Wojownicza Truskawka Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Musimy ruszyć. Głosujemy do soboty. W sobotę o 21 zatwierdzam dzień draftu. Na tą chwilę znakomitej większosci odpowiada 15.12 godzina 21:00. @budzikreal dasz radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Niestety nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchu Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) Mi też ten 15 średnio pasuje kurde ale chyba ogarne! Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Majchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 22:42, Wojownicza Truskawka napisał: Alonzo zgłosiłeś dwie drużyny, to nie przejdzie. Wybierz jedną. Zmieniłem nazwę i mi po prostu dodało drugą. Miałem Tobie pisać, ale widzę że już usunąłeś tą drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 11 minut temu, Alonzo napisał: Zmieniłem nazwę i mi po prostu dodało drugą. Miałem Tobie pisać, ale widzę że już usunąłeś tą drugą Alonzo, dobrze, ze się odzywasz - zaznacz w doodle jaki termin draftu preferujesz. Musimy działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Drodzy, skonsultowałem z Wilq, co robić w zaistniałej sytuacji. W związku z tym, że wtorek to mogłaby być za wczesna data, dla niektórych "opieszałych" tutaj, OSTATECZNYM TERMINEM DRAFTU JEST PIĄTEK 21:00 polskiego czasu. 8 osób określiło się w ankiecie, że im pasuje. Ja się dostosuję do piątku również. Pozostałe osoby, którym nie będzie odpowiadać piątek, albo jednak zmienią swoje plany i będą mogły u nas zostać i przeprowadzić draft, lub przejdą do ostatniej ligi, gdzie draft będzie w niedzielę 20.12 (tam też wesoło). Pozdrawiam i mam nadzieję, że się wszystko uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Chłopaki ja robie transfer do III north. @barcalover Znajdzie zastępstwo z jego ligi bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Chłopaki ja robie transfer do III north. @barcalover Znajdzie zastępstwo z jego ligi bodajże. Dzięki, dokładnie; ogarniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Mi pasuje piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) To co robimy z Panem od Klaya Thompsona? btw chętnie oddam rubio w jakimś pakiecie, szukam kogos pod kosz, najlepiej C. Wszystkie propozycje miłe widziane, nie obrażam się o nic zapraszam Edytowane 19 Grudnia 2020 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchu Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 44 minuty temu, gogalq napisał: To co robimy z Panem od Klaya Thompsona? btw chętnie oddam rubio w jakimś pakiecie, szukam kogos pod kosz, najlepiej C. Wszystkie propozycje miłe widziane, nie obrażam się o nic zapraszam Z tego co wiem to jest drużyna do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.yanoos Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłosiłem się do jej przejęcia, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 tak, p.yanoos zastępuje Majchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Dzięki Panowie za fajny sezon. Gratulacje dla zwycięzcy 🥲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi