wiLQ Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III Atlantic w sezonie 2020/21 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: MKA Wojownicza Truskawka [komisz] bulls2006 Alonzo budzikreal gogalq RonnieArtestics Majchu Kapi_10 nikos95 Chyzio DrunX czacha1723 Pachuco W sumie 14 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi II. Spadkow nie bedzie, ale prosba o gre do konca by nie psuc zabawy pozostalym. Dodatkowo gdy ktos jeszcze potwierdzi udzial w drzewku moze dolaczyc tak by w sumie bylo 15 GMow. Wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest Wojownicza Truskawka bo byl komisarzem we wczesniejszym sezonie i zgodzil sie pelnic ta funkcje ponownie Planowany termin draftu - Link do ligi na Yahoo - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 To ruszamy ? @Wojownicza Truskawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Ruszamy, wbijajcie tu : https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/42425/invitation?key=641db96f574d607c&soc_trk=lnk&ikey=f6f3df0889cefced Termin draftu chciałbym, aby odpowiadał wszystkim, a przynajmniej większości. Także jestem otwarty do propozycji - wybierzemy najlepszą. https://doodle.com/poll/q3wxhqn64nnpye78?utm_source=poll&utm_medium=link Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Wojownicza Truskawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Ja to funk Volume. Mi pasuje codziennie wieczorem wiec się dostosuje jak inne ligi nie będą kolidowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 16 godzin temu, Wojownicza Truskawka napisał: Ruszamy, wbijajcie tu : https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/42425/invitation?key=641db96f574d607c&soc_trk=lnk&ikey=f6f3df0889cefced Termin draftu chciałbym, aby odpowiadał wszystkim, a przynajmniej większości. Także jestem otwarty do propozycji - wybierzemy najlepszą. Jeżeli sezon ma się zacząć 22 grudnia, to zróbmy draft w weekend 18-20. 20 grudnia Niedziela 21:00 czasu polskiego wstępnie. Co Wy na to ? Niedziela wieczór zawsze w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi_10 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Mi również pasuje termin draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Raczej tez może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 mamy póki co 7 osób, czekamy na kolejne 8 , jak większości będzie pasować niedziela, to tai będzie termin draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Alonzo zgłosiłeś dwie drużyny, to nie przejdzie. Wybierz jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mój zespół to RB Team. Mi pasuje ta niedziela o 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Ja mam inny draft w tym dniu. Mogę zmienić ligę jeżeli innym pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) To co oficjalnie 20.12 ? Znajdziecie zastępstwo za MKA ? ilu już się zgłosiło do ligi komisarzu? Edytowane 6 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 6.12.2020 o 09:07, MKA napisał: Ja mam inny draft w tym dniu. Mogę zmienić ligę jeżeli innym pasuje kwestia dogadania, czekamy jeszcze na kilka osób do dołączenia do ligi podaj inne terminy w jakich jesteś w stanie wybierać W dniu 6.12.2020 o 14:38, RonnieArtestics napisał: To co oficjalnie 20.12 ? Znajdziecie zastępstwo za MKA ? ilu już się zgłosiło do ligi komisarzu? 9 mamy (w lidze jest 10, ale Alonzo zgłosił dwa zespoły, a to nie przejdzie), będziemy ścigać pozostałych 5 z Wilqiem. Będziemy szukać optymalnych rozwiązań z organizatorem ligi co do draftu. Na razie musimy mieć skład te 14 drużyn. Artest podaj nazwę swojej drużyny w yahoo. Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Wojownicza Truskawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Ja to Funk Volume jak co roku @Wojownicza Truskawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Niedziela mi nie pasuje też mam inny draft. 17,18,19,21,22 te dni mi pasują Edytowane 8 Grudnia 2020 przez DrunX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchu Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 20 grudnia mi nie pasuje. Jestem za innym terminem. Jest szansa na ankiete doodle? Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Majchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi_10 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Możemy już ustalić termin draftu? Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Kapi_10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojownicza Truskawka Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 ok, głosujemy, podaję 6 terminów do wyboru https://doodle.com/poll/q3wxhqn64nnpye78?utm_source=poll&utm_medium=link głosujcie asap, data z największą ilością głosów wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchu Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 9 osób oddało głos, a czas leci. Jak czujecie, ruszymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi_10 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Panowie, coś mało się tu dzieje. Tak trudno zajrzeć na forum i zaznaczyć w ankiecie pasujące daty? Może komisarz wyśle email do do osób które tu nie zaglądają Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Kapi_10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi