Przemus Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Czas trochę ożywić temat:) Kończą się w kontrakty: Valentynie Temple Theis Finowi i Felicio Kogo byście chcieli widzieć w następnym sezonie w trykocie Bulls (proszę bez żartów i SM w postaci Felicio)? Czy Waszym zdaniem odpuszczą Raya A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Temple theis to pewniaki Lauri mam nadzieję snt Reszta złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 tylko ile będzie chciał Theis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Lauri rozczarował mnie totalnie. Grał w pierwszym składzie, grał słabo, ale miewał przebłyski dobrej formy. Przyszedł Theis, wygryzł go ze składu, a ten zamiast sprężyć dupsko, pokazać na co go stać, zaczął grać jeszcze większą padakę. Od kiedy Niemiec jest w składzie, ani razu nie przekroczył dwudziestu punktów. Mało tego, wielokrotnie nie zdobył nawet dziesięciu. Poza tym , słaby na desce, słaby w obronie, słaby w większości koszykarskiego rzemiosła. Także jemu już dziękuję i wybieram Theis'a, oczywiście za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Ja bym chciał by Fin został, dostał kontrakt 1+1 ale za rozsądne pieniądze, niech pokaże coś (tak wiem, mam wiele okazji i wyszło to cienko). Boje się,że Walentyna dostanie dobrą kasę (jakoś jest on ulubieńcem-chodź mogę się mylić zarządu). WG mnie Theis zarząda ok 10-12mln na rok i boje się,że będą kluby które mu tyle dadzą (dla mnie osobiście dałbym mu mniej). Cieszę się,że Felicio odchodzi-chodź patrząc co wyrabia Portis w kozłach to zastanawiam się (szczerze oglądałem tylko 2 ich mecze) czy myśmy popełnili błąd go odpuszczając czy Portis był w miarę dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Jak theis krzyknie 10 baniek za sezon to w lidze znajdzie się 31 klubów z ofertą Bliżej 15stu trzeba liczyć Lauri w sas jest realny ale czy Pop aż tak zdziadział? Denzel zrobi karierę w Chinach lub Europie Felicio w Brazylii będzie miał pomnik obok Pele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 2 godziny temu, josephnba napisał: Jak theis krzyknie 10 baniek za sezon to w lidze znajdzie się 31 klubów z ofertą zarty jakies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 11 godzin temu, Przemus napisał: Kogo byście chcieli widzieć w następnym sezonie w trykocie Bulls (proszę bez żartów i SM w postaci Felicio)? Zepsułeś mi zabawę. Po pierwszych dwóch akapitach wiedziałem kogo napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) 12 godzin temu, kcp78 napisał: zarty jakies... Wyjaśnisz? Lauri pokazywał i w tym sezonie że potrafi grać. Do czasu urazu barku miał serię naprawdę imponujących spotkań @BullsFaN masz sporo racji twierdząc, że go zmarnowali. Wpływ boylena jest tu niepodważalny. Ale w równym stopniu odpowiada za to jego zdrowie. Chłopak jest ze szkła. Jak rzucisz okiem na jego listę i różnorodność urazów, znajdziesz odpowiedź dlaczego młody gra często zachowawczo. Edytowane 9 Maja 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) 4 godziny temu, josephnba napisał: Wyjaśnisz? chcesz dac typowi, ktory jest zywa definicja 'wyrobnika' kontrakt opiewajacy na 10+ melonow za sezon. zupelnie tego nie widze. tutaj nie ma nawet mowy o jakims potencjale do 'wzrostu'! spojrz na ostatnie umowy centrow (pierwsze z brzegu daje, z glowy, czyli z niczego, jak mawial pewien rezyser): mason - 24/3, krystian - 41/3 - takie sa realia! nawet jesliby uznac, ze powyzsze umowy to rodzaj aberracji a wymienieni gracze zostali 'niedoszacowani', to wciaz propozycja rzedu 10+ baniek dla theisa brzmi jak kiepski zart... Edytowane 9 Maja 2021 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Będąc niepoprawnym optymistą, stwierdzam, że mamy jeszcze szansę na play in. Jeśli wygramy wszystkie mecze, a Indiana przegra trzy, z Philadelphią, Milwaukee, Lakers, to przy równym bilansie, chyba jesteśmy przed nimi. Problem w tym, że gramy dwa razy z Brooklynem. W tym momencie widać, jak kosztowne były porażki z Orlando i Minnesotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 2 godziny temu, kcp78 napisał: chcesz dac typowi, ktory jest zywa definicja 'wyrobnika' kontrakt opiewajacy na 10+ melonow za sezon. zupelnie tego nie widze. tutaj nie ma nawet mowy o jakims potencjale do 'wzrostu'! spojrz na ostatnie umowy centrow (pierwsze z brzegu daje, z glowy, czyli z niczego, jak mawial pewien rezyser): mason - 24/3, krystian - 41/3 - takie sa realia! nawet jesliby uznac, ze powyzsze umowy to rodzaj aberracji a wymienieni gracze zostali 'niedoszacowani', to wciaz propozycja rzedu 10+ baniek dla theisa brzmi jak kiepski zart... Wiesz, też się krzywie na widok wysokości kontraktów. Nie ja jednak ustalam kwoty Spójrz na te dwa screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 nie wiem, po co te screeny wrzuciles, ale najwyrazniej zapomniales, ze w nba sporo sie pozmienialo w ostatnim czasie. nie jest dzis mozliwe, zeby typy klasy zellera czy dienga mogli liczyc na umowy za kilkanascie baniek za sezon. wood przed sezonem podpisal za 13 baniek, mason za 8 - pomysl o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Panowie-PAX, zweryfikuje to rynek. Natomiast odejdzie Felicio-i za to trzeba się napić i pytanie kogo wezmą,bo trójka nie siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 8 godzin temu, kcp78 napisał: nie wiem, po co te screeny wrzuciles, ale najwyrazniej zapomniales, ze w nba sporo sie pozmienialo w ostatnim czasie. nie jest dzis mozliwe, zeby typy klasy zellera czy dienga mogli liczyc na umowy za kilkanascie baniek za sezon. wood przed sezonem podpisal za 13 baniek, mason za 8 - pomysl o tym... Ta... Serio wierzysz w to że przy takich wpływach i umowie tv kontrakty się zmniejszą? Ja byłbym za, ale taka akcja to kolejny lokaut i o tym sobie pomyśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 A miało być tak pięknie... No cóż, kolejny sezon kończymy "o czasie" Ładnie nam dojebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Chyba muszę się do nich zgłosić, bo beze mnie w życiu do tych play off nie awansują. Ile lat można dostawać łomot do k***y nędzy? Pogrywam często na orliku i robię wszystkich jak chcę, to w NBA chyba też dam radę. Zgodzę się na minimalną stawkę, żeby za bardzo nie obciążać salary. Muszę przygotować portfolio i jutro im wysyłam. Na pierwszej stronie dam zdjęcie jak wkładam nad Nowakiem, niczym LeBron nad Lucasem. Jak się do mnie odezwą, to będę miał ciężki orzech do zgryzienia. Tyle lat na śmieciarce i teraz to wszystko rzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Pozdrawia fan Wilków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Ej @josephnba pamiętasz jak na początku sezonu pisałeś, że Bulls wchodzą do PO z 6-8, a ja Ci wtedy kulturalnie odpisałem "no chyba do draftu" ( niestety nie mogę znaleźć tego posta ale na pewno go pamiętasz ). Tak więc jak byś potrzebował jeszcze jakiejś rady to służę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Eld napisał: Ej @josephnba pamiętasz jak na początku sezonu pisałeś, że Bulls wchodzą do PO z 6-8, a ja Ci wtedy kulturalnie odpisałem "no chyba do draftu" ( niestety nie mogę znaleźć tego posta ale na pewno go pamiętasz ). Tak więc jak byś potrzebował jeszcze jakiejś rady to służę: Fakju Nie gadam z tobo Poza tym picku nie mają Tak sobie myślę, że dokładnie taka samą minę miałeś pisząc posta co ten gary z twojego ava Edytowane 16 Maja 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi