RonnieArtestics Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Nie wiem czemu ale mi się zrylo ze gafford został w bulls... ale mniejsza, nie ważne.. Edytowane 30 Marca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Nie wiem czemu ale mi się zrylo ze gafford został w bulls... ale mniejsza, nie ważne.. Nie ma Wendella gafforda i korneta Żaden z nich nie kwalifikuje się do bycia starterem w NBA a najmniej gafford, który poza paczkami i atletyzmem nie daje nic, absolutnie zero. Pod nieobecność cartera mieliśmy okazję podziwiać jego występy w S5 ograniczone minutowy do absolutnego minimum Nienawidzę korneta, ale wolałem chwilami tego białego pseudoC niż Gafforda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Hutchinson miał potencjał, czy ma go nadal zobaczymy (na pewno w rotacji bulls byli gorsi):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 W dniu 30.03.2021 o 10:55, BullsFaN napisał: Hutchinson w debiucie 18 punktów 3 zbiórki +12 w 25 minut i wyglądał na całkiem zdrowego Pewnie jednorazowy przebłysk. Już wraca do swojego poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 JAk oglądałem nad ranem to myślałem ,że mam zawiechę bo to wyglądało jakby urwało kilka sekund z akcji White to gracz o sporym potencjale .Ale czasem jego decyzje są .... delikatnie mówiac dziwaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 14 godzin temu, ely3 napisał: JAk oglądałem nad ranem to myślałem ,że mam zawiechę bo to wyglądało jakby urwało kilka sekund z akcji White to gracz o sporym potencjale .Ale czasem jego decyzje są .... delikatnie mówiac dziwaczne White to scrub Mam serdecznie dość tego pajaca. Zero przeglądu pola, rzut nierówny, defensywnie najgorszy G w lidze. Oby jego przygoda w Bulls dobiegła końca w najbliższym okienku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Vucevic zniszczyl Nets. Griffin z LMA, choc niby wstydu nie przyniesli, to nie jest powazny duet jak przeciwnik ma cos mocniejszego pod koszem Az strach pomyslec co tam pod koszem by robili Embild, Jokic czy zdrowy AD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Pan Tomasz Satoransky, Pan Koszykarz 5 asyst, mniej niż 2 straty 50%/40%/90%, zawsze rozsądnie, zawsze "na plus", zawsze inteligentnie Fajno byłoby się z Nim kiedyś wódki napić Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez mycek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Cytat na temat Vucevicia z GWBA. Cytat Tak stricte strzelecko, bo wiadomo że w elemencie rozegrania Joker kładzie go na głowę, a Embiid jest jeszcze mocniejszy fizycznie, to może być w tej chwili najlepszy center NBA. I co Wy na to? Jedno jest pewne. Carter, może mu co najwyżej buty sznurować. To był bardzo dobry trade. Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Obecność whitea i lauriego w czwartej kwarcie przesądziła o wyniku. Patrzeć na to zero nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 White aut jego minuty powinien grać wg.mnie Arcidiacono, Ryan (lubię tego gościa i może to być bardzo subiektywna opinia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Przemus napisał: White aut jego minuty powinien grać wg.mnie Arcidiacono, Ryan (lubię tego gościa i może to być bardzo subiektywna opinia). Ryan to taki fajny grajek z końca ławki. Fajny energizer ale nic wyjątkowego. Też go lubię choć chętnie bym mu te kitkę opierdzielił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 48 minut temu, josephnba napisał: Też go lubię choć chętnie bym mu te kitkę opierdzielił Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Eld napisał: Wow. No jakoś mnie te fryzury denerwują, za mojej młodości niektórzy nosili taki pejsiki z tyłu i po latach te kitki będą wyglądały równie żenująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 ty ogladzasz te mecze czy jak X lat temu na live yahoo siedzisz? kolo juz dawno skrócił włosy. co Ty łysy? włosy ci przeszkadzają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Coby White to żaden talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Trochę chłopaki wymiatają. Niby fajny skład, wydawałoby się, że na play off wystarczający, a tu kompromitacja za kompromitacją. Wychodzi na to, że "Byki" będą jedyną drużyną, która ma dwóch aktualnych all starów a nie gra w play off. Takich przypadków w historii NBA pewnie zbyt dużo nie było. Ciężkie jest życie kibica Chicago, ale trzeba to przeboleć i mieć nadzieję na lepsze jutro, pojutrze itd. Pozdrowienia dla sezonowców wszystkich drużyn. Wy, to macie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 8 minut temu, Thomas napisał: Wychodzi na to, że "Byki" będą jedyną drużyną, która ma dwóch aktualnych all starów a nie gra w play off. Takich przypadków w historii NBA pewnie zbyt dużo nie było. Jeszcze Pelicans mają na to dość realną sznasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 16 minut temu, Eld napisał: Jeszcze Pelicans mają na to dość realną sznasę. Jeśli chodzi o aktualnych to akurat Pelicans mają 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 16 minut temu, The Game 85 napisał: Jeśli chodzi o aktualnych to akurat Pelicans mają 1. Ingram w zeszłym roku był allstarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi