Kowiak86 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Sprzedam Ibake, Clarksona i Melo za ziomków z 3$ Edytowane 26 Listopada 2020 przez Kowiak86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Czemu ze skladu nie zniknal mi jeszcze Jones jr. i Napier ktorego wywalilem? Od kiedy mozna pobierac waiverow i FAsow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) 19 minut temu, Mikowal83 napisał: Czemu ze skladu nie zniknal mi jeszcze Jones jr. i Napier ktorego wywalilem? Od kiedy mozna pobierac waiverow i FAsow? A czy wszystko muszę robić od razu od napisania postu przez kogoś?:) Jak napisałeś, że wywylasz, to prędzej czy później wywalę. Nie minęła nawet doba Easy. o Waiverach juz pisałem. Najpierw trzeba rozegrać draft, wieczorem założę temat, a po drafcie musi być czas na wymiany. Nie możemy się z tym śpieszyć, bo nam przyblokuje najważniejszą część offseasonu, czyli wymiany i negocjacje. Myślę, że między 10-15 grudnia. Zobaczymy, specyficzny sezon, mało czasu na wszystko, jak ktoś ma jakieś uwagi to będziemy korygować terminy, żeby nikt nie czuł się poszkodowany. Edytowane 26 Listopada 2020 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Sorry. Faktycznie zabrzmialo to jakbym mial pretensje a nie mam. Tak tylko zapytalem bo widzialem ze do tej pory bardzo szybko to aktualizowales. No offense. O pobrania podpytalem informacyjnie bo gdzies mi to umknelo ale spoko rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Spoko loko. Już masz wywalonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Jest trade i to od razu z grubej rury. Pick #1 do mnie Pick#9, pick #20 i Draymond Green do Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 3 minuty temu, bulek napisał: Jest trade i to od razu z grubej rury. Pick #1 do mnie Pick#9, pick #20 i Draymond Green do Knicks. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 @El chapo ogarnij skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 do Los Angeles Lakers: Eric Gordon do Brooklyn Nets: Delon Wright @pabloboar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Panowie zapraszam do składania ofert, u mnie w zespole właśnie zaczął się black friday, nie ma nietykalnych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Mam do oddania: T. Davis N. Alexander Walker C. Martin K. Looney Oraz B. Brown $11 A także #20 pick Interesuje mnie trade up o kilka pozycji lub/i przyszłoroczny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Wszyscy zawodnicy dostępni w wymianach. Nawet Harden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Wymiana: Do Memphis Grizzlies: Nicola Vucevic Do Brooklyn Nets: Rudy Gobert @Tocheck Edytowane 27 Listopada 2020 przez pabloboar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 pick 19 do Memphis Norman Powell do Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 minutę temu, pabloboar napisał: Wymiana: Do Memphis Grizzlies: Nicola Vucevic Do Brooklyn Nets: Rudy Gobert @Tecu Pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Pomyłka Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Potwierdzam wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El chapo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Sprzedam Brooksa, T.Thompsona, Fourniera, Damiona Lee, Bazemore - tylko w black friday. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Temple, Paschall, McConnel out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi