Slawekmroz Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Do dupy z tym czatem. Wygląda na jakiś bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Rui Hahichmura za 1$. ez 10 minut temu, Slawekmroz napisał: Do dupy z tym czatem. Wygląda na jakiś bug. ktos pisal ze to tylko ze wzgledu na mock, ale dla mnie dramat, bez czatu nie wytrzymam 2 godzin draftow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Hachimura poza drużyną z nieznanych powodów nie wiadomo na jak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Dejounte Murray 30, chyba na razie najwieksza roznica w stosunku do wyceny yahoo ? piękny ping pong z CJ McC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Niektórzy poszli zdecydowanie za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 a niektórzy zdecydowanie za tani. Czyli jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Dzięki za Mocka. Nie ma czatu więc trzeba tutaj. Nie ukrywam że cenami niektórych grajków jestem zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 o co chodzi ze boby portis ma avg salary 24 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Nie wiem czy się tak szybko z kasy spompowalismy szybko CZy co ale coś tanio rolesi szli później. Ale dzięki za udział! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Jezeli ktos ma ochote dziś wieczorem powalczyć, to ja się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 50 minut temu, Mikowal83 napisał: Ja chętnie A macie wyniki z ostatniego Mocka? Bo jak nie ma czatu, a wyniki nie są miarodajne, to jaki sens mockować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Ja dziś mam już pierwszy Draft w sezonie wiec dziś odpadam. Od jutra codziennie się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Godzinę temu, barcalover napisał: A macie wyniki z ostatniego Mocka? Bo jak nie ma czatu, a wyniki nie są miarodajne, to jaki sens mockować? Podeślę dzisiaj wyniki tamtego nocka ale trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 O której? Może mi się uda, ale trzeba by razem wbić, żeby nie było losowych ludzi. @Leszczur @Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Również mogę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/2296/mock_waiting?mlid=2719185&lobby=auction# Start o 21:00 @Leszczur @Mikowal83 @Tecu i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 @jacobsman13@mac@Slawekmroz@Jackoso @Alonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Jezdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Ołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi