wilson44 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) poniżej link do składów, salary, podziału picków, nicki z e-nba na drivie: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JVIc12fnbBRZEcjAX2o38MKPYEL894Eib2LX0iPE1w0/edit?usp=sharing Wszystkie wymiany do momentu startu sezonu oczywiście wklejamy w tym temacie. Zachęcam wszystkich GMów do zaznaczenia obserwowania tematu, tym samym włączeniu powiadomień do postów z tego wątku. pozostałe pensje na forum w lokalizacji: Inne ligi wirtualne - [Liga Roto Dynasty] Salary zawodników - sezon 2020/2021 enjoy! Edytowane 20 Listopada 2020 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Ogłoszenie Na sprzedaż: 1 pick - najchętniej trade down z dopłatą albo przyszłym pickiem, albo ciekawym graczem z niskim salary Bobby Brown T. Davis D. Bazley C. Martin K. Looney NAW Edytowane 21 Listopada 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 U mnie na sprzedaż: Kennard, Jones jr., Napier, Lyles, Mykhaliuk, Green, ewentualnie pick #17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Każdy poza Clintem i Miltonem na TD. Ktoś chętny na Isaaca, Draya, Valentine czy Harta? Przy okazji wywalam mclaughlina i jestem na poziomie 261. Edytowane 21 Listopada 2020 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Umknie każdy z wyjątkiem KAT i Ingrama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jak ktoś ma salary do zrzucenia to zapraszam. Wszyscy dostępni poza bridgesem i Hayesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Dobra, nie ma co się jebać w tańcu, trzeba jakoś zejść z tych 350$ salary, więc pierwszy deal: do Memphis Grizllies : Damian Lillard i Maxi Kleber (63$+18$) do Los Angeles Lakers: Donovan Mitchell i Mike Conley (32$ + 8$) tracę na jakości i to sporo, ale zyskuję chociaż złudzenie pozyskania fajnego talentu i nadzieję na Last Dance dziadka Mike Conleya :)))))) @Tocheck możesz potwierdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @wilson44 Warrena nie chcesz zią za jakiegoś allstara? Bedzie napierdalal ostro w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Rozważę wymianę Goberta za wysokich z lepszym FT. No i Norman Powell za pick dostępny Edytowane 22 Listopada 2020 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Chcac zejsc z salary chetnie oddam Bena Simmonsa w dobre rece za kogos tanszego na pozycje PG lub PG/SG ze spora iloscia asyst. Moge do niego dodac kogos z wczesniej wymienionej grupy. Wyslalem wiadomosci do @Tizz i @Benon i czekam na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 u mnie w zasadzie wszyscy do wymiany, w tym Antetokoumpo i Porzingis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @bulls2006 nie mogę Ci wysłać wiadomości, jak antek na sprzedaż, to rzuć okiem na mój roster i daj znać, czy coś Cie interesuje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picobello Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @bulls2006 ja również nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości, odezwij się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Skrzynka pełna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 już rozwiązałem problem ze skrzynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 jedziem dalej do Los Angeles Lakers: Dellon Wright do Indiana Pacers: Dorian Finney-Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Jak ktoś ma wolne salary to oddam Whiteside'a w promocji. Edytowane 23 Listopada 2020 przez Kowiak86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 U mnie wyprzedaż za picki albo ludzi z niskim sałaty. Pod młotek idą: U mnie wyprzedaż za picki albo ludzi z niskim sałaty. Pod młotek idą: Plaskoziemiec Pj tucker Ish smith Justin hamilton Marcus morris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi