatnie. po każdym koszu Kings rzetelnie sprawdzał czy zapisało się w protokole tak samo po każdym faulu spurs solidny oddany misji pasjonata uczciwy rzetelny profeskonalny jedna ręka simowal druga wcinał kolacje trzecia dawał relacje I bezstronny w swoim komentarzu przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: I bezstronny w swoim komentarzu przede wszystkim. Bo to kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Krzemo @SlaKB da rade robic takie relacje z finalow? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 @ely3 nowym GMem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 1 minutę temu, SlaKB napisał: @ely3 nowym GMem? Wieść niesie, że w BeGM przejmie ukochane Utah Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: @Krzemo @SlaKB da rade robic takie relacje z finalow? xD U mnie bez szans, jedynie G7 wchodziłoby w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Wieść niesie, że w BeGM przejmie ukochane Utah Jazz. Będzie spijał śmietankę po niedocenionym Wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 14 godzin temu, SlaKB napisał: @ely3 nowym GMem? Dzięki ale jakoś nie lubię tych zabaw z wymianiami . Poprawianiem itp choć doceniam ,że wasza simka ma najwięcej sensu ze wszystkich tego typu zabaw. Symulacja daje imitacje prawdziwego sezonu. Tu nie ma wirtualnych dyskusji kto jest fajniejszy tylko bezstronny komp ( ewentualnie simowanie aż do jedynych słusznych wyników) czasem potrafi dać zaskakujące wyniki. Fajny system, fajna gra. Choć pewnie jeszcze lepiej akby częściej pojawiali się kompletnie wymyśleni gracze albo gracze z okresu dinozaurów typu Wes Unseld . Ale naprawdę doceniam Waszą zabawę i nawet jej kibicuje ale to po prostu nie jest dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 jbc @Pablo81 mi na privie zaproponował prowadzenie relacji z finałów i nie ukrywam że byłbym chętny bo sprawia mi to frajdę (szczególnie jakby mieli grać wspaniali Magic ) tylko tutaj bym chciał mieć protokolanta z konkretną procedurą vs jedyny sposób jaki mi przychodzi do głowy na ustawianie wyników przy live'ach (tj. edytowanie skilli grajków przed meczem) - w tej serii mam konkretny interes więc ofc chciałbym być jak najbardziej kryty odpowiednim systemem kontroli xD coś takiego np: - przed meczem wyrywkowe sprawdzenie po 3 grajków z obu ekip vs excel - ew dodatkowe testy po meczu (jakby ktoś grał np wyjątkowo dobrze albo wyjątkowo źle) -> na wniosek protokolanta jak to widzicie i czy ktoś byłby chętny na zabawę w protokolanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Nie no, to się jakiś koszmar zaczyna robić - naprawdę ktoś uważa, że chciałoby się nam kręcić wyniki? Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Nie no, to się jakiś koszmar zaczyna robić - naprawdę ktoś uważa, że chciałoby się nam kręcić wyniki? ja mam zawodowego jobla zawsze gotowy do audytu! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Wałków się nie spodziewam, dlatego zaproponowałem Julkowi, aby zrobił live'a. A co do protokolanta, to tak dla swietego spokoju, jak zasada, ze sam zainteresowany nie simuje swojego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi