evitacre Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Mikowal83 napisał: @evitacre you've got message Już odpisałem, musiałem trochę ochłonąć po tym jak na sznurówce w II lidze na drafcie podbijalem Hardena i skoczyłem z nim i daviesem i z 40$ do wydania :] Edytowane 20 Grudnia 2020 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Widzialem odpowiedz. Dzięki. Chociaz wolalbym zeby brzmiala inaczej 6 roznych negocjacji i prawie wszystkie bezowocne... Tylko z jednym z Was mam wstepnie dogadana drobna wymiane. Widocznie musze poczekac az zobaczycie jakich mam dobrych graczy zebyscie zaczeli bardziej doceniac moje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @barcalover może nam w skrócie opowiesz jak dobrych graczy ma @Mikowal83? no i inni też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Chyba się jednak nie doczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Może się uda wieczorem Nie wiedziałem, że tyle osób te moje wypociny czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Nie mam czasu na opisywanie drużyn zbytnio, ale podzielę wg projekcji na tiery, chociaż tutaj to nie jest łatwe - wyszła najbardziej wyrównana liga z wszystkich, dla których robiłem projekcje w tym roku. Różnica między ekipą nr 1 w projekcjach (NH Big Bang) a 6 (Nic Nas Nie Łączy) to tylko 3 punkty roto. Dla porównania w II East między 1 a 3 drużyną w projekcjach wyszło mi aż 7 punktów roto różnicy. Tier 1 - Najlepszy draft i świetna pozycja do walki o najwyższe cele NH Big Bang Planetarianie NoImpact Yellowblue EM's Cubes Nic Nas Nie Łączy Tier 2 - Trzyosobowa grupka pościgowa Warsaw Hornets Dwuteownik Trzebnica 76ers Tier 3 - Walka o utrzymanie / małe szanse na awans BarcaTeam Solid as a Rock Dragons Nest Alkograss Nałogowo Florida Pensioners Holy Grail! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Gooz w trakcie draftu pisal ze przeplacilem Moranta za 31$...smirk thinking stuck_out_tongueMam wrazenie ze paru innych graczy przeplacilem ale nie Moranta Np Carter... Troche Graham... Troche Turner... Żałuję ze za duzo hajsu przykisilem na drafcie i moglem brac np. Jaylen Browna czy Lozno Balla Ale z drugiej strony wydaje mi sie ze tez fajnie i tanio wylowilem Allena, Brooksa a przede wszystkim Haliburtona Fajnie jeszcze jakby u mnie Wiseman wykielkowal I jakby Bagley w koncu sprostal oczekiwaniom Jest nadzieja Wciaz jeden albo dwoch z tej trojki wysokich (Allen, Wiseman, Bagley) +Grahamka sa do sprzedania w pakiecie lub osobno zajakiegos grajka pokroju top 50-70 Chetnych zapraszam do negocjacji Moje wypociny można rowniez przeczytac na Discordzie gdzie polecam ta formę dyskusji i kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) @Mikowal83 jakies dane ad. discorda? Gdzie szukać po zainstalowaniu? Co do Wisemana. Oglądałem mecz z Nets, brakuje mu ewidentnie doświadczenia, ale ma unikalną technikę i niezły wingspan, trochę mi przypomina Townsa. Parę meczów i swoje warunki fizyczne i motoryczne przerobi na statystyki. Już pierwszy mecz miał całkiem fajny. Sprzedaż go tu i teraz jest obarczone sporym ryzykiem, bo nie wiem czy otrzymasz tyle, ile powinieneś za niego. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @bulek odnosnie discorda to nie wiem nie znam sie. Ja dostalem zaproszenie od wiLQ i zainstalowalem i byly juz wszystkie grupy od kazdej ligi zalozone i nic nie musialem szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtZ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 16 godzin temu, bulek napisał: @Mikowal83 jakies dane ad. discorda? Gdzie szukać po zainstalowaniu? https://discord.gg/XF9SsN2R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 O właśnie o to chodziło. Dzięki @ArtZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Przygarne graczy typu McCollum, DAR, Sexton, Coby White, Hayward, Oladipo, Lonzo Ball, Brogdon... W zamian oferuje pakiet Graham+jeden lub nawet dwoch (w zaleznosci od gracza pozyskiwanego) z grupy Allen/Wiseman/Bagley Mam wrazenie ze wartosc Allena, Bagleya a zwlaszcza Wisemana bedzie wzrastac z kazdym meczem wiec teraz moze byc to cena promocyjna Zainteresowanych zapraszam do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @eMeS you've got message Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Morant pauza na 3-5 tygodni... nie zdażyłem pobrac Tyusa Jonesa ale dobrze że kilka dni wczesniej pobrałem Kyle Andersona. No i dobrze że zrobiłem wymiane zyskując DARa. Nie wiedziałem ze taka będzie walka o Milesa Bridgesa którego wywaliłem na rzecz Andersona. nie dośc ze duzo chętnych to i cena wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Pojawiła się pierwsza wymiana, dlatego przypominam, że w myśl obecnie obowiązujących zasad aby wyrazić weto trzeba napisać stosowną wiadomość na forum ligowym Yahoo w stworzonym przed chwilą przeze mnie temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Nie bardzo moge znaleźć ten temat do wrzucani wymian wiec wrzucę tutaj nasza wymianę z @Mikowal83 Do Warsaw Hornets Russel + Tucker Do Dragons Nest Wiseman + Graham Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 @theANSWER wyslalem Ci wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Kelly Oubre Jr. GS - SF,PF Wendell Carter Jr. Chi - C Bismack Biyombo Cha - C Marvin Bagley III Sac - PF,C Added to Trading Block Warsaw HornetsJan 4, 10:22 am Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 @goozman fajne pobranie na FA... Gej za Beja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Yyyy czy tylko dla mnie ten wiszący deal jest w cholerę nierówny? z całym szacunkiem @Mikowal83 ale na 9 kategorii ty zyskujesz w 8, a on w 1 i to ledwo... jakies słowa wyjaśnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi